3...2...1 Zapinamy pasy i startujemy :)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
kaito napisał(a):
@Skalpelek złożyłem podanie, bo się dopiero zarejestrowałem
hehe nie fair zachowanie, najpierw zapraszasz do sojuszu, a teraz odrzucasz podanie, bo co 0 pkt mam? haha
-
heh, zgadza się, no to teraz powodzenia w zawojowaniu nad uniwersum hehe
-
Powodzenia wszystkim-przyjemności z gry !Na Sombrero miłości nie ma...
...znów mocno zaciskam pięści -
1:300
-
szalu nie ma:)) troszke ponad 1,5 k kont ciekawe czy 5 k dobije
-
dobić dobije ale to dopiero jutro wieczorem będzie więcej kont i myślę, że już 2 gala
-
Dla zainteresowanych..
1:357 -
Teraz jestem pewien,że Kaito to bot od GF.
-
1:384 10 minut temuUni 41 - OFF
Uni 45 - OFF
Uni 48 - ON Top 1 Było
Sojusze DooM, n00bs, Misie
jest Uni 68 top - daleko w tyle ale ciekawie
-
-
show must go on
-
1:410 tak rzuca
Jak myślicie będzie druga gala w nocy? -
Ciekawe ile typek wydał żeby mieć aktualnie 4,5k pkt gdzie normalny człowiek co prawie cały czas klika kolejne kopalnie ma koło 200
-
Hipolit napisał(a):
Ciekawe ile typek wydał żeby mieć aktualnie 4,5k pkt gdzie normalny człowiek co prawie cały czas klika kolejne kopalnie ma koło 200
Dobra sprawa to nie zaglądać do cudzego portfela -
do niczego nie zagląda przecież, po prostu jest ciekawy ile kosztuje kupienie sobie top łan na uni“In such seconds of decision entire futures are made.”
Dan Simmons, Hyperion -
Venga, daj buddy w grze, Przyjacielu. Kogo jak kogo, ale Ciebie chcialbym miec 'pod reka'
-
lepiej pochwalcie się jakie kolonie wyskoczyły
-
Tak wiec jestesmy na 1:459
-
Adeke36 napisał(a):
Hipolit napisał(a):
Pozdrawiam starych wyjadaczy -
Bonasera
Az zal patrzec 10 osob 80 wiadomosci
oprocz setow nikogo na razie nie widac
Czyzby bylo az tak latwo ?! -
Ok, konczac topic 'startowy', to doczekalismy 2g.. Aktualnie rzuca 2:9
Gl hf all -
-
słabo to wygląda z tą "liczebnością" ...
wieje tu żeby nie powiedzieć brzydko , hmm "nudą"Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Zgubilem Mamusie ().
-
chyba jak na każdym nowo powstałym uniwersum . Możemy przynajmniej rozruszać DiD , fajne wam się planety potrafiały ? Ja jak na razie nie mogę narzekać , najmniejsza jest matka
-
Adeke36 napisał(a):
chyba jak na każdym nowo powstałym uniwersum . Możemy przynajmniej rozruszać DiD , fajne wam się planety potrafiały ? Ja jak na razie nie mogę narzekać , najmniejsza jest matka
13.936km (62/219)
13.795km (49/215)
Tak to się przedstawia nie sa małe ale aż takiej rewelacji nie ma
A co do uni lipa z graczami, poprzez, że topka ciśnie ma mega ilościach antymaterii, przez co zniechęca nowych graczy!
Sam nie jestem święty - wysłałem smsa na anty, bo patrzę sporo na koncie z telefonu zostało, ale nie lecę na nie wiadomo jakiej ilości jak nie którzy!
Tydzien minie i antymateria już nie będzie odgrywała znaczącej roli, a jedynie umiejętności! -
z tego co widziałem parę pz, to tak jakby ze 3 ST powinny już być na forum Ciekawe czy w obronie za anty, czy zestrzelona flotka celu?
-
Kaito
byczku pucuj się ile masz lat? 11,12 ? jesteś torpeda -
A jak tam jeśli chodzi o eko ?
u mnie wydobycie już prawie 3kk na dobe jednak prędkość x5 grając eko to rewalacja
] -
Zgubilem Mamusie napisał(a):
Kaito
byczku pucuj się ile masz lat? 11,12 ? jesteś torpeda
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1