#17 kondi [ALPHA] vs. malach33 [N-P] 678.87%

• #17 kondi [ALPHA] vs. malach33 [N-P] 678.87%

tak konczy sie bfs, flota stala grubo ponad godzine napewno bez opieki a ze vako wlecialby niebawem postanowilem wleciec sam. Pozdrowienia dla ALPHY i znajomych. SzO chyba ze teraz gra na drugim koncie bedzie i stad bfs

Dnia 13-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor kondi [ALPHA]

Lekki myśliwiec 15.000
    Krążownik 2.340
    Okręt wojenny 8.583
    Pancernik 1.383

Obrońca malach33 [N-P]

Duży transporter 689
    Lekki myśliwiec 11.660
    Krążownik 629
    Okręt wojenny 987
    Recykler 289
    Sonda szpiegowska 50
    Bombowiec 365
    Niszczyciel 96
    Pancernik 372
    Wyrzutnia rakiet 2.704
    Lekkie działo laserowe 482
    Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor kondi [ALPHA]

Lekki myśliwiec 10.505 ( -4.495 )
    Krążownik 2.147 ( -193 )
    Okręt wojenny 8.532 ( -51 )
    Pancernik 1.379 ( -4 )

Obrońca malach33 [N-P]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    948.250 Metalu, 67.738 Kryształu i 8.769.966 Deuteru

Agresor stracił łącznie 26.977.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 220.483.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 46.178.700 metalu i 21.708.600 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 9.785.954 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    42.285.700 Metalu i 21.714.300 Kryształu
    3.893.000 Metalu i 0 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
    46.178.700 Metalu i 21.714.300 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 27.366.950
    Kryształ: 15.011.038
    Deuter: 8.323.966
    agresor zyskał łącznie 50.701.954 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -141.258.250
    Kryształ: -65.909.738
    Deuter: -23.100.966
    obrońca stracił łącznie 230.268.954 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
    [/align
  • Nie wiem co myśleć o tym starciu, zezłomowałeś swojego byłego sojusznika, więc jest to podejrzane. Wyłączasz urlop, włączasz urlop, niby raz na jakiś czas coś trafisz, a flotę stale powiększasz. Mam nadzieję, że nie jest to umówiony push. Obrońcy odbudowy lub powodzenia w realu, tymczasem ja sprawę prawdopodobnie zgłoszę do GO. Jak jest to czyste starcie, to przepraszam za te słowa ;)
  • Toksyczny Spamer napisał(a):

Ty głoś sobie gdzie chcesz ...
    zacznij uni obserwować i forum, bo rzucasz słowa oskarżenia na wiatr..
    Po:

1) Nie wiem czy nie potrafisz odróżnić oskarżenia od spekulacji. Oskarżenie brzmiałoby coś w tym stylu: "byłeś z nim w sojuszu a potem go zezłomowałeś, niezły push".
    To co napisałem to spekulacja (ewentualnie spekulacja, która potem może przejść w kierunku oskarżenia) a nie oskarżenie.

2) Nie obserwuję dokładnie forum i nie czytam każdego posta, bo nie mam na to czasu. Widzę, tylko, że malach raz na jakiś czas kończy w reckach. W grze kondi długo na mnie polował i nie mógł mnie nawet zadrasnąć przed końcem gry. Najlepsze jest to, że zaczynając od zera grę 1 miesiąc po starcie uni nawet w statsach go przegoniłem.

3) Kondi ma noobowsko zbudowaną flotę, którą łatwiutko pojechać solo. Może stad uFS'y ?

4) Proszę moderatora o nie usuwanie tego posta, bo chyba dyskusje, które są powiązane z RW, są lepsze od 90% postów-spamów typu "Gratki, obrońcy SzO" ;)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez pawel35813 ().

• pawel35813 napisał(a):

Nie wiem co myśleć o tym starciu, zezłomowałeś swojego byłego sojusznika, więc jest to podejrzane. Wyłączasz urlop, włączasz urlop, niby raz na jakiś czas coś trafisz, a flotę stale powiększasz. Mam nadzieję, że nie jest to umówiony push. Obrońcy odbudowy lub powodzenia w realu, tymczasem ja sprawę prawdopodobnie zgłoszę do GO. Jak jest to czyste starcie, to przepraszam za te słowa ;)
    slusznie zauwazyles "bylego" sojusznika, szczegoly co i jak zna sojusz . Jesli flota stoi to mialem czekac az ktos inny go pojedzie bo na forum znowu bol dupska bedzie.
    Urlop po to jest, wiem ze nie bede mogl przypilnowac floty to wrzucam sobie. Nie kazdy nie ma nic poza ogame, ja po za zabawa na ogame w wolnym czasie zyje normalnie w realu, uni za szybkie jest na dlugie fsy stad urlopy. Ja gram tu dla zabawy a nie zeby zdobywac top 1. Ja topka nie lecze swoich kompleksow z zycia realnego. Tutaj tylko czysta zabawa. Wiec prosze zglosic starcie i czekamy na Twoj odzew pozniej.
  • pawel35813 napisał(a):

Nie obserwuję dokładnie forum i nie czytam każdego posta, bo nie mam na to czasu
    to zacznij .... "obserwować" a jak mówisz, że nie masz czasu to zajmij się czymś pożyteczniejszym, a nie Tworzysz jakieś "spekulację" o moim sojuszu

pawel35813 napisał(a):

Nie wiem czy nie potrafisz odróżnić oskarżenia od spekulacji. Oskarżenie brzmiałoby coś w tym stylu: "byłeś z nim w sojuszu a potem go zezłomowałeś, niezły push"
    czepiasz się słów

hell riders napisał(a):

znowu urlop to niby nie upowaznia do lotu na bylego sojsznika?
    no właśnie ... święte słowa :)
  • zaczynam od kondi :) :xgraty: flo sciagnelem z dok trochę doklepalem lm :( sam wiesz ze mam blisko ciebie garaż. :) obok koledzy chętni na moje zabawki iwan i vako :lm: . wiec po scan widziałem ze po scan look blisko czasu z vako byles. :) ja się bawiłem i w 4 litery miałem fs . naładowane baterie i gram dalej . :) oko patrzy
    :xsuper: ps Paweł ja gram solo w 100 % na 7 planetach i pewnie za jakiś czas żno <: w zobaczysz mnie w rec bo :xsneaky: ogame nie moje całe życie dla fun robie flote :lm: . a że czasem wole real od ogame to mój wybór :lool: :mikolaj: . :xsuper: