to nieco uszczypliwości i śmieszków =]
zacytujesz mi, z czystej ciekawości wypowiedzi "nie dające szans" sojuszowi z przewagą iluś tam krotną floty, pkt, i przede wszystkim sojuszowi głównemu vs akademii będącej masówką i przyjmującej każdego? Jak chciałeś sobie ego połechtać trzeba było dokonać tego w bardziej wyszukany sposób =]
głupio zrobiły tylko te osoby które dołączyły z głównego sojuszu do akademii zaburzając proporcję punktową ba, jeszcze głupiej bo potraciły zabawki które miały =]
nie żebym tak jak połowa tej "ak" odczuwał jakoś "wojnę" bo ani ja nikogo nie zaatakuje (z dwoma wyjątkami - ani nikt mnie ;p) Różne są fetysze aka to kółko wzajemnej adoracji
Ale luz, nie myśl, że ktokolwiek prócz tych co przeszli z głównego przejął się tym faktem albo napisał coś w temacie
valadin napisał(a):
Graty Slowianin procenciku do wojny...w sumie to nie procenciku tylko PROCENTU...:P...i pozdrowienia dla niedowiarkow ktorzy raczej nie dawali nam szans na wygrana i sadzili ze pewnie wojna zakonczy sie na max kilkudziesieciu marnych procentach i ze bedzie nudna...ale jak widac mozna mimo ze do konca jeszcze 3 tygodnie...;]...
głupio zrobiły tylko te osoby które dołączyły z głównego sojuszu do akademii zaburzając proporcję punktową ba, jeszcze głupiej bo potraciły zabawki które miały =]
nie żebym tak jak połowa tej "ak" odczuwał jakoś "wojnę" bo ani ja nikogo nie zaatakuje (z dwoma wyjątkami - ani nikt mnie ;p) Różne są fetysze aka to kółko wzajemnej adoracji
Ale luz, nie myśl, że ktokolwiek prócz tych co przeszli z głównego przejął się tym faktem albo napisał coś w temacie