Sumi [Minionki] & Krucjo [Minionki] vs. Deko [POL]- 11 315%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Sumi [Minionki] & Krucjo [Minionki] vs. Deko [POL]- 11 315%

Nie będę się odnosił do oskarżeń RB bo to nie ma sensu, wstawianie ST z multi chyba mówi samo za siebie.

A teraz starcie:

Deko często pozwalał sobie na BFSy i kilkukrotnie na niego leciałem solo, Krucjo zresztą też latał. Niestety zawsze zabrakło paru minut. Obserwowaliśmy go dość długo zanim pojawiła się dogodna okazja. Flota wróciła i zero aktywek, więc lot i bum. Cytując klasyka "Stało, nie stoi".

Złom udało się zebrać w całości na co nie liczyłem

Pozdrawiam wszytkie żółte stworki :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

SZO Obrońcy który już od dawna nie gra.

Dnia 13-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Sumi [Minionki]

Krążownik 42.906
    Okręt wojenny 5.837
    Pancernik 7.293

Agresor Krucjo [Minionki]

Krążownik 20.000
    Okręt wojenny 10.000
    Pancernik 7.000

Obrońca Deko [POL]

Mały transporter 783
    Duży transporter 2.200
    Lekki myśliwiec 92.855
    Ciężki myśliwiec 16
    Krążownik 13.058
    Okręt wojenny 6.323
    Recykler 20.774
    Sonda szpiegowska 2
    Pancernik 192

Po bitwie...

Agresor Sumi [Minionki]

Krążownik 39.129 ( -3.777 )
    Okręt wojenny 5.829 ( -8 )
    Pancernik 7.292 ( -1 )

Agresor Krucjo [Minionki]

Krążownik 18.716 ( -1.284 )
    Okręt wojenny 9.995 ( -5 )
    Pancernik 6.998 ( -2 )

Obrońca Deko [POL]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    18.005.137 Metalu, 5.662.633 Kryształu i 8.889.815 Deuteru

Agresor stracił łącznie 147.804.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.549.428.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 808.161.900 metalu i 323.402.800 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 32.557.585 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 724.272.037
    Kryształ: 293.323.433
    Deuter: -1.277.185
    agresor zyskał łącznie 1.016.318.285 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.070.627.137
    Kryształ: -431.924.633
    Deuter: -79.433.815
    obrońca stracił łącznie 1.581.985.585 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Adamus 11: Wyśrodkowanie,czcionka ().

• A miałem kończyć grę w "chwale"...
    Przez Pana B. ponieważ hejt jaki wczoraj wylał to była gruba przesada i uznałem że kasuję konto uznając że z psychopatami grać nie będę.

Niecała Połowa Minionków i tak na urlopie obrzydzona puszami RB i bezsilnością zarządzających więc mówię wrzucam urlop i kasuję konto.
    Ale recki miały wrócić za jakiś czas a nie można wrzucić urlopu gdy flota w locie... Z tego miejsca chciałem Ci Panie B. powiedzieć tylko jedno. Dno które osiągnąłeś nie zrehabilituje nawet permanentny ban na forum. Zacznij się leczyć zanim następnym razem komuś pociśniesz używając do tego argumentów z życia prywatnego które powinny oprzeć się na sprawę w sądzie...

Co do RW oto moja wypowiedź.

Planeta Deko znajduje się 5 układów obok mojej. Z 3:125 na 3:120. Trzymał tam flotę od hmm dawna, na skanach zawsze to samo, zero gs zero kolonizatora. - czyli lata na PZ, no to go wyliczę bo przecież nie lata na odległe stacjonuj - przynajmniej tak mi się wydawało.
    Poświęciłem 3-4 noce by wyliczyć go z pz potem miał urlop chyba a jak zszedł z urlopu to nadal skanowałem gracza Deko tak jak Pan B. mnie w dniu dzisiejszym... (dzięki zapchałeś mi 3 strony raportów szpiegowskich dzięki czemu nie wiem jak intensywnie skanowałem Deko...) ale moje skany wynikały z tego że zobaczyłem minutki na moonie. Ktoś pewnie skanował bo na skanie pusto,. ale skanuję dość intensywnie Deko o tym wie i zawsze uciekał...

Przeskanowałem znów i za którymś razem była flota. To że intensywnie skanuję te tereny chyba każdy kto tam siedzi - potwierdzi.
    Jeszcze kilka dni temu wpadł tam MMM a ostatnio wpadłby Papa Midnite farmiący idlaków - ale baliśmy się podstawki Kamikadze który ostatnio zaprzyjaźnił Papcia z jego czerwonym sojuszem.

Gdy znalazłem flotę ciężko o jakąś pomoc po północy... trashsim wyliczył 60tys rec... to ja bym po kilku godzinach zebrał swoje straty 400mln vs 1.5mld więc walę do Sumiego. Ten że do Włoch w delegację... dał się namówić bo sam lot trwał ok 50minut.

Zatem flota poleciała. Recki zaraz po z pewnymi komplikacjami... jak zwykle przy takich lotach stres... Pan B. skanuje jak głupi myślę podstawka... Moon Deko 3:120:8 a moja 3:125:8... 2 partię recków puściłem na własne pz... zobaczyłem jak wróciły i już 15 minut w plecy a Pan B. obok z turbiną, moi dookoła na urlopach albo śpią...

Zatem fota leci, dołączyłem swoją do Sumiego bo oczywiście wcześniej zwaliłem teleport czekałem na nagrzanie...
    Deuter akurat miałem na styk ciężką flotą bo puściłem zbiórkę ze wszystkich planet...

Dużo różnych aktywek w różnych odstępach czasu więc skanowałem matkę i pozycję z flotą.
    Minutki wchodziły, a jak nie to pz z sond się powiększał. Standardowa próba uniknięcia pułapki, czysto wlot bum.
    Stało nie stoi.

Tyle historii z mojej strony. Wszelkie insynuacje są dla mnie jak miód na uszy.... Chociaż wiem jak się czują osoby oskarżone o push bezpodstawnie - teraz mogę się przyznać że to bardzo ..... uczucie... jeśli kogoś kiedyś posądziłem o push a ta osoba wie że nie był to push - to bardzo przepraszam. W końcu wiem jak się czujecie oskarżani przeze mnie o push.

Złość na psychozę Pana B i chęć kasacji konta zostały mimo wszystko, ST mnie nie ucieszyło, zysk? a kit z tym, i tak wożę miliard surowców a jeszcze trochę czasu do końca badań astro mi zostało... więc w co ja ten metal wrzucę który zebrałem? chyba w WR żeby Pan B. mógł orać moje mikro bukry podczas S&D...

Potem jeszcze doszły mnie wiadomości przez które trochę było mi głupio. Jeden z sojuszników Deko wysłał mi screeny jego rozmowy w sojuszu POL. Jeszcze wtedy myślałem że Deko to Deko a nie jakiś jeden z dziesiątek ktosiów który miał passy Deko. Dziś dowiaduję się że passy do jego konta miał prawie każdy... dziwne że to nie spadło szybciej...

Nie wiem czy powinienem to udostępniać.
    Jeśli to prawda to do prawdziwego właściciela Deko - wyrazy współczucia a jeśli to fake - nie było tematu.
    [TREŚĆ SKASOWANA NA PROŚBĘ DEKO]

Recki Sumiego wpadły jak to turborecki zbierajac 3/4 złomu. A moje leciały i leciały i leciały. Spalina 15 to nie turbina... Myślałem że Pan B. ukradnie złom ale udało się na spokojnie wszystko zebrać pomijając wpadki. Flota wróciła bezpiecznie, recki wróciły bezpiecznie, dopiero nad ranem Pan B dostał szału i skanuje mnie non stop każdą planetę moona tak więc chyba tym ST nacisnęliśmy komuś na odcisk.

RB to miało być dla was a my to zgarnęliśmy nieświadomie i robicie cyrk czy faktycznie coś jest na rzeczy?
    Przypomnę, skan - odczekanie - wysłanie floty - wysłanie recków - bum - recki recki - powrót
    Ja tu nie widzę nic co mogło by dać wam prawo do oczerniania.

Jak już mówiłem chciałem odejść w chwale a propaganda RB zaraz wykupi mi bana? Bo jak można kupić zdjęcie bana to można i kupić nałożenie na kogoś bana nie? A wy macie hajs... nie to co ja biedak ... bażant... latający po ochłapy antymaterii na pz...

Ja z tego miejsca dziękuję Sumiemu za lot i za rozum ewentualnie nowemu właścicielowi Deko.
    RB to tak potężny sojusz że potrafi wprowadzić ferment nawet tam gdzie wydawałoby się być idealnie.
    Sam słynąłem z tępienia puszerów ale plotka powtórzona ix razy staje się prawdą a niestety RB ma wiele kanałów informacyjnych. Więc marny to czas na odejście w cieniu skandalu.

Trzeba by było zrehabilitować się w grze...

Teraz puszczę sobie taką muzykę i poczytam jak Krucjo poeta pogrąża się w spamie hejtu.
    Jedno jest pewne po przeczytaniu tych wszystkich rzeczy jestem hmm dziwnie spokojny.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Krucjo ().