Hej,
Nie wiem jak Was ale mnie strasznie drażniło to, że żeby zobaczyć ruch flot muszę specjalnie kliknąć guzik, żeby tabela z flotami "się rozwinęła". Stąd też wpadłem na pomysł, żeby napisać kilka linijek kodu JavaScript, który "wstrzyknięty" na stronę z grą sprawiał, że ruch flot zawsze będzie na wierzchu
Założenia:
5. To sprawi, że ruch flot będzie zawsze na górze strony
8. W sekcji CSS Code wpisujemy:
Cieszymy się widokiem ruchu flot zawsze na wierzchu i zawsze na górze
Macie inne pomysły na dostosowanie widoku, który może być przydatny dla reszty użytkowników? Wpisze swój pomysł poniżej! Może uda się to zrealizować
Nie wiem jak Was ale mnie strasznie drażniło to, że żeby zobaczyć ruch flot muszę specjalnie kliknąć guzik, żeby tabela z flotami "się rozwinęła". Stąd też wpadłem na pomysł, żeby napisać kilka linijek kodu JavaScript, który "wstrzyknięty" na stronę z grą sprawiał, że ruch flot zawsze będzie na wierzchu
Założenia:
- korzystasz z G.Chrome (na innych przeglądarkach nie testowałem)
- masz zainstalowany dodatek Custom Style Script w G.Chrome (jeżeli nie to wejdź w Chrome Ustawienia / więcej narzędzi / rozszerzenia / pobierz więcej rozszerzeń i znajdź Custom Style Script)
- Klikamy w ikonę Custom Style Script, następnie ikona klucza (open options page)
- W polu URL wpisujemy:
- W polu JavaScript Code wpisujemy:
8. W sekcji CSS Code wpisujemy:
Cieszymy się widokiem ruchu flot zawsze na wierzchu i zawsze na górze
Macie inne pomysły na dostosowanie widoku, który może być przydatny dla reszty użytkowników? Wpisze swój pomysł poniżej! Może uda się to zrealizować
Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez sushuang ().