Witam,
Ja troszke z innym pytaniem, mianowicie czemu nie ma klasyfikacji walecznego łowcy ?
Ja troszke z innym pytaniem, mianowicie czemu nie ma klasyfikacji walecznego łowcy ?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
imperiusss napisał(a):
Witam,
ktoś chyba przespał zasady s&d ale spiesze z pomocą.^Bad Whisky^ napisał(a):
Tobie? Nie śmiem bronić to tylko zabawa w zabawie w cyferki po prostu będzie to nierówna walka.pl1... napisał(a):
bronisz mi?:D grac w s and d?:D
@Ruda - chyba mile widziane:) a nie widziane:) bo widziane to byly bo sam widzialem
Ruda napisał(a):
@^Bad Whisky^ proszę poprawić nagłówki w ACS.
Reszta zobligowana jest sprawdzić czy nazwy drużyn są poprawne, @Arth?
Bez tego nie podliczę Waszych rw.
Zasady napisał(a):
4. Jeśli gracz zostaje trwale wyłączony z Projektu (ban, wykluczenie za działanie na szkodę Teamu), zdobyte przez niego do czasu wykluczenia % zostają w drużynie. Jeśli to drużyna postanawia wymienić gracza który z jakiegoś powodu jej nie odpowiada, rezygnują tym samym ze zdobytych przez niego %. Czasowy ban w grze na czas dłuższy niż połowa czasu trwania rozgrywki S&D na danym uni traktujemy jako trwałe wykluczenie z zabawy
Ruda napisał(a):
@^Bad Whisky^ pozwól że to ja będę stwierdzać co jest gotowe a co nie Podliczenia są wstawiane przeze mnie regularnie.
Nowe podliczenie już do wglądu.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Whisky ().
6 gości