gladiator81 [B-S] vs. asterix [N-A] ~ 2427.37%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• gladiator81 [B-S] vs. asterix [N-A] ~ 2427.37%

Wstając dziś rano zastanawiałem się co zrobi opozycja?? Log moony całe?? O_O Zdziwienie a jednak nie obyło się trafiło się i mi Lop zgasił światło obłowił się jakieś 7kk towaru no trudno, ale o nim później. Trochę mnie ta ciemność wnerwiła więc zacząłem szukać riposty okazało się, że jest szansa się odgryźć na asterix- ie. Kiedy lot trwał do obrońcy pojawił się Kobra informując o Tym jak to jego kolega bo chyba tak można nazwać kogoś kogo ma się w buddy i o którym miało być później Lop po posłużeniu się aktami i moonkilingu pięknie wywalił go z buddy i za kilkuletnią znajomość postanowił go złomnąć. Nie będę pisał kim w moich oczach jest lop i zostawię ocenę innym. Z tego miejsca chcę pozdrowić w szczególności Kobrę któremu wbito nóż w plecy, gadulców bo naprawdę jedwabidsta z nich ekipa- nie żałuję ani jednej sekundy, że Tu przyszedłem, oczywiście znajomych i tych którzy chcą być pozdrowieni a Lop-owi takiego samego kolegę jakim on się okazał.

To moje nowe PB- słabe, ale myślę, że nie ostatni raz pobite :P

Dnia 21-10-2017 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor gladiator81 [B-S]

Pancernik 2.000
    Krążownik 15.000

Obrońca asterix [N-A]

Mały transporter 34.554
    Duży transporter 2.016
    Recykler 7.879
    Sonda szpiegowska 299
    Gwiazda Śmierci 1

Po bitwie...

Agresor gladiator81 [B-S]

Pancernik 1.981 ( -19 )
    Krążownik 14.840 ( -160 )

Obrońca asterix [N-A]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    1.706.809 Metalu, 5.825.470 Kryształu i 5.825.471 Deuteru
    0 Metalu, 4.511.084 Kryształu i 5.328.722 Deuteru

Agresor stracił łącznie 6.255.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 314.529.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 135.011.200 metalu i 107.725.600 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 23.197.556 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 132.948.009
    Kryształ: 116.182.154
    Deuter: 10.549.193
    agresor zyskał łącznie 259.679.356 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -166.700.809
    Kryształ: -143.113.554
    Deuter: -27.912.193
    obrońca stracił łącznie 337.726.556 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
    LEPIEJ STRACIĆ FLOTĘ ZA PRZYJACIELA NIŻ PATRZEĆ JAK ROŚNIE I RDZEWIEJE W ORBITACH

PIRAT KTÓRY PRZECIWSTAWIŁ SIĘ CENZURZE MODERATORÓW

Best Solo :thumbup: : u Yildun -41235,73%

Best ACS U Quaoar -147810.62%

Dał Ci Bóg nikczemną postać, jeśli się ludzie nie będą ciebie bali, to się będą z ciebie śmiali.
  • Gratki Glad trzeba pozamiatać ten syf co tu się narobił :) Szczota w dłoń i sprzątamy. Nie wiem jakim dnem, namiastką człowieka trzeba być żeby się tak zachowywać jak lop. Raven zobaczymy jak za miesiąc to Ty wylecisz z buddy lopa i z atakiem na flote :]
    Przetopu, Asterixowi szo chociaż dużo to tam nie stracił :D
    Emerytura na x1 :?
  • Gladi po pierwsze Twoje domysly nijak sie maja z prawda co do akt od lopa :) sam chcialem mu sciagnac moona i zabralem asterixa na pomoc w razie czego, pewnie z mojej winy ten zlom, tak mi sie przynajmniej wydaje. Nie potrzebuje jego statusow zeby sciagnac kulke wiec zareczam ze wcale nie prosilem o nie :) pisalem wczoraj do 3 osob zeby nie skanowali kobry bo mi sie sploszy i jeszcze ucieknie w inne miejsce. Stwierdzilem ze tam sie bedzie czul najbezpieczniej bo jak Obi sciagnie urlop to bedzie i tak juz prawie pozamiatane. Plan byl inny bo sila przebicia miala byc 2 razy wieksza ale troche sie rozczarowalem w trakcie lotu jak juz moon spadl. Przez cala noc kobra sie nie logowal wiec po co mi jego akty? obserwowalem go na tyle dobrze ze pojawil sie dopiero przed 8 ( chyba ze to byly skany sojusznikow ) i chwile pozniej pojawily sie minutki na matce i docelowym spalonym moonie. Pisalem z lopem czy w razie czego poleci na kobre, zdecydowal sie wiec tyle w temacie :) wiedzialem ze ma go w buddy ale nie myslalem o tym kiedy go wyrzuci bo mialem wazniejsze zajecie :D nie moja buddy lista nie moja sprawa, fakt jest taki ze teraz sprawa juz bedzie przejrzysta i wiecej rozczarowan nie bedzie :)
    Adamie ja sie o swoje moony nie martwie bo potrafie ich pilnowac ale dzieki za rade :)
    Gratuluje wlotu a asterixowi no coz sory i szooo :)

• Heh...
    Lop ile my się znamy? 5 lat będzie. Byłeś jedną z ostatnich osób po której mógłbym czegoś takiego się spodziewać. Chłopaki mnie ostrzegali ale zawsze cie broniłem, twierdząc że co wy lop nie jest taki, to równy, porządny i uczciwy chopok. Zawiodłem się i do tej pory jestem w szoku i nie dowierzam. Ja byłbym nawet w stanie za kumpla poświęcić swoją flotę bo to tylko gra tylko flota. No ale... mam nadzieje że było warto - na to odpowiedz sobie sam
    Oczywiście wyjaśniło to również uczciwość starcia Ravena na mnie i te obserwacje to możecie sobie wsadzić w buty skoro statusy mieliście podane jak na tacy a mi najlepiej było wytknąć że wydałem kilka k na anty i ze wywiosłowałem PZ po sobie - dziś nie mam już żadnych wyrzutów i uważam że zrobiłem słusznie. Ot to tyle od siebie.
    Chłopaki dzięki za pomoc - po raz kolejny pokazuje jak zgrany mamy sojusz - wystarczy jedna wiadomość, jeden telefon i chłopaki są w 1min w komplecie :)

Gladzik to Twoje starcie i aby nie robić offtopu gratki - piękne ST, fajny zysk i dobra nuta :E Szacuneczek Mordeczko :D
    Himalia: TOP 4 (2020) / 66 ST OFF
    Yildun: TOP 13 (2018) / 52 ST OFF
    Quaoar: TOP 14 (2017) / 46 ST OFF
    Vega: TOP 30 (2015) / 33 ST OFF
    Draco: TOP 3 (2013) / 32 ST OFF
    PBSolo: TOP4 uDraco 42790,47%
    PBAcs: TOP1 uVega 102574,71%
  • Kobra przestan mierzysz wszystkich swoja miarka. Po co mi Twoje statusy jak Ty w nocy spisz i niczego nie pilnujesz ? to po pierwsze
    tego zloma co dostales wtedy ode mnie to tez moze lop sprzedal mi statusy? ogarnij sie widocznie byles slabym znajomym skoro tak sie stalo
    od paru dni dostawales skany jak skakales z moona na moona i mialem Ci sciagnac kulke w tyg jak Obi nie moglby sciagnac urlopu ale niestety praca mi nie pozwolila na to
    do tego nie potrzebne mi Twoje statusy, gladiator tez nie pilnuje moonow w nocy i co tez mialem jego statusy? ramadek tez dal sobie sciagnac kulke
    trzeba sie pilnowac a nie pisac brednie bo to ze na Ciebie polecial to jedno ale ze rozdawal status to brednia z reszta juz sie nie bede tlumaczyl, kto mnie zna to wie ze nie musze znizac sie do takiego poziomu

• Jak byś to zrobił na tygodniu to byś tylko powąchał conajwyżej kilka baniek deu bo nie fsowałem z tego miejsca od ostatniej wtopy. Nie będę wypisywał szczegółów ale skąd wzieła sie akurat tam moja flota wczoraj w nocy? przypadek - nie sądze.

"byles slabym znajomym skoro tak sie stalo" - no widocznie...

Dostawałem skany? Od kogo bo chyba nie od ciebie... o czyms nie wiem?
    Himalia: TOP 4 (2020) / 66 ST OFF
    Yildun: TOP 13 (2018) / 52 ST OFF
    Quaoar: TOP 14 (2017) / 46 ST OFF
    Vega: TOP 30 (2015) / 33 ST OFF
    Draco: TOP 3 (2013) / 32 ST OFF
    PBSolo: TOP4 uDraco 42790,47%
    PBAcs: TOP1 uVega 102574,71%
  • Graty starcia i zysku bo jest konkterny. Przetapiaj na co masz ochote a obroncy SzO!
    Co do zaistnialej sytuacji z Lopem to szkoda mi energii i czasu na klepanie mojego zdania na ten temat. Kazdy kto ma troche oleju w glowie tak nie postepuje. Ale dla niektorych wazniejsze sa cyferki niz znajomi. Tffuuu :?
    Gratulacje obrony.
    Gdzieś w dalekiej, ciemnej przestrzeni czai się....ZŁO :evil:
    Uni - Izar - OFF
    Uni - Quaoar - OFF
    Uni - Yildun - ON
  • graty gladiator
    jak to mówią za dużo emocji i wpadka gotowa:) asterix Szo

co do zaistnialej sytuacji kilka sprostowań z body usunołem kobre po starcie (bo robilem to z telefonu dlatego pilot poszedł od ravena) co do znajomości itp itd nadal szanuje Kobre bo nic do niego nie mam fakt nie byla to latwa decyzja ale tak jak pisalem z kobrą przy akcji na malibu kiedy mi odradzał nie posłuchałem i dostałem co moje
    niestety kobra kiedy zaczął grać flotą na tym uni poszedł do BS (wiem masz tam dobrych znajomych) a ze mną tylko gadałeś na tym uni i możliwe ze pare lotów na draco było.... był też pewien czas kiedy i ja chciałem wstąpić w szeregi BS z uwagi na te znajomość (bo na tym uni nikogo nie znałem) ale jak widać rada starszych nie rozpatrzyła tego wniosku

okazja sie nadarzyła a nie jest tajemnicą że nie damy rady w opozycji złomować kilku na raz bo gdyby było to możliwe to już dawno BS było by opozycją;) tak więc była szybka decyzja wóz lub przewóz

odp na pytanie Kobry .. nie nic nie zyskałem i nie było warto, chyba ze mówimy o spalonym dexie ale ja w przeciwieństwie do kilku graczy tego uni nie żałuje dexu na akcje jeśli ma cień szansy wypalić (a co poprzedniego starcia raven-kobra to dowiedziałem sie jak już było pozamiatane bo inaczej posłałbym recki przez gale i bilans byłby 2x lepszy) więc myśle że komentarze o sprzedawaniu statusów możecie sobie wsadzić między bajki

ghost myśle że nie masz co sie wypowiadać bo pokazujesz skilla co kilka miesięcy jak pięknie wtopić pance i dtki dla kilku kk surki stojącej na moonie mimo choinki :P (tak pamiętam jeszcze jak mnie spushowałeś i nie tylko mnie jak sie okazuje)