NoSkill [KOMORNIC] vs. t0mci0 [DSOP] 27036.89%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• NoSkill [KOMORNIC] vs. t0mci0 [DSOP] 27036.89%

Witam po krótkiej przerwie
    Okolica bardzo owocna bynajmniej dla mnie cel obserwowany od około 3 tygodni latał bezkarnie miedzy moonami i odbierał fsy od 5 do 20 min po przylocie floty więc Deuter zgromadziłem i poleciałem powisiałem nad moonem 14 min i efekty poniżej, zysk nie powala bywały większe ale niema co narzekać 2 tygodnie nie latałem wiec coś się odkułem

Pozdrawiam
    Ekipe Komornic Buddy, AMAV za próbe demobilizacje lecz jak raz się przepale to staram się wrócić po swoje :) Woja za tani Deu bez niego tej historii by nie było :)

PS
    ^ZemstA^
    Mój drogi w piątek przepaliłem tam 100kk na takiej samej probie ale tym się nie muszę chwalić przy starciu, obrońca jak bd chciał to się wpisze może o tym wspomni puki co nie wciągniesz mnie w prowokacje czekam na twoje pokazy Mocy i myśl co piszesz żebyś znowu nie musiał usuwać

Dnia 14-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor NoSkill [KOMORNIC]

Lekki myśliwiec 1.511.242
    Ciężki myśliwiec 17.317
    Okręt wojenny 24.592
    Niszczyciel 90.125
    Pancernik 127.043
    Sonda szpiegowska 12

Obrońca t0mci0 [DSOP]

Mały transporter 31.097
    Duży transporter 40.316
    Lekki myśliwiec 256.296
    Ciężki myśliwiec 21.404
    Krążownik 4.900
    Okręt wojenny 175
    Statek kolonizacyjny 2
    Recykler 2.807
    Sonda szpiegowska 1.931
    Niszczyciel 9.993
    Gwiazda Śmierci 281
    Pancernik 29.361
    Wyrzutnia rakiet 26.692
    Lekkie działo laserowe 400
    Ciężkie działo laserowe 240
    Działo Gaussa 30
    Działo jonowe 11
    Wyrzutnia plazmy 106
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor NoSkill [KOMORNIC]

Lekki myśliwiec 1.348.350 ( -162.892 )
    Ciężki myśliwiec 15.910 ( -1.407 )
    Okręt wojenny 23.827 ( -765 )
    Niszczyciel 87.334 ( -2.791 )
    Pancernik 123.141 ( -3.902 )
    Sonda szpiegowska 9 ( -3 )

Obrońca t0mci0 [DSOP]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    129.881.108 Metalu, 50.525.609 Kryształu i 32.005.970 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.392.086.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 8.678.553.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 1.511.052.000 metalu i 1.192.637.400 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 212.412.687 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 824.870.108
    Kryształ: 767.535.009
    Deuter: -68.389.030
    agresor zyskał łącznie 1.524.016.087 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -4.412.064.108
    Kryształ: -3.556.911.609
    Deuter: -921.989.970
    obrońca stracił łącznie 8.890.965.687 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
    Uni 68 ----> 27 ST 202927,05% / 7515,8%

Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez Serdell ().

• Serdell napisał(a):

PS
    ^ZemstA^
    Mój drogi w piątek przepaliłem tam 100kk na takiej samej probie ale tym się nie muszę chwalić przy starciu, obrońca jak bd chciał to się wpisze może o tym wspomni puki co nie wciągniesz mnie w prowokacje czekam na twoje pokazy Mocy i myśl co piszesz żebyś znowu nie musiał usuwać

no właśnie obrońca widział ze go "masz" a nadal nie zmienił fsa. . A tam prowokacja pisze co myślę, a posta usunąłem bo osiągnąłem nim co chciałem.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez ^Turysta^ ().

• Ładny % z tego t0mcia szkoda akurat że to Ty go spakowałeś :)
    Wolał bym tam widzieć dużo innych nicków ale jak już tak się potoczyło to trudno masz te gratki heh
    Lepiej idź na urlop odpocznij bo za dużo czasu spędzasz przy tych cyferkach :)
    I znowu wyszło tak, że chyba smutno pisze
    Cyce, cyce, cyce, zwróć uwagę na muzykę
    I nagle nie pasuje tu, bo nie chcę błyszczeć
    Gubisz brokat, przypnij tornister
    Nie będę grał jak wszyscy, to żenada
    To był rap, nie ...... maskarada
    Mam 40 lat, jestem mężczyną
    Nowy hip-hop to PluszowyCzlowiek z blizną
    Sokół- "Pluszowy"

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Plushowy ().

• hahaha, że tak napiszę dupa blada, a nie obserwator z ciebie - masz push konto w tym samym soju więc lukać na statusy i w gale to każdy głupi potrafi

ale niech ci będzie gratulacje i obrońcy odbudowy i usunięcia konta romano z sojuszu
    u4 - 10669% - 14 ST - średnia 762%
    u7 - 18291% - 34 ST - średnia 537%
    u35 - 53941% - 43 ST - średnia 1254%

"Honor nie szpeci godnego, ani godny honoru."
  • gratulacje Grubas , ładuj dalej, ostatnio przepał teraz poprawka już wyszła, procent siarczysty, tak że co niektórzy dalej żyją głodnymi kawałkami i piszą bzdury. Co im zostało ? No tyle , zrobic syf w temacie i już, obrońca może się odezwie i napisze prawdę . I zamknie krzykaczą dziób.... a ujadacze niech idą tam gdzie i skąd mają awatar , do czego się wybierać żeby powisieć nad moonem , Panie Zemsta buhahaha, zrób flote to się wybierzem, bo oprócz kolejnego pieniactwa nic nie pokazujesz. Chyba że mnie omnięło jakieś starcie w Twoim wykonaniu.
    Zaryzykowałeś i szampan w dłoń ..
  • darq new napisał(a):

gratulacje Grubas , ładuj dalej, ostatnio przepał teraz poprawka już wyszła, procent siarczysty, tak że co niektórzy dalej żyją głodnymi kawałkami i piszą bzdury. Co im zostało ? No tyle , zrobic syf w temacie i już, obrońca może się odezwie i napisze prawdę . I zamknie krzykaczą dziób.... a ujadacze niech idą tam gdzie i skąd mają awatar , do czego się wybierać żeby powisieć nad moonem , Panie Zemsta buhahaha, zrób flote to się wybierzem, bo oprócz kolejnego pieniactwa nic nie pokazujesz. Chyba że mnie omnięło jakieś starcie w Twoim wykonaniu.
    Zaryzykowałeś i szampan w dłoń ..
    Bo leszcz jesteś nigdy nie zeskanowales mi nawet floty ... wiec z czym do ludzi buhaha.
    Wiem wiem ładny pies :D .
    Niby co mam pokazywać? Każdy gra tak żeby gra w życiu mu nie przeszkadzała a przynajmniej tak być powinno.
  • Krwawy Tapicer napisał(a):

hahaha, że tak napiszę dupa blada, a nie obserwator z ciebie - masz push konto w tym samym soju więc lukać na statusy i w gale to każdy głupi potrafi

ale niech ci będzie gratulacje i obrońcy odbudowy i usunięcia konta romano z sojuszu
    Graty Grubasku ;P Miłe zaskoczenie :thumbup: Przetapiaj

dziubas bądź grzeczny i nie wariuj w nie swoim temacie, radzieckie internauty Cię kiedyś namierzą ;P
  • witam.
    Dawno mnie tu nie bylo
    Szkoda ze nie wszyscy czytaja forum :(
    Tomcio by sie dowiedział wczesniej ze Gruby ma kilka kont i jedno z nich Romano jest u niego w sojuszu.... Wtedy tomcio wiedział by ze ma kreta w sojuszu w postaci Romano (czytaj Gruby).
    Wlasnie przez takich graczy(gruby) i nie tylko nie gram juz w ta gre.
    Gruby należą sie Tobie jednak graty bo potrafisz tak naginac zasady gry aby zniszczyc to uni :)
    Zasady gry pozwalaja miec kilka kont wiec cóż grasz tak jak admin pozwala :)
  • Cześć skoro tak mnie wywołujecie to skłoniłem się do założenia konta na forum, mam tu dla was aktywności snag.gy/mja6eO.jpg i nie mieszajcie mnie w loty Grubego na sojuszu mamy sprawę jasno opisana jak to wszystko wygląda może dlatego po ostatnich krzykach na forum nie zostałem wyrzucony.

Grubemu gratulacje cierpliwości a sojusznikowi pilnowania fs sam ładnie to opisałeś o jeden sklep za dużo i SZ/O

ps widzę nic się tutaj od uni 48 nie zmieniło żal , plącz , bo sam dupy nie ruszy żeby znaleźć a innym wypomnieć ale komu jak komu 3X chyba nie wypada mówic o Pushu
  • Romano napisał(a):

ps widzę nic się tutaj od uni 48 nie zmieniło żal , plącz , bo sam dupy nie ruszy żeby znaleźć a innym wypomnieć ale komu jak komu 3X chyba nie wypada mówic o Pushu
    I że ty grałeś na uni48 ???
    Jeszcze pod nickiem Romano >???
    Jakoś Ciebie nie pamiętam, jeszcze powiedz w jakim sojuszu ?
    Sokół- "Pluszowy"
  • T-bag napisał(a):

Romano napisał(a):

I że ty grałeś na uni48 ???Jeszcze pod nickiem Romano >???
    Jakoś Ciebie nie pamiętam, jeszcze powiedz w jakim sojuszu ?
    czemu zadajesz tak trudne pytania? :E
    Bądź człowiekiem i daj mu ze dwa dni na naradę z sojuszem, może wymyśli jakąś nową bajkę :popcorn: , albo znajdzie w st przypadkowy nick :lool:
  • A ja dodam coś co widnieje na bazie ogame do której każdy ma dostęp

Informacje
    Nick Romano
    Sojusz DSOP
    Bany:
    2017-09-29 (vb) 2017-10-06 (-)

Informacje
    Nick NoSkill
    Sojusz KOMORNIC
    Bany:
    2017-07-15 (vb) 2017-07-29 (v)
    2017-09-29 (vb) 2017-10-06 (-)

Co do starcia gratulacje gruby. Bardzo ładny % i jeszcze lepszy zysk.
    Obrońcy Szo
  • graty ustrzelania %

T-bag pewno w n00bs :] a tak swoja droga ja Cie kojarze z 48
    ja wlasnie w n00bsach tam gralem :) ale malo sie udzielalem;) najwiecej tam pisalem z nikosiem, Witasem (zaprzyjazniony sojusz - nie wiem czy nie Twoj, juz nie pamietam) ;P

pozdro.
    Kromak[P N]&CelestialGeneral[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Van[P N]vs.obserwator[BOSS]~1855466.62%
    kruchy[P N]&Kromak[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Andre[P N]vs.Bociek(wojtekreal)[3 X]~2407655.4%
    ancymon[P N]&Kromak[P N]&Andre[P N]&Hamer[P N]&Lzk kupie dex[PZWP]vs.Mili[3 X]~369787.52%
    Selene[P N]&Andre[DoF]&Kromak[P N]vs.wilku[MISIE]~102650.3%
    Mallory[DoF]&Warka[COMA]&fnk[P N]&Kromak[P N]vs.dziob[3 X]~98143.53%
  • Tak Kromak dokładnie n00bs a wcześniej Primal u48 :) Nikos Witas Dev i wielu wielu więcej którzy dawno te nałóg porzucili :-/ zostało nas już tylko garstka :)
    Ale widzę że Ty się nie poddajesz i dobrze Ci to idzie heh nie odpuszczaj jak masz jeszcze chęci i czas :) bo ja to już tylko na pełnym relaksie od efeska do efeska,

Panu T0mciowi szybkiej odbudowy albo hmm może lepiej pójścia w stronę Eko bo konto dość ma fajne :)
    Sokół- "Pluszowy"
  • na 48 mialem tylko 2-3 letni epizod. Gralem na bunkier i gs:p . ja glownie z uni1 jestem od 2005 roku z przerwami.
    Jeszcze raz gratuluje atakierowi. Tym razem zysku

Administrator Forum kasai:
    Jeżeli chcecie sobie dalej powspominać to idźcie proszę na pw lub do Wspominek u48: Sojusz DooM
    Kromak[P N]&CelestialGeneral[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Van[P N]vs.obserwator[BOSS]~1855466.62%
    kruchy[P N]&Kromak[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Andre[P N]vs.Bociek(wojtekreal)[3 X]~2407655.4%
    ancymon[P N]&Kromak[P N]&Andre[P N]&Hamer[P N]&Lzk kupie dex[PZWP]vs.Mili[3 X]~369787.52%
    Selene[P N]&Andre[DoF]&Kromak[P N]vs.wilku[MISIE]~102650.3%
    Mallory[DoF]&Warka[COMA]&fnk[P N]&Kromak[P N]vs.dziob[3 X]~98143.53%
  • Haha Serdel Ty to nawet pushować sie nie umiesz :lool:
    Krwawy Tapicer dobrze Ci napisał :brawo:
    Tomcia to Ja jeszcze obserwowałem jak nie siediałem tyle na urlopie!! i nawet gsowka w jego uklad do 5 gali byla wbita i pilnowal sie cały czas a Ty probujesz wcisnac ciemnote ludzia ze to czyste st ? :juzpotobie:
    a Tomcio sie tłumaczył że poszedł do sklepu i kolejka była długa haha...
    Rob tak dalej to wkoncu dostaniesz jeszcze raz :ban: i będziesz miał po zabawie :bicz1:
  • Heh Gosciu! ja nie mam tyle kont zeby cwiczyc tak jak Ty zawrocone fsy albo bfsy a pozniej wpisujac pod st jak to ty ich pieknie wyliczyles :) Ty sie boisz leciec na floty wiedzac ze to nie konto pushowe!!
    Nie udawaj cwaniaka na cudzym koncie tylko kozacz ze swojego top 2000 ktore miales jak tu przyszedles.