Nic nie będziemy przesuwać
Próg to 30%
Próg to 30%
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Arth napisał(a):
druzyny bardzo zle podzielone , na dodatek stan flot sie zmienil
Proponuje przesunac SD o tydzien i podzielić na nowo.
Bresia (L) napisał(a):
A ja uwielbiam swoją drużynę mimo podziału dzielnie próbują mnie zerżnąc haha tak trzymać
Brzoza napisał(a):
Rudy przestań marudzić...jesteś gorszy niż moja teściowaArth napisał(a):
druzyny bardzo zle podzielone , na dodatek stan flot sie zmienil
Proponuje przesunac SD o tydzien i podzielić na nowo.
do kina chciałeś zabrać i nic więcej? ? To pisz, że na film.:pRagnar Lodbrok napisał(a):
Oj tam zapomnialem sie juz nie skanuje nawet przeciez cii zapomnijmy o tym i zacznijmy od nowa odraz zerznac lecialem po ciebie do domu do kina chcialem zabrac nic wiecejBresia (L) napisał(a):
A ja uwielbiam swoją drużynę mimo podziału dzielnie próbują mnie zerżnąc haha tak trzymać
Zgłaszałem się na nowym koncie, dodatkowo zgłaszałęm flotę z nowego konta. Nie moja wina że się codziennie powiększa, nawet dzisiaj rano chciałem aktualizować w tamtym poście ale nie mogłemUncleBadi napisał(a):
no moze i przed podzialem ale do podzialu byla brana pod uwage flota ze zgloszenia a tam jest ta z poprzedniego konta...
...oczywiscie mnie to rybka, tak tylko zwrocilem na to uwage widzac dzisiaj zurka top2 xD
Ruda napisał(a):
Wspomniałam we wtorek, by jak najmniej tworzyć nowych postów;p Co mogłam to połączyłam.
Trochę lipa jak do jednego rw z jednego dnia jest każdy osobny post.
7 gości