Mili [3 X] & wojtekreal [3 X] & ARO [3 X] & Terrormachine [BOSS] & obserwator [BOSS] vs. Zakrzys [COMA] - 49 595.81%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Graty agresorom! swietna akcja i pokaz sily :popcorn: :bdb:
    Obroncy SZO :cisza: z takim Eko szybko wrocisz do topki,
    Szkoda ze Sojusz nie bronil swojego czlowieka zwlaszcza ze mial tyle czasu by cos zorganizowac :dyskusja:
    wygladalo by to duzo lepiej jakby stado gsow stalo tam gdzie powinno i bronilo swojego zolnierza :pirat:

PS. Serdell aka Gruby po co psujesz wpis pijac do ARO ?? taki swięty jestes ? :bicz1:
    mam nadzieje ze nie speniasz i spotkasz sie ze mna w centrum na piwku w mym rodzinym miescie :) zwlaszcza ze mieszkasz tylko 4km od centrum :popcorn:
    pamietaj w lutym bede tylko na kilka dni :bicz: as
  • wytrzeźwiałem w końcu to można się wpisać :D

Gratulacje panowie, ładna akcja zespołowa - kwintesencja tej gry. Ilość floty biorąca w ataku poraża swoim ogromem, ale już mogliście dorzucić do równego 30kk floty w locie :D

co do płaczków, jeśli są jakieś zasoby to trzeba z nich korzystać - niektórzy się tutaj wpisują jako kryształowe panny, a sami nie widzą co się dzieje chyba u ich sojuszników i znajomych

ps. najświeższe przykłady - Mallory z DoF ban za push i Gruby z Komorników sprzedaż konta
    u4 - 10669% - 14 ST - średnia 762%
    u7 - 18291% - 34 ST - średnia 537%
    u35 - 53941% - 43 ST - średnia 1254%

"Honor nie szpeci godnego, ani godny honoru."
  • hahaha nie możliwe!!! Najwiekszy oszustna ogame uni68 konczy gre??? W końcu gruby vel serdel dokonałeś wyczynu nad wyczyny skończyłesz grę z wielkim prztupem wszak konto ktore wystawiłeś na allegro na sprzedaż dostało bana (bogu na banie mam nadzieje ze ten ban jest na wieki, a Ty oszuscie nie zarobiłeś na nim ani grosza). Mam nadzieje, że zostaną wymazane wszystkie ST, które wykreciłeś oszuście!!! Oby takich oszustów jak Ty było jak najmniej w tej grze!! Tego życze wszystkim w nowym roku.
    Mam ogromną satysfakcje z tego, że oszuście w końcu admin gry wziął sie za twoje konto Gruby!!! Ciekawe teraz jak pseudo sojusz komornik bedzie sie wypowiadał z banem na koncie bogu vel gruby. Hehe
  • Koloc napisał(a):

Jak widać na powyższym przykładzie pieniądze są wszystkim czego trzeba do posiadania wielkich flot :)
    Pozdrowienia dla wszystkich grających bez zaplecza finansowego :]
    Nieźle 3X jak ściągają urlop oznacza to trzęsienie na uni!
    Flot i umiejętności może wam nie jeden pozazdrościć.
    Gratulację tak ładnej akcji. Chociaż z tego co pamiętam sojusz mógł śmiało obronić kolegę bo dysponują ciekawą ilością gęsi.
    5x także obrońcy odbudowy a agresorom przetopu na budynki co by podciągnęli eco.
    Koloc za to Twoje ostatnie zdanie masz u mnie piwo! :piwko:
    Ale człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać.
    Ernest Hemingway

21.07.2016r emerytura OGame!
    Uni 68 - OFF
    Uni 69 - OFF
    Hydra - OFF

• SPINACZ-htp napisał(a):

no po sprawdzeniu flot agresorów uznaje, że to starcie osiągało nieco przerost nad formą. Floty gigantyczne:)

Przeanalizuj składy i możliwości sojuszy i pomyśl co mogło by się stać jak by flota poleciała w składzie typowo na obrońce bez zabezpieczenia podstawki 6 sojuszników w us...

W sumie ja sam się spodziewałem podstawki ale jak widać COMA nie zdecydowała się bronić sojusznika w ulu :E

Więc jaki tu jest przerost formy nad treścią??? :lool:

:xgraty:

Wyjdą na słońce ludzie cienia, powstrzymaj nas... nie mamy nic do stracenia...

:fa: :fa: :fa: free <: <: <:

Best Solo 5941,13% Top 6 Solo Uni28
    Best ACS 9834,6% Top 5 ACS Uni28

1 410 177.05% Top 4 ACS u68
  • 69DemoN69 widze ze chyba słabo przeanalizowałeś możliwości obrony. Tak jak napisał Kromak gdyby nie Aro steka by nie było ale z tak spushowana flota niestety nawet nasze olbrzymie stadko gasek nawet wspierane przez graczy topowych z uni w symulatorze było rozwalane w pył. Także złom był niestety nieunikniony i niech wszelkie mądrale na temat obrony swoich żołnierzy i tego typu wpisy ze sojusz nic nie zrobił zostawia sobie na inne wątki na forum. Korzystając z okazji akurat w jednej kwestii popieram jednego z agresorów ze eko x5 to totalna bzdura i mega nie przemyślana akcja!!!!! ;>
    Zakrzys - Uni 68
    COMA rzondzi
  • Zaka napisał(a):

69DemoN69 widze ze chyba słabo przeanalizowałeś możliwości obrony. Tak jak napisał Kromak gdyby nie Aro steka by nie było ale z tak spushowana flota niestety nawet nasze olbrzymie stadko gasek nawet wspierane przez graczy topowych z uni w symulatorze było rozwalane w pył. Także złom był niestety nieunikniony i niech wszelkie mądrale na temat obrony swoich żołnierzy i tego typu wpisy ze sojusz nic nie zrobił zostawia sobie na inne wątki na forum. Korzystając z okazji akurat w jednej kwestii popieram jednego z agresorów ze eko x5 to totalna bzdura i mega nie przemyślana akcja!!!!! ;>
    a ja się z Demonem zgodzę że nawet z Aro szło to wybronić, ale co ja tam wiem i będę się odzywał :)
    The End

uni13 Bociek [GanjaBoys] - The End

uni31 Geronimo [BM & nXg] - The End

uni Q Bociek/Astrida [ZLY SEN] - The End

Uni68 Bociek [3 X] - The End

Jakieś 3,9kk % w 589 ST. ST > 1k%
  • bocieek napisał(a):

Zaka napisał(a):

69DemoN69 widze ze chyba słabo przeanalizowałeś możliwości obrony. Tak jak napisał Kromak gdyby nie Aro steka by nie było ale z tak spushowana flota niestety nawet nasze olbrzymie stadko gasek nawet wspierane przez graczy topowych z uni w symulatorze było rozwalane w pył. Także złom był niestety nieunikniony i niech wszelkie mądrale na temat obrony swoich żołnierzy i tego typu wpisy ze sojusz nic nie zrobił zostawia sobie na inne wątki na forum. Korzystając z okazji akurat w jednej kwestii popieram jednego z agresorów ze eko x5 to totalna bzdura i mega nie przemyślana akcja!!!!! ; data-verified= ">
    a ja się z Demonem zgodzę że nawet z Aro szło to wybronić, ale co ja tam wiem i będę się odzywał :)

Może oświecisz nas i napiszesz jakbyś to wybronił ?? Nie bądź taki skromny...

Byłem przez kilka lat w Comie i wiem, że brak podstawki był tożsamy z brakiem fizycznej możliwości ( dla sojusznika zrobisz więcej niż dla osoby spoza sojuszu - czas jest drugorzędna sprawą). Wszelkie kalkulacje opierają się na założeniu, że wszystko było gotowe do posłania na podstawkę, a przecież nigdy tak nie jest bo floty stale gdzieś się przemieszczają. Nadmienię, że sytuacja "polityczna U68" (podziały) ogranicza mocno pole manewru i poszukiwanie kogoś chętnego do podstawki bez tagu COMA byłoby dość trudne. Fakt jest taki, że bez push konta ARO szanse na zezłomowanie tej floty byłyby zredukowane o przeszło połowę. Osobiście dziwię się orgazmom towarzyszącym temu ST z zachwytu nad flota ARO, jeżeli wiadomym jest w jakich okolicznościach powstało konto ( zlepek przetopionych kont) :E. Ostatecznie doszło do patologii w której mózgi tej operacji stają się cieniem dla tępego narzędzia, ale skoro oni akceptują taki stan rzeczy to ich sprawa :). Starcie jest już przeszłością i teraz możemy sobie przypuszczać co by było gdyby, a takie coś do niczego nas nie zaprowadzi...

Post był edytowany 9 razy, ostatnio przez Kippei ().

• a jakie to ma znaczenie czy konto ARO składa się z przetopu innych kont ??? no jakie ????
    Jeśli nie dostał za to BANA znaczy, że to co robi jest zgodne z zasadami GRY !!!!!! i już :)
    Po co się podniecać ???
    Jak tak czytam dział ST to stwierdzam, że każde starcie jest podejrzane :)
    TO ten tego spuszował, ten kupił ST, tamten "zapomniał" odebrać floty itd...

TAKA JEST JUŻ TA GRA I TE OSOBY, KTÓRE SIĘ Z TĄ RZECZYWISTOŚCIĄ NIE ZGADZAJĄ MAJĄ PROBLEM :)

WIĘC BEZ PODNIETY I CIŚNIEMY DALEJ :d:d:d :closed: EHEHEHEHEHEHE
  • Miałem sie nie wpisywac, ale jendak glupote trzeba napietnowac, by sie nie rozprzestrzeniala.
    Caterpillar czyli jak ktos kogos zamorduje i go nie zlapia, to znaczy ze wolno mordowac!!!
    idz dziecie pograc w pchelki

mam nadzieje ze EOT

pozdro
    Kromak[P N]&CelestialGeneral[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Van[P N]vs.obserwator[BOSS]~1855466.62%
    kruchy[P N]&Kromak[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Andre[P N]vs.Bociek(wojtekreal)[3 X]~2407655.4%
    ancymon[P N]&Kromak[P N]&Andre[P N]&Hamer[P N]&Lzk kupie dex[PZWP]vs.Mili[3 X]~369787.52%
    Selene[P N]&Andre[DoF]&Kromak[P N]vs.wilku[MISIE]~102650.3%
    Mallory[DoF]&Warka[COMA]&fnk[P N]&Kromak[P N]vs.dziob[3 X]~98143.53%
  • Kromak Ty mnie nie rozumiesz :)
    Administracja GRY czy jak im tam zwą mają tzw. panel gdzie widzą wszystko co się dzieje w grze WSZYSTKO !!!!!!!!!!!!!!!!!! co, gdzie, kiedy. kto, o jakiej godzinie z jakiego IP itd. !!!!!
    Jeśli ARO zrobił to tak, że nie złamał przepisów gry to znaczy, że ich nie złamał :)

cyt: "Caterpillar czyli jak ktos kogos zamorduje i go nie zlapia, to znaczy ze wolno mordowac!!!" - KROMAK NIE MA ZBRODNI DOSKONAŁEJ :) zawsze łapią ;)
    i nie można mordować bo to jest zagrożone karą nawet dożywotniego więzienia.

Ale jak by to co napisałeś w sprawie morderstwa przenieść na grunt gry OGAME to masz rację. Jak ktoś łamie zasady gry i go nie łapią to znaczy,że można je łamać

REASUMUJĄC - jeśli ARO nie wyłapał bana to znaczy, że robił wszystko zgodnie z zasadami gry :) AMEN :)

P.S.
    Kromak znajdź mi w zasadach gry zapis , który mówi o tym , iż trzeba się tłumaczyć admnistracji gry z osiąganych przyrostów

Ale w 11 dni gry taki przyrost :D to trzeba mieć cohones i mieć beke z wszystkich graczy oraz z administracji gry :)

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Caterpillar ().

• Mysl ze faktycznie mamy inna wizje, bo dla mnie cohones maja gracze, ktorzy uczciwie dochodza do niezlych osiagniec, i oni mi imponuja, ale skoro tobie imponuje kombinatorstwo ARO, to Twoja sprawa
    Kromak[P N]&CelestialGeneral[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Van[P N]vs.obserwator[BOSS]~1855466.62%
    kruchy[P N]&Kromak[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Andre[P N]vs.Bociek(wojtekreal)[3 X]~2407655.4%
    ancymon[P N]&Kromak[P N]&Andre[P N]&Hamer[P N]&Lzk kupie dex[PZWP]vs.Mili[3 X]~369787.52%
    Selene[P N]&Andre[DoF]&Kromak[P N]vs.wilku[MISIE]~102650.3%
    Mallory[DoF]&Warka[COMA]&fnk[P N]&Kromak[P N]vs.dziob[3 X]~98143.53%
  • Jak dobrze że jest ten temat, dowiedziałam się co to znaczy mieć cohones (prawidłowo - cojones) i kto je ma... bo niektórym graczom ewidentnie ich zabrakło albo gdzieś te swoje pogubili jeśli mieli i teraz wolą przytulać się do "cojones" innych :P .
    Gratulacje ARO! Bez ciebie i twoich cojones tego st by nie było :thumbup: .
    Obrońca już pewnie dawno odbudowany więc może pożyczę lepszych fsów :) .

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Selene ().

• john malkowitz007 napisał(a):

Mililion napisał(a):

ARO gratulacje floty, nie wiem jak Ty to zrobiłeś oby tak dalej. Obrońcy szo :P
    Milli zarty sobie robisz ?Wszyscy wiedza !!! za kupione i przetopione konta , oraz za AM

Obroncy BSZO
    No coś Ty, uczciwie postawiona flota, czas, umiejętności i coś jeszcze czego nie mogę napisać, bo zbanują mnie na amen. :)
    Takiego chorego człowieka jak ten typ nie spotkałem jeszcze w cyferkowym świecie, ale z chęcią bym poznał w realnym - "uścisnąłbym mu dłoń" ale po brazylijsku :)

Aaaa żeby nie było, kozak starcie, a floty nono... nie ma to jak mieć flotę na x1 gdzie ciężko byłoby ją poskładać flotą topową na x5. :)
  • Chyba wszystko zostało powiedziane. Z tym kończeniem sie Comy to chyba może nie przesadzajmy
    Ciernik weźże się ogarnij :P

“Beware the quiet man...
    For while others speak, he watched. And while others act, he plans.
    And when they finally rest… he strikes.”

W jedności siła PN :>