loci vs. jery36 [WWO] - 4312.77%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• loci vs. jery36 [WWO] - 4312.77%

Miałem się rozpisać ale mi się szczerze mówiąc nie chce rozpisywać historii, którą kazdy kto ogląda to ST powinien znać.
    Ogólnie zacznę od tego, że do Jerego nic nie miałem dopóki nie zaczął mi kradnąć dexu z moona.
    Nawet Jarek pisalem Ci na fb, że ja nie polecę dopóki Ty nie polecisz, ale pewnie za namową naszego ukochanego top 1 się skusiłeś.
    Piszesz na forum o złamaniu zaufania, może i złamałem zaufanie, ale to nie ja pierwszy poleciałem.

Dzięki Kamień za wsparcie i starania :)
    Pozdrawiam całą koalicję.

Dnia 05-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor loci

Lekki myśliwiec 300.000
    Pancernik 15.000

Obrońca jery36 [WWO]

Mały transporter 11.842
    Duży transporter 6.760
    Statek kolonizacyjny 4
    Recykler 18
    Sonda szpiegowska 234
    Gwiazda Śmierci 41

Po bitwie...

Agresor loci

Lekki myśliwiec 283.910 ( -16.090 )
    Pancernik 14.234 ( -766 )

Obrońca jery36 [WWO]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    8.290.333 Metalu, 8.290.333 Kryształu i 8.290.334 Deuteru

Agresor stracił łącznie 129.470.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 539.206.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 238.499.800 metalu i 192.777.200 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 24.871.000 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    238.499.800 Metalu i 192.787.700 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 175.540.133
    Kryształ: 154.348.033
    Deuter: -3.199.666
    agresor zyskał łącznie 326.688.500 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -277.754.333
    Kryształ: -236.956.333
    Deuter: -49.366.334
    obrońca stracił łącznie 564.077.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
    Było:

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez born008 ().

• pogratuluje chociaż niewiele zabrakło aby te pancki spadły po prostu net się zawiesił i pech zamiast telepnąć nic nie mogłem zrobić
    a odnośnie multikont twoich znasz moją opinię i oszukania sojuszu tak że pozdrawiam

ps małe sprostowanie , bo do pomocy że Kamieniarz zniszczył mona nie mam nic,
    ale żal mam do ciebie oskar bo prosiłeś abym nie latał na kamieniarza jak towaru powyżej 6kk nie będzie na jego monie czy planecie i tego się trzymałem .
    tak że słowa twoje oskar jak widać są nic niewarte i odnośnie ściągania monow też coś było mówione - ( gram dla zabawy a nie dla topki i dla zabicia czasu)
    -tak że pozdrawiam i więcej wpisów nie będzie moich

pozdrawiam wszystkich :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez jarek 215 ().

• @jarek 215 Co do latania na mt i satki - robiłeś na mnie kilka razy takie same loty, a nawet z mniejszym zyskiem niż ja wczoraj. Więc się nie dziw, że poleciałem jak stało :)

A jak grasz dla zabawy to bardzo dobrze. O to tutaj chodzi :) Spróbuj tym podejściem zarazić szefa swojego sojuszu to może będzie weselej. Tylko nie daj się zezłomować bo on cię dobije i wyrzuci na zbity pysk, ZA NIC :)

Miłego dnia

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez kamieniarz ().

• SZO Jarek..

A Skoro nasz top2 tak ukochal sobie top1 to tylko pozazdrościć.. :) nie ma to jak prawdziwi przyjaciele..
    no i przykro że taki wylewny nie był w temacie w którym jego recki z multikonta padły

o oczywiście że namawiałem na lot po dex.. Po co ma stać i czekać na wyslłnie floty w strone naszą jak sami możemy uszczuplić zapasy

A Chorągiewce Kamienowi zyczę żeby Jego prezes ostrzegł go zanim poleci mu zezłomować flote a nie odwrotnie jak to zrobił ze mną czy jak chciał zrobić z Damianem...

Nagle Ci 4 konta multi nie przeszkadzają.. :D

ale luz..

P.s obiecuję że od nowego roku bedę brał relanium :D
    albo może jakieś farmaceutyki rozweselające :D

Pozdro 600

Remember !!!

" Everything I do.. I do it for You.."
    " I Still haven't found, what I'm looking For.."
    " I can't help Falling in Love with You.."

--------------------------------------------------------------
    V like Victory - "Głos Sumienia" (projekcja własna)

youtube.com/watch?v=y2i5ICpSwXI

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez poliklet ().

• @poliklet chorągiewce?! Chyba sobie żartujesz/ Złomujesz mnie gdy byliśmy razem w sojuszu, potem mnie wyrzucasz i znowu złomujesz i teraz nazywasz mnie chorągiewką? Jaki ty żałosny jesteś...

Według ciebie to po tym wszystkim powinienem cie błagać na kolanach o wybaczenie, żebym nie był chorągiewką, dał się złomować w sojuszu i był obrażany przez jego członków za twoim przyzwoleniem? XD Ja pierdziele co za kabaret
  • Panowie, mi się wydaje, że przesadzacie ;) Kamyk przed złomowaniem twoim, oczywiście nie mówię o tym jak ja ciebie złomowałem w acs tylko o Andrepie, zostałeś ostrzeżony że nie potrafisz się pilnować i czas się tego nauczyć ;) Wiesz jak dzieci w szkole, dostałeś raz pałe i wyleciałeś z sojuszu, po tym byłeś zwykłym przeciwnikiem, po tym dostałeś drugą pałę ;0 a teraz potrafisz pilnować FL na 5 czyli jeszcze trochę i szkołę masz za sobą oczywiście zdaną pozytywnie.Moim myśleniem, było postawione wszystko jasno!! i nikt nikomu nie powinien się żalić ;) To po co te nerwy:) ja się tak nie wkurzałem jak spadały mi moony ;)
    Oczywiście obrońcy nie życzę Szo, bo nie warto skoro nie potrafi tego przypilnować, lecz na pewno to będzie dla niego przestroga, że nie warto lekceważyć przeciwnika , Prawda Kamieniarzu?? za stare czasy!!
  • zle mnie zrozumiales Kamien ;) zwyzywales nas od kupujacych pushujacych i multujacy ;) a tak naprawde teraz wspolpracujesz z najwiekszym przekretem ;)

Zloma dostales ode mnie wiesz za co i taka w sojuszu byla umowa.. A ten poza sojuszem to juz naturalny..

Powodzenia przy wspolpracy.. Tylko sie pilnuj

No i Twoje OBY padlo skoro konia trojanskiego masz za murami ;)

Remember !!!

" Everything I do.. I do it for You.."
    " I Still haven't found, what I'm looking For.."
    " I can't help Falling in Love with You.."

--------------------------------------------------------------
    V like Victory - "Głos Sumienia" (projekcja własna)

youtube.com/watch?v=y2i5ICpSwXI