siedze1 [BoSS] vs. Tomee_oddam 8455%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• siedze1 [BoSS] vs. Tomee_oddam 8455%

Dnia 01-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor siedze1 [BoSS]
    Pancernik 5.802

Duży transporter 967
    Lekki myśliwiec 263
    Statek kolonizacyjny 1
    Recykler 3.964
    Sonda szpiegowska 52
    Pancernik 13.837

Po bitwie...
    Agresor siedze1 [BoSS]
    Pancernik 5.802 ( -0 )

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    31.479.232 Metalu, 0 Kryształu i 12.711.018 Deuteru
    Agresor stracił łącznie 157.280.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.266.141.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 406.773.500 metalu i 438.776.100 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 44.190.250 jednostek.
    Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 321.446.732
    Kryształ: 398.302.100
    Deuter: 12.711.018
    agresor zyskał łącznie 732.459.850 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -495.778.232
    Kryształ: -586.349.000
    Deuter: -228.204.018
    obrońca stracił łącznie 1.310.331.250 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez siedze1 ().

• Skasowales poprzednie starcie ktore bylo zle i znowu wstawiasz zle. Haha no jestes moim mistrzem.

Trzeba bylo te ostatnie Twoje RW wstawic jak Cie sprzatneli calego a nie wczorajsze na ktorym tez teoretycznie jestes w plecy, no ale trzeba jakos sie wybielic:D

Tak dla jasnosci to jestem jakies 15% stratny wiec to jest nic, pytanie czy Ty staniesz na nogi :E :E :E :E :E
    Kassiopeia
  • masz poprawnie wstawione ....

Dnia 01-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor siedze1 [BoSS]

Mały transporter 4.444
    Lekki myśliwiec 146.451
    Okręt wojenny 11.983
    Pancernik 5.802

Obrońca Tomee_oddam

Mały transporter 1.474
    Duży transporter 967
    Lekki myśliwiec 263
    Statek kolonizacyjny 1
    Recykler 3.964
    Sonda szpiegowska 52
    Pancernik 13.837

Po bitwie...

Agresor siedze1 [BoSS]

Mały transporter 3.290 ( -1.154 )
    Lekki myśliwiec 108.285 ( -38.166 )
    Okręt wojenny 11.983 ( -0 )
    Pancernik 5.802 ( -0 )

Obrońca Tomee_oddam

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    31.479.232 Metalu, 0 Kryształu i 12.711.018 Deuteru

Agresor stracił łącznie 157.280.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.266.141.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 406.773.500 metalu i 438.776.100 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 44.190.250 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez obrońcę/obrońców.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -85.326.768
    Kryształ: -40.474.000
    Deuter: 12.711.018
    agresor stracił łącznie 113.089.750 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -89.004.732
    Kryształ: -147.572.900
    Deuter: -228.204.018
    obrońca stracił łącznie 464.781.650 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
    GrA bEz FaRtA nIc NiE wArTa :):)
    -----------------------------------------------
    To juz jest koniec :)
  • Witajcie,

W pierwszej kolejności gratulacje siedze1 za wytrwałość i uczciwe złomowanie. Jeden z nielicznych ostatnich samotnych jeźdźców urielowej galaktyki.
    Ja z samotnej ścieżki postanowiłem zboczyć, jako ssak jestem z natury istotą stadną choć trudną czasem :)

Tomee sam lub z pomocą kolegów zebrał złom, no cóż, zdarza sie. Konsekwencja braku synchro.

Ale ta piana, wyzwiska, obelgi, na forum publicznym to możecie odpuścić. Pokażcie w grze, jak mocni jesteście, a nie w gębie.

Piwek

PS: Tomee, masz na odbudowe kolegów:)

<@sexi^violka> pamietaj LordJ - przed Piwkiem nic nie chroni
    <@Przemysław> - to że co wieczór obiegniesz de_dust2 nie znaczy że jesteś sportowcem piwek ;d
    <@Revoutz> ja uwielbiam twoje skille ogejmowe latanie obserwacja zasadzki farmy tajna wiedza 10/10, ale sure wydajesz jak debil
    <@zjemtwojdeser> baba ma dwie pory roku... złomowa i niezłomowa
  • ale ciekawy spam chłopaki jest co czytać^^ Hmm co do ST nie wiem zbytnio co napisać bo kluczowe pytanie co ze złomem ? Siedze znalazłeś w końcu tego złoczyńce?:D Oboje macie po SzO... i nie przeszkadzajcie sobie :D tekstów takich to ja nie słyszałem od podstawówki wiem, że od tego momentu wiele się zmieniło w gościnności i uprzejmości :D
  • mila pogawedka XD
    to ja pomoge wam i modom zrozumiec XD
    siedzika boli nielegalne zasiadanie, sytuacja w ktorej gracza A nie ma i kiedy dostaje gonga , to jego koledzy ktorzy juz sie polapali co sie dzieje i maja dostep do konta gracza A poprostu loguja i wiosluja za niego (kiedy sam nie moze tego zrobic)
    i jezeli nie tu to w wielu innych starciach taki myk sie powtarzal
    psuje to rozgrywke i balansuje na granicy fair play

edit: xD zapomnialem o starciu, gratulacje, % bardzo ladny i wypatrzone samotne pance i podjete ryzyko lotu na najwyzszym poziomie

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez revoutz ().

• Zanim skasują ten temat bo nie potrafisz nawet go poprawnie wstawić.
    Jak możesz być takim człowiekiem który sądzi że konto tomee należało do tom`a z Minionków? jako jeden z nielicznych w tej grze tom nie ma nawet moonówki czy jakiejś gsówki lewej prawej legalnej czy nielegalnej... najczystszy człowiek jakiego znam...

Sytuacja ma się następująco!

Poleciałeś na tomee który miał podzieloną flotę po każdym moonie, pięknie trafiłeś mu 13 tys pancerników!
    Sam tomee mówi że konto oddał i już na nim od dawna nie gra, więc albo nowy właściciel sam się zalogował albo ktoś dał mu cynk i po prostu przeteleportował recki i sobie zebrał złom. Wiem co to za strata - st pięknie zrobiony a jeszcze ze stratą! ale człowieku oskarżasz Minionki że zasiadali konto tomee którego to osobiście Minionki nie lubią i często na niego polowali ostatnio...
    siedze1 [BoSS] & pawel1000 [RedBaron] vs. tom & Het Masteen & Sumi & Fernandez & Krucjo [Minionki] - 7793.73%
    Wpadłeś pięknie na podstawkę u tom`a na początku Uni przypomnę st bez RW jak jakiś nieogarnięty człowiek bez skanów...

Teraz po wpadce z brakiem synchro recków poruszyłeś pół uniwersum bo wszyscy to oszuści mają układy z go administracją i samym gameforge...

Jak ja nie zrobiłem synchro recków to wstawiłem st i pozdrowiłem złodzei a nie napisałem że pół uni to [ciach//Neferet] i złodzieje i oszuści...

Postraszyłeś że 1mld surowców Minionki Ci oddadzą tak czy siak... pofarmiłeś mniej aktywnych graczy a dziś Ciebie nie ma za co dziękujesz Minionkom. Zanim obrazisz Minionki od minimuzgów to się zastanów z kim trzymać...

A my w sojuszu planowaliśmy wyciągnąć do Ciebie pomocną dłoń i zrobić podstawkę na RB które na Ciebie polowało...
    Nie ma Ciebie - zbłaźniłeś się i tyle. Ja bym już nie wrócił do gry po takiej hańbie jaką sobie zgotowałeś.
  • Poprzedniej wiadomości nie mogę edytować więc sprostuję będąc doinformowanym.
    tomee_oddam to nadal tomee a ja źle zrozumiałem że go od miesiąca nie ma na koncie.

Reszta bez zmian i bez odbioru. Nie zatruwam Ci tu już więcej powietrza...
    Patrząc na Twój avatar jednak stwierdzam że masz w życiu mało czasu na nudę...
  • tomee napisał(a):

abraaa napisał(a):

Przy poprzednim steku, które wstawił siedze1 Tomee napisał, ze od miesiąca nie grał na koncie. Teraz pisze, że grał.
    Nie poznasz prawdy zapewne.
    Wszystkim SzO.
    Nie poznasz bo jej nie chcesz znac.

Sprostuje Tobie.

Jezeli uwazasz za gre latanie miesiac od fs do fs to uznaj, ze gralem, niech Ci bedzie.

Ty masz gościu rozdwojenie jaźni?
    Jesteś na tym uni jak chorągiew, gdzie Ci powieje, do tamtych pójdziesz i będziesz podlizywał się// Neferet
    "Gdybyś był przy kompie to zrobiłbyś telepa w twarz" ale nie byłeś i nie zrobiłeś to po co się prężyć?

Ponad 50 ST w dorobku & Minionki są spoko <3
  • BROWAR napisał(a):

Ty masz gościu rozdwojenie jaźni?
    Jesteś na tym uni jak chorągiew, gdzie Ci powieje, do tamtych pójdziesz i będziesz podlizywał się// Neferet
    "Gdybyś był przy kompie to zrobiłbyś telepa w twarz" ale nie byłeś i nie zrobiłeś to po co się prężyć?

Przyjdzie taki z zewnatrz i wypisuje historyjki z palca wyssane aby tylko kogos oczernic. Spoko, odniose sie do tego i szybko Ci wyprostuje sprawe.

1. Nie, nie mam rozdwojenia jazni, ale sadze, ze chyba z Toba jest cos nie tak.
    2. Od poczatku uni bylem tylko w jednym sojuszu RedBaron i w zadnym innym dlatego zastanawia mnie skad wziales ze jestem jak choragiew i pojde do wszystkich...

Pewnie stad:

scr.hu/mP9L4P

Odpowiedz moja na to:

scr.hu/Dkw7nW

3. Ty przychodzisz i sie prezysz nie wiem po co. Chodzilo mi o to ze agresor prawdopodobnie nawet nie spowolnil wiec czytaj wszystko jak juz masz zamiar sie wypowiedziec.
    Kassiopeia