*172* AndreP [WWO] vs kamieniarz [OBY] = 1.355%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• *172* AndreP [WWO] vs kamieniarz [OBY] = 1.355%

Witam,

Pozdrawiam sojusznikow..

Zapraszam:

Dnia 31-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor AndreP [WWO]

Pancernik 3.000

Obrońca kamieniarz [OBY]

Mały transporter 3.400
    Duży transporter 15.001

Po bitwie...

Agresor AndreP [WWO]

Pancernik 3.000 ( -0 )

Obrońca kamieniarz [OBY]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    819.235 Metalu, 819.236 Kryształu i 611.529 Deuteru
    195.135.573 Metalu, 97.635.573 Kryształu i 152.882 Deuteru
    48.783.894 Metalu, 24.408.893 Kryształu i 38.220 Deuteru
    12.195.973 Metalu, 6.102.223 Kryształu i 9.555 Deuteru

Agresor stracił łącznie 0 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 193.612.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 67.764.200 metalu i 67.764.200 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 386.712.786 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 324.698.875
    Kryształ: 196.730.125
    Deuter: 812.186
    agresor zyskał łącznie 522.241.186 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -353.740.675
    Kryształ: -225.771.925
    Deuter: -812.186
    obrońca stracił łącznie 580.324.786 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

Pozdrawiam,
    AndreP
    :)

Remember !!!

" Everything I do.. I do it for You.."
    " I Still haven't found, what I'm looking For.."
    " I can't help Falling in Love with You.."

--------------------------------------------------------------
    V like Victory - "Głos Sumienia" (projekcja własna)

youtube.com/watch?v=y2i5ICpSwXI
  • I jak ty to niby robisz? Codziennie kilkanaście różnych transportów ląduje mi w różnych miejscach. I akurat ty musisz mnie skanować akurat raz na miesiąc i akurat trafiasz jak jestem off na max 1h. I jak NIGDY nie lecisz na mnie od razu tylko czekasz na gaśnięcie aktywki to zawsze gdy jestem off wiesz gdzie mam flote i od razu lecisz bez zastanowienia.

Jak to możliwe że tym razem 30sek po lądowaniu floty wiedziałeś że mnie nie będzie mimo aktywek? Już od dawna podejrzewałem że masz powiązania z jakimś GO ale teraz jestem tego 100% pewny. To jest jakiś pieprzony żart. I jak tu grać, skoro za push i handel kontami dostajesz zaledwie bana na kilka dni i do tego takie akcje jak ta teraz idealnie pokazuja ze GO ci pomaga? Żałosne, po prostu żałosne
  • to ja Ci powiem tyle... usun konto i zajmij sie zyciem skoro nie potrafisz zrozumiec ze jestes na celowniku i obserwowany caly czas..

A twoje podejrzena sa lepsze niz zarty ani mru mru

Pozdro pocwicz

Remember !!!

• Przestań być żałosny. Na przestrzeni ostatnich miesięcy ile razy we mnie wleciałeś? 3 razy? I ile razy mnie zeskanowałeś? Też 3 razy!

Jak to jest możliwe że na moonie na którym mam całą flotę są minutki i mnie nie skanujesz, ale tam gdzie wlatuje mi transport nagle skanujesz mnie w ciągi kilku sekund?? I wszystkie wloty we mnie tak wyglądały. Żeby takie cudowne szczęście uzasadniać tym, że jestem obserwowany, to musiałbyś mnie obserwować dosłownie 24/h.

I oczywistym jest że żaden z twoich sojuszowych przydupasów w to nie uwierzy ale każdy inny dobrze wie, że takie szczęście na podstawie którego mnie złomowałeś, nie istnieje.

Smutne to że ludzie tacy jak ty a szczególnie GO jakich mamy pozwalają na to żeby ta gra była ustawiona pod tego kto najwidoczniej płaci najwięcej, czy to na grę czy na konkretne osoby :)

Pozostaje jedynie żałować że lata temu zdecydowałem się wybrać to a nie inne uni. Chyba bardziej skorumpowanego nie ma.

Aha i konta usuwać nie będę - prędzej bym ci sprzedał bo wiem jak lubisz kupować żeby walnąć na szybko push :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez kamieniarz ().

• wlecialem w Ciebie 4 lub 5 razy ale to swiadczy tylko o tobie.. a zalosne jest Twoje stekanie.. a dalej.. idac twoim tokiem myslenia jestes moja pushowka :D milo..

Nie zy6cze SZO jak ty niegdy obroncom niezyczysz..

pozdro

Remember !!!

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez poliklet ().

• Andre Andre Andre.... Jak teraz nie dostaniesz bana na stałe to usuwam konto :)

Moja flota wylądowała o godzinie 12:06:07. Twój skan wleciał we mnie o godzinie 12:06:39 - czyli przeskanowałeś mnie 32 sekundy po lądowaniu mojej floty.

Zgodnie z twoimi napędami sonda leci przez 36 układów dokładnie 31 sekund. Wytłumacz więc proszę - jakim cudem wysłałeś na mnie skan sekundę po lądowaniu mojej floty? Dodam że to był lot moon-moon więc żadna falanga nie wchodzi w grę :)

Jaki ty jesteś człowieku żałosny. Handel kontami, push, programy wspomagające... I co zabawne widać że twoje psiapsiułki z sojuszu dają na to przyzwolenie, skoro dalej z tobą trzymają :)

Nie wiem jak te programy działają ale skoro GO nie potrafią takiej oczywistości wykryć to chyba kolejny dowód na to że masz wtyki...

To uni to jakiś cholerny żart...
  • albo ty pechowcem.. Bo akurat tam przegaldalem galaktyke a flota byla przeniesiona jaks czas wczeniej :)

Tak czy owak czyn swa powinnosc i bawimy sie dalej..

A bana nie dostane bo podstaw nie ma i w zasadzie marne twe starania wiec juz mozesz zalaczyc kasacje ;)

Remember !!!

• No tak, 4 czy 5 razy mnie zezłomowałeś i ZA KAŻDYM RAZEM miałem tego samego pecha XD

Haha jeśli po tym twoi "prawdziwi przyjaciele" z WWO czy gdzie jeszcze ich masz, będą dalej w ciebie ślepo się wgapiać, to chyba oczywiste że wszyscy jesteście tacy sami i stosujecie takie same brudne zagrywki. Oby po raz ostatni
  • Dzieki Jedrek.. w sumie uscinales mi dlon przy stole wiec git.. Cale WWo ma teraz zebranie i smieje sie z placzacych niewiast :)

Remember !!!

• To nie był żaden fs :) A powaga się kończy gdy ktoś frajersko psuje grę dopalaczami czy pushami. Wam to wisi bo jest po waszej stronie ale mi to ani trochę nie odpowiada i gdyby coś takiego miało miejsce w moim sojuszu to sam bym to chętnie zgłosił, tak jak loci (chyba) was podpierdzielił za handel kontami i push :)
  • Gratulacje Andrep :thumbsup: Takie magazynki są najlepsze.

Kamieniarzowi życzę SZO i do następnego spotkania na ST i nie pisz takich bzdur.

GO, że podpłacone. 8o To dobre, bo oni musieli by telepatycznie się z tobą łączyć i pisać innym, że się nie zalogujesz, bo czytasz książkę lub stoisz w korku i będą mieli czas na :juzpotobie:
    Co za bzdura. Jak ty na to wpadłeś? O_O

Jak FL stoi długo to brak finezji jak FL zeskanowana z finezją, to już oszustwo i :foch: napisz w jaki sposób trzeba Ciebie zezłomować, aby ci odpowiadało ]:-D

Jeszcze raz Gratulacje przyzwoitego zysku.
  • No i widać jaki śmieszny poziom sobą reprezentujecie. Ręka rękę myje. Dla mnie jest oczywistym że albo andre używa nielegalnych programów i wspomagaczy albo ma wsparcie ze strony GO. Tutaj nie ma innej możliwości :)

A lociego nie ma w grze jak widać z dokładnie tych samych powodów z jakich ty andre jesteś top1 ale widać robisz to lepiej i w mniej widoczny sposób

No i zabawne jest że w każdym ST w którym byłem obrońcą wypowiadałem się dużo ale nigdy nie byłeś aż tak w temacie aktywny. Chyba trafiłem w czuły punkt :)