Badi [WSNR] & Wujo [WSNR] vs. za2dychy 6239.98% i Wujo [WSNR] vs. za2dychy 783.3%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Badi [WSNR] & Wujo [WSNR] vs. za2dychy 6239.98% i Wujo [WSNR] vs. za2dychy 783.3%

Sami dobrze wiemy jak to wygląda. Konto dzisiaj wróciło z bana, zmiana nicka na taki jak widać, szybki przelew i złom. Log kilkanaście minut po starciu i U choć już leciała dobitka na gęsi i czyszczenie innych moonów. ;/

Jednak z naszej strony zupełnie inaczej. Skan na minutkach (wszędzie prawie jednakowych jak by po skanach). Flota znaleziona daleko daleko... chwila konsternacji i lot przez gale dlatego same pancki. Trash jak zwykle gdy we flocie są gsy dał ciała więc musiała pójść poprawka.
    Oczywiście zdajemy sobie sprawę z tego że nikt nam nie uwierzy ale zawsze można ticketa wysłać bo pisanie pod ST niczego nie ustali ani też niczego nie zmieni.

a tym czasem wyjątkowo HNNI I WimySNR! ;]

Dnia 28-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Badi [WSNR]

Pancernik 10.886

Agresor Wujo [WSNR]

Pancernik 18.389
    Sonda szpiegowska 1

Obrońca za2dychy

Mały transporter 10.342
    Duży transporter 711
    Lekki myśliwiec 53.793
    Ciężki myśliwiec 55
    Krążownik 6.504
    Okręt wojenny 1.723
    Statek kolonizacyjny 2
    Recykler 12.855
    Sonda szpiegowska 1.074
    Gwiazda Śmierci 10
    Pancernik 1.197

Po bitwie...

Agresor Badi [WSNR]

Pancernik 10.589 ( -297 )

Agresor Wujo [WSNR]

Pancernik 17.883 ( -506 )
    Sonda szpiegowska 0 ( -1 )

Obrońca za2dychy

Mały transporter 0 ( -10.342 )
    Duży transporter 0 ( -711 )
    Lekki myśliwiec 0 ( -53.793 )
    Ciężki myśliwiec 0 ( -55 )
    Krążownik 0 ( -6.504 )
    Okręt wojenny 0 ( -1.723 )
    Statek kolonizacyjny 0 ( -2 )
    Recykler 0 ( -12.855 )
    Sonda szpiegowska 0 ( -1.074 )
    Gwiazda Śmierci 10 ( -0 )
    Pancernik 0 ( -1.197 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor stracił łącznie 68.256.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 891.907.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 407.990.800 metalu i 216.006.700 kryształu.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 383.900.800
    Kryształ: 183.885.700
    Deuter: -12.045.000
    agresor zyskał łącznie 555.741.500 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -558.754.000
    Kryształ: -276.460.000
    Deuter: -56.693.000
    obrońca stracił łącznie 891.907.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dnia 28-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Wujo [WSNR]

Okręt wojenny 2.220

Obrońca za2dychy

Gwiazda Śmierci 10

Po bitwie...

Agresor Wujo [WSNR]

Okręt wojenny 1.855 ( -365 )

Obrońca za2dychy

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    927.500 Metalu, 927.500 Kryształu i 927.500 Deuteru
    4.230.786 Metalu, 8.434.087 Kryształu i 36.830 Deuteru

Agresor stracił łącznie 21.900.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 100.000.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 46.497.500 metalu i 31.832.500 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 15.484.203 jednostek.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 35.230.786
    Kryształ: 35.719.087
    Deuter: 964.330
    agresor zyskał łącznie 71.914.203 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -55.158.286
    Kryształ: -49.361.587
    Deuter: -10.964.330
    obrońca stracił łącznie 115.484.203 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
  • Gratulacje chłopaki! :)

% i zysk powala, przetapiajcie na nowe latajki :)

akurat was nikt chyba o zakupy nie posądza :E a jeśli to mało zna realia ogejma :)
    The End

uni13 Bociek [GanjaBoys] - The End

uni31 Geronimo [BM & nXg] - The End

uni Q Bociek/Astrida [ZLY SEN] - The End

Uni68 Bociek [3 X] - The End

Jakieś 3,9kk % w 589 ST. ST > 1k%
  • Hahahaha, w sumie na tym mógłbym zakonczyć bo to smiech na sali co dzieje sie na tym uni...

Pojawia sie konto o nowym nicku zdjete z U...
    Raport szpiegowski z Księżyc [3:8:6] 28.12.2017 17:08:22Od: dowódca flotyGracz za2dychy <--- Azazel skanuje i leci...
    28.12.2017 17:25:46 PUSTO <--- Gosc podnosi flote i pisze że pusto.... wiec musi byc na koncie....

o godzinie 18.11 macie minus w statach.... cos mi sie tutaj nie zgadzaja te wasze czasy bo przeciez wy piszecie, że był na minutkach

no to wasza historia troche chyba nie trzyma sie kupy... ;o

to co dzieje sie na tym uni to jakas masakra... :(
  • Swiry bajery, flota azazzela stala w 2 gali. Pilnowany byl bo do miejsca gdzie bylo starcie mial dosc blisko. Gdyby byl tak zorientowany jak to przedstawiasz to by zlom 5x mogl zawinac, moje raki dolatywaly prawie 1.5h po starciu. Jego akta w okolicy byla obserwowana i jej nie bylo.

Ps. wujo ban za bash na wisni-z niewiedzy a nie zamierzony.
  • Badi ale Ty jesteś żałosny ;) Ty mnie pilnowałeś ? Ty nawet skana się boisz posłać :impra: ... Ale okej Wujo mnie skanował ba wyskanował nawet w 2 gali no i co ? Skoro podczas lotu obrońca podniósł flotę no to zawróciłem i jak podkreślasz blisko miałem a nagle wy ogarniacie przez galę lot i jest ok ? Takie bajki to "My" :evil: a nie "Nam" :saint:

Faktycznie bana nie będzie bo teraz jest nowa era handlu na OGame za moich czasów kupowanie kont i gra na nich była wszechobecna ale nikt nie pomyślał aby zrobić przelew za brak FS i wieczny urlop bo to chamstwo zwykłe i jeszcze na forum się pucować ? no nic skoro STarcie jest, przelew był, bana nie będzie to wypada pogratulować :thumbup:
  • Ty nie leciales na jego flote, nie w tym czasie co my napewno, chyba ze z tej drugiej gali gdzie flota stala bo napewno nie z tej bliskiej kolonii. Piszesz bajki jakies i tyle. Ja sie boje, masz racje ale nie Ciebie tylko floty tatara... na szczescie nie on juz nią steruje wiec jest niegrozna...
  • Graty Pany, nie ma to jak podniesc cisnienie komus kto potrafi zlomowac tylko "zarobione" konta :D a te lajki jak dzieci z facebooka to juz jest mistrzostwo :D
    Topcie zeby bylo latwiej kupione konta zlomowac ;)
    Co do postow wyzej to moze mlodemu sie poprostu konta pomylily :D
    Co do
  • MlodyT napisał(a):

Badi ale Ty jesteś żałosny ;) Ty mnie pilnowałeś ? Ty nawet skana się boisz posłać :impra: ... Ale okej Wujo mnie skanował ba wyskanował nawet w 2 gali no i co ? Skoro podczas lotu obrońca podniósł flotę no to zawróciłem i jak podkreślasz blisko miałem a nagle wy ogarniacie przez galę lot i jest ok ? Takie bajki to "My" :evil: a nie "Nam" :saint:

Faktycznie bana nie będzie bo teraz jest nowa era handlu na OGame za moich czasów kupowanie kont i gra na nich była wszechobecna ale nikt nie pomyślał aby zrobić przelew za brak FS i wieczny urlop bo to chamstwo zwykłe i jeszcze na forum się pucować ? no nic skoro STarcie jest, przelew był, bana nie będzie to wypada pogratulować :thumbup:
    hahha, nie wierzę, że Ty to napisałeś. Na banie siedziałeś przez tydzien za push, mało brakowało i byś siedział z miesiąc :) , Dobrze wiesz o co chodzi.
    Atakierom graty, rozkręcacie się :D :D
  • Jakim trzeba być hipokrytą, żeby komuś wciskać że starcie to push, a samemu wisieć na banie za... no właśnie.
    Ładny procent. Nawet jak za przelew. Jeśli Wujo faktycznie odpoczywa za bash, to nawet gratulacje się należą.
    Szkoda, będzie mi brakować jego porannych skanów. ;) Pozdro.
  • hehe co jak co ale prawdę wyżej Badi napisałeś... ]:-D
    po 2 czy 3 gongach kupił konto, posiedział chwilę na banie i na dodatek myśli że się go boją...masz chyba poniżej 20 IQ Wechslera - głęboką niepełnosprawność umysłową, współczuje :E
    pogratulować agresorom wypada, chociaż Wasz zysk nie jest mi na rękę :D
    uIZAR - [OFF] 165 ST
    uWEZN (UF) - [
    ON] 8 ST
    uDorado - [
    ON] 21 ST
    Poprzednie konto - ProSkaner

• Może ja się wypowiem jako poszkodowany i zakończe temat.
    Krótko o genezie starcia, jakoś miesiąc temu wrzuciłem urlop, po ok 2tyg. chciałem zdjąć, patrze jest ban na koncie, szybko wyjaśniam sprawe u GO, okazało się ze dostałem go za " sprzedaż surowców za realną gotówke " mówie sobie wtf ?! 2 tyg. na urlopie, nigdy nic nie sprzedawałem, no lipa na maxa, ban za nic,nie udało się nic ugrać bo " wlepionego bana nie da się zdjąć " Wiec po co jest odwołanie się od niego?!
    Niemniej postanowiłem, że nie będę już grał z tą bandą oszustów, mowa o go czy ogólnie pojętym gf oczywiście. Ludzie chyba z łapanki wzięci to raz, dwa kolesiostwo straszne. Gram w to trochę i to już było przegięcie.
    Więc wczoraj wszedłem na konto, wyłączyłem urlop, zmieniłem nick i wyszedłem. Później tylko logłem sprawdzić czy już ktoś sie wbił, leciały jeszcze dofarmy, ale włączyłem urlop i kasacje.
    Życzę wszystkim no prawie wszystkim, dobrego nowego roku. Złomujcie dalej. XD
  • Tak mam urlop za bash na wisnikrk odpocznie sie trochę chociaz i tak ciagle odpoczywam haha :E

Azazel weź Ty chlopino zacznij używać glowy do czegoś innego niż noszenie tylko czapki na niej.

Po tym jak czekales na konto tatara ktore zaklepales juz na poczatku grudnia wspomniałeś że mnie spakujesz weź zacznij być konsekwentny jak wiesz co to znaczy i zbierz kogoś konkretnego do tej opozycji jaka próbujesz stworzyć na nasz WSNR haha

W u j O

• Nie rozumiem po co w ogóle wdajecie się w dyskusje z [ciach]?
    Zlewać ich ciepłym Moczem i tyle.

Graty Starcia Chłopaki :) Lecimy dalej, za tydzień do was wracam i będzie trzeba ustrzelić tych płaczków :)

Administrator Forum Toadie:
    Obraza
    Electra/Quantum - OFF aggressive
    45.251% 54.267% 85.196% 97.465% 101.063% 133.225%
    301.518%
    465.888%
    936.675 % exTOP 1 WORLD
    WEZN - OFF R32 [WSNR]
    21.336 %
    111.331 %
    82.675 %
    EUROPA - OFF R32 [LUMP]
    NORMA - ON ;] [LUMP]
  • Toć mówie Wam że jedyne loty azazzela to loty w statach w dół od czasu "przejęcia" konta tatara. Nigdzie nie leciał, na żadnym moonie nie było aktywnego pezeta, puścił skana na 2:252 o tylko tam sie minutki po moich skanach nie zgadzały ale było widać że ewidentnie skany jego właśnie bo i mnie w tym czasie skanił. Koniec z tymi bajkami.
  • unavit napisał(a):

Więc wczoraj wszedłem na konto, wyłączyłem urlop, zmieniłem nick i wyszedłem. Później tylko logłem sprawdzić czy już ktoś sie wbił, leciały jeszcze dofarmy, ale włączyłem urlop i kasacje.
    Życzę wszystkim no prawie wszystkim, dobrego nowego roku. Złomujcie dalej. XD
    to dlatego zdjales z 2 dni temu U, poklikales przez sylwestra,wyjales z doku i zalaczyles U na nowo? :)
    rozumiem ze w dogodnej chwili znowu zejdziesz z U zeby przypadkiem mozna cie bylo zezlomowac przez gale :thumbup: