witam wszystkich zainteresowanych mam takie pytanie moze ktos wie dlaczego nasz mentor pl1zostal zbanowany napewno kazdy chce wiedziec by nie popelnic takiego bledu i nie znalesc sie w lozy wybranych
Ban pl1?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Ciekawość pierwszy stopień do piekła.
Sam byłem wczoraj ciekawy , IRC prawdę powiedział
Pl1 sam się wypowie pewnie ze względu na to że dwa topowe konta poszły do kasacji. -
-
powod zamkniecia ??
-
Powód dostałeś na PW!!
-
co wstyd się przyznać
-
pimper napisał(a):
co wstyd się przyznać
edit: nie znasz sytuacji to sie nie udzielajBRUNCIA IS MAJ NEJM
uni Quantum
sojusz Zły Sen & IRAPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Whisky ().
-
Ktoś się podzieli szczegółami? Bo widzę, że parkę już zaczyna coś boleć i ślą prośby o zamknięcie niewygodnego wątku.
-
Fenrir napisał(a):
Ktoś się podzieli szczegółami? Bo widzę, że parkę już zaczyna coś boleć i ślą prośby o zamknięcie niewygodnego wątku.
ale nie o nas - i w sumie to tyle
dalej prosze modeatorow o USUNIECIE WATKU
@Ruda @Dziuba @kruszynkaBRUNCIA IS MAJ NEJM
uni Quantum
sojusz Zły Sen & IRA -
wątek nie jest o tobie tylko o banie za co,to siedż cicho
-
a co cie interesuje czyis ban - zainteresuj sie swoim kontem i tym co masz za uszamiBRUNCIA IS MAJ NEJM
uni Quantum
sojusz Zły Sen & IRA -
Ależ prosić to wy sobie możecie - jeśli wątek nie łamie regulaminu forum, to nie ma podstaw o jego zamknięcie, chyba że autor całego wątku o takowe wystąpi.
-
Na IRCu pisali że za groźby do życia realnego, przeklinanie i ciągłe obrażanie...
-
No, to by do tej patologicznej dwójki pasowało, skoro potrafią nawet na forum pisać PW, że kogoś znajdą i mu gębę obiją.
Administrator Forum kasai:
Upominam za prowokacje. -
^Bad Whisky^ napisał(a):
a ja prosilabym moderatorow o zamkniecie wątku @Ruda
edit : Bardzo Prosze Moderatorów o usuniecie tego wątku
@Ruda @Dziuba @kruszynka
największa patola polskiego ogame w końcu na banie, ten temat należy podświetlać a nie kasować
Administrator Forum kasai:
Proszę nie obrażać. -
Nawet tutaj szczekacie i żal ściska poślady...
Nie wasza sprawa i nie wasz interes.
Ban nie ma nic wspólnego z GRĄ.
Cieszcie się póki możecie, macie chwilę wytchnienia dla waszych cyferek.The End
uni13 Bociek [GanjaBoys] - The End
uni31 Geronimo [BM & nXg] - The End
uni Q Bociek/Astrida [ZLY SEN] - The End
Uni68 Bociek [3 X] - The End
Jakieś 3,9kk % w 589 ST. ST > 1k% -
Zaczynamy od nowa komentarze:DNowe konto, poprzednie z 2005r zostało skasowane wraz z cala historia :(.
Uni 57 TOP 2
Uni 38 top 14 -
oj sromon sromon taki niegrzeczny zaraz Ciebie tu zakrzyczą
-
ale wy jesteście tyle jadu , pewnie nic na mikołajki nie dostaliście , dajcie ubana dla pl1 bo bez niego będą nudy chociaż Hordziaków takich jak ty czy ten Marsjanin złomował z wiski hahahahah
-
JaNczo napisał(a):
ale wy jesteście tyle jadu , pewnie nic na mikołajki nie dostaliście , dajcie ubana dla pl1 bo bez niego będą nudy chociaż Hordziaków takich jak ty czy ten Marsjanin złomował z wiski hahahahah
-
Jestem BARDZO ciekaw, który z wywoływanych modów jest tak stroniczy, a jak się potwierdzą moje przypuszczenia co do konkretnej osoby, to rozpętam burzę, bo kolesiostwo zaszło za daleko.
-
Jako użytkownicy forum Ogame mamy prawo do dyskutowania na najnowsze tematy związane z grą i graczami, zwłaszcza w takim dziale jak "Dyskusje i Dyplomacja". Poprzedni temat został zamknięty bez podania przyczyny i nie wiadomo przez kogo, tak jak kolega wyżej napisał jedne wielkie kolesiostwo. Moderator do wymiany.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez negative ().
-
Ale o co chodzi ?
-
negative napisał(a):
Jako użytkownicy forum Ogame mamy prawo do dyskutowania na najnowsze tematy związane z grą i graczami, zwłaszcza w takim dziale jak "Dyskusje i Dyplomacja". Poprzedni temat został zamknięty bez podania przyczyny i nie wiadomo przez kogo, tak jak kolega wyżej napisał jedne wielkie kolesiostwo. Moderator do wymiany.
Co jest w sumie zabawne że akurat w tym temacie nikt na końcu nie napisał że zamyka bla bla bla -
temat napisany a i tak 2/3 nie wie za co ban poszedł
-
chyba ci co maja. Wiedziec to wiedza
-
ten ban chwilowy czy na stałe ?
-
stały
-
-
19dawid45 napisał(a):
Widać jak Whisky i Adaś siedzą niektórym na żołądkach...
robić temat na forum o banie kogoś do czego te ogame doszło:(
Za rok będziecie robić temat na forum że @bocieek poszedł na urlop haha
Ich konta ich ban ich sprawa!!!
19dawid45 napisał(a):
1. info nie jest potwierdzone faktami
2. że inni pytają a inni (niby wiedza) nie stanowi powodu do rozmowy o tym
3. jesli juz mowic to niech mowia ludzie ktorych temat dotyczy
4. pytaja zazwyczaj Ci ktorzy zyja innymi nie karm trolla
2. Ban jest.powód znany jest więc można mówić co w tej chwili jest.
3.to tak, jasna stronę może widzieć każdy ale ciemnej juz nie i chcecie ukryć? Nie on pierwszy nie ostatni dostał bana, nie o nim pierwszym się mówi
4 może i tak ale taka natura człowieka ze jest ciekaw .
Nawet w realu- nie jesteś ciekaw co u twojej rodziny czy znajomego? Nie dzwonisz nie pytasz?
Więcej dyskutować nie mam zamiaru, tylko objaśniam czemu się odezwałem . Dystansu a nic boleć nie będzie.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Turysta^ ().
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0