Marta ! Raz raz proszę sie zgłosic bo ja sama Cię zgłosze

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Kylo napisał(a):
chyba nikt się nie zgłosi już frekwencja jak" wybory na Syberii "
FILU napisał(a):
ja nadal szukam zdjęć gdzie bym był sam i takie które jest w miarę kulturalne i przeszło by restrykcyjny regulamin forum
nie żebym miał coś do twoich fotek ale myślałem ze fote z ksiezniczko dodaszStary Alkoholik napisał(a):
moje przeszły to i Twoim się uda..FILU napisał(a):
ja nadal szukam zdjęć gdzie bym był sam i takie które jest w miarę kulturalne i przeszło by restrykcyjny regulamin forum
Dam szanse innymStary Alkoholik napisał(a):
@Cztery Ty mi tu się nie czaj tylko wstawiaj zgłoszenie!!! @FILU i @^ZemstA^ też się nie opierniczajcie, aparat w dłoń, KLISZA WAM NIE PENKNIE!!!!!!!!!
@Shooker Moiz TEŻ!!!
dobra dobra, najpierw sobie dajCztery napisał(a):
@Cztery Ty mi tu się nie czaj tylko wstawiaj zgłoszenie!!! @FILU i @^ZemstA^ też się nie opierniczajcie, aparat w dłoń, KLISZA WAM NIE PENKNIE!!!!!!!!!
@Shooker Moiz TEŻ!!!
PoszłoStary Alkoholik napisał(a):
dobra dobra, najpierw sobie dajCztery napisał(a):
@Shooker Moiz TEŻ!!!
![]()
no widzisz nie mam zdjęć gdzie jestem sam^ZemstA^ napisał(a):
nie żebym miał coś do twoich fotek ale myślałem ze fote z ksiezniczko dodasz
Neferet napisał(a):
@Cztery pamiętaj o dodaniu zdjęcia z karteczką ; data-verified= ">
3 razy dla pewności patrzyłam na zdjęcia i nadal mi brakuje tej karteczki : data-verified= ">
Neferet napisał(a):
@Cztery pamiętaj o dodaniu zdjęcia z karteczką ; data-verified= ">
3 razy dla pewności patrzyłam na zdjęcia i nadal mi brakuje tej karteczki : data-verified= ">
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez litek. ().
Boooo to wtedy tak na szybko nooStary Alkoholik napisał(a):
Haha no mnie oskarżyłaś bez uprawnienia się
Cztery napisał(a):
To że 3 razy patrzyłaś to mnie akurat nie dziwi tylko nie wiem po co ta ściema z karteczką
2 gości