Witam wszystkich w naszym zakurzonym DiD,
za starych czasów dział tętniący życiem, teraz słaba namiastka dawnej świetności, no ale co tam
Chciałem się pożegnać z tym uni jak należy, więc jestem tutaj. Dzisiaj o północy, moje konto zostaje przekazane w ręce innego gracza, a tym samym zakończy to moją karierę na tym uni.
Obecne statystyki konta :
top 1 eko z wynikiem 46.963.045 pkt
top 4 ogolne z wynikiem 48.511.437 pkt
top 102 flota z wynikiem 747.367 pkt
top 46 badań z wynikiem 1.170.549 pkt
Kilka ciekawostek o mnie na oberon :
- Oberon jest pierwszym uni na którym nie zrobiłem ST
- całość hajsu wpakowana w anty na tym koncie wynosi ... 50 PLN
- nigdy sie tutaj nie pushowałem, oraz nie złamałem zasad regulaminu ogame (widać i bez tego można zajść wysoko)
Sojusze :
- NEY - epizod za czasów świetności uni, fajny sojusz gdzie poznałem wisniekrk
- OLD - nie trzeba przedstawiać, potęga i esencja uni zebrana w jednym sojuszu
Podziękowania dla sojuszników :
- dex - lamka, która zaprzedaniem duszy diabłu wyrosła na top 1. klasa gracza z dawnych lat ogame. oby Ci nie padła pikawa i zdrowie od tej gry
powodzenia dalej 
- wisniakrk - przedstawiać nie trzeba. największy bandyta i "badass" tego uni. słowa trzeba od niego kupować podobnie jak od imarcina, niemniej da się z nim także normalnie porozmawiac. wszytkiego dobrego kolego
- milkiwaj aka batoniarz
- szara myszka, przedstawicielka płci pięknej złomująca samców każdego dnia 
- zgredek aka radzio - dobry flociarz i sojusznik, wielokrotnie pomagający w cięzkich chwilach. ma aspiracje na bycie top 1
- Zagubiony - człowiek tajemnica, miarkowane wypowiedzi, oraz emoty używane z czestotliwości 1/1000 wiadomości. w moim odbiorze, bardzo fajny gość
- Sierstek - niewiele razem gadaliśmy, ale robisz wrażenie luznego gracza. rośnij w siłe
- silver88 - pomimo drobnych spięć, życzę Ci jak najlepiej. bądz aktywnym sojusznikiem i wspieraj przyjacioł
- unkas - od dawna na urlopie. człowiek z którym miałem kosę przez dobre 2 miesiace w sojuszu, aby na koniec odkryć, że takich jak on ze świecą szukac. wszystkiego dobrego w realu
- Safar - niedawno emerytowany OLD. mam nadzieję, że się kiedyś jeszcze złapiemy w CS:GO
- Alter oraz Ender - zapomniane legendy uniwersum, mam nadzieję że wypoczywacie w realu
- Pawlikus - zostawiłem go sobie na koniec
gracz który przywrócił dawnemu kontu Arona blask. Niesamowicie dobry kompan oraz sojusznik. Rosnij w sile i nie kończ gry tak jak zapowiadałeś na PW 
Druga strona barykady :
- imarcin - gracz któremu sprzedałem najwieksze ilości deuteru idace w grube kkk. Wszystkiego dobre Ci życze, mimo, że tak jak sądze masz inne priorytety teraz niż granie w ogame
- Prezes19 - gość którego pamietam z top 200, rosnącego w siłe każdego dnia. Bardzo fajny gracz, mimo tego, że potrafił napsuć sporo krwi
- Bumier123 - mniejsza wersja Prezesa
wymienimy pewno jeszcze nie jedne zdania na FB 
- puszkin - gnębiciel i oprawca, który na koniec okazal się graczem z klasa. Wszystkiego dobrego
- zeratul - gracz który motywował mnie do ciągłej gonitwy w pkt eko, i zatraceniu się w tej pogoni. Powodzenia w walach w klatkach
- Fenrir - jedyny z DZ którego mam w buddyliscie. Mocno ironiczny z wysoko podniesioną głowa, jednocześnie niesamowicie honorowy gracz. Kiedyś wyjaśnimy sobie co zaszło z moim perm banem top 1 uni 4 :))
- Krzynio - duża lama, z duzą ilościa gsów
mniej chlej a wrocisz do top 10 ze sporą siła
powodzenia 
- krysteketsyrk - aktywny gracz, lubiący sie przelecieć na satki
dobrej zabawy dalej na uni.
Inni :
- ladys - wegetuj dalej, i nie zniechęcaj się
a synowi poleć inna grę niż ogame, sama powinnaś wiedzieć, że to nic dobrego 
- Mastakila - najbardziej intrygujący gracz na uni, zniechęcony do gry dwoma złomami od OLD
może kiedyś wrócisz do gry
powodzenia 
- Darki - wieczny urlop ! a obiecałeś, że wrocisz ! nie doczekałem sie
powodzenia w realu 
- Sanders - top 1 bunkier na oberonie - konto na wiecznym urlopie na którym nigdy nie zapalilo sie "I". Wracaj do gry, a nie odswieżaj konta
Wszyscy inni, o których zapomniałem, przepraszam, i życze wszystkiego dobrego
Krótko o mnie :
- w ogame gralem od 2008, dostając w 2009 perm bana na konto top 1 na uni 4 (Fenrir ma inne zdanie na ten temat, ale to może przy okazji
)
- po 5 letniej przerwie, wróciłem do ogame grajac na Hyperionie - najbardziej pustym na chwile obecną uni na ogame.pl. Skonczyłem z wynikiem 106 ST co czyniło mnie ówczesnym top 1 w ilości ST. Konto oddałem będac top 4 ogolny i top 3 flot. Konto po 3 miesiącach spadło na top 8 a po kolejnym miesiacu sie skasowało. Coż, smutne
- historie moją na oberonie znacie
- udowodniłem sobie, że coś jeszcze pamietam z tej gry, i bez pushy, oraz wkładania tony kapusty, można na uni flociarzy zrobić całkiem miły dla oka wynik w topce. czuje się spelniony
Serdecznie pozdrawiam Was wszystkich i uni Oberon
CTJ, nie mówi "żegnajcie", a raczej "do zobaczenia". Nie za miesiąc, nie za rok. Ale niestety, ta smycz prędzej czy pozniej, znowu mnie przyciągnie przed monitor
DO ZOBACZENIA !
BTW, razem ze mna kończy grę moja dziewczyna Angelika
nie ma ona w planach takich sentymentalnych pożegnań jak ja, więc napisze w jej imieniu krótko :
BYWAJCIE !
za starych czasów dział tętniący życiem, teraz słaba namiastka dawnej świetności, no ale co tam

Chciałem się pożegnać z tym uni jak należy, więc jestem tutaj. Dzisiaj o północy, moje konto zostaje przekazane w ręce innego gracza, a tym samym zakończy to moją karierę na tym uni.
Obecne statystyki konta :
top 1 eko z wynikiem 46.963.045 pkt
top 4 ogolne z wynikiem 48.511.437 pkt
top 102 flota z wynikiem 747.367 pkt
top 46 badań z wynikiem 1.170.549 pkt
Kilka ciekawostek o mnie na oberon :
- Oberon jest pierwszym uni na którym nie zrobiłem ST
- całość hajsu wpakowana w anty na tym koncie wynosi ... 50 PLN
- nigdy sie tutaj nie pushowałem, oraz nie złamałem zasad regulaminu ogame (widać i bez tego można zajść wysoko)
Sojusze :
- NEY - epizod za czasów świetności uni, fajny sojusz gdzie poznałem wisniekrk

- OLD - nie trzeba przedstawiać, potęga i esencja uni zebrana w jednym sojuszu

Podziękowania dla sojuszników :
- dex - lamka, która zaprzedaniem duszy diabłu wyrosła na top 1. klasa gracza z dawnych lat ogame. oby Ci nie padła pikawa i zdrowie od tej gry
powodzenia dalej 
- wisniakrk - przedstawiać nie trzeba. największy bandyta i "badass" tego uni. słowa trzeba od niego kupować podobnie jak od imarcina, niemniej da się z nim także normalnie porozmawiac. wszytkiego dobrego kolego

- milkiwaj aka batoniarz
- szara myszka, przedstawicielka płci pięknej złomująca samców każdego dnia 
- zgredek aka radzio - dobry flociarz i sojusznik, wielokrotnie pomagający w cięzkich chwilach. ma aspiracje na bycie top 1

- Zagubiony - człowiek tajemnica, miarkowane wypowiedzi, oraz emoty używane z czestotliwości 1/1000 wiadomości. w moim odbiorze, bardzo fajny gość

- Sierstek - niewiele razem gadaliśmy, ale robisz wrażenie luznego gracza. rośnij w siłe

- silver88 - pomimo drobnych spięć, życzę Ci jak najlepiej. bądz aktywnym sojusznikiem i wspieraj przyjacioł

- unkas - od dawna na urlopie. człowiek z którym miałem kosę przez dobre 2 miesiace w sojuszu, aby na koniec odkryć, że takich jak on ze świecą szukac. wszystkiego dobrego w realu

- Safar - niedawno emerytowany OLD. mam nadzieję, że się kiedyś jeszcze złapiemy w CS:GO

- Alter oraz Ender - zapomniane legendy uniwersum, mam nadzieję że wypoczywacie w realu

- Pawlikus - zostawiłem go sobie na koniec
gracz który przywrócił dawnemu kontu Arona blask. Niesamowicie dobry kompan oraz sojusznik. Rosnij w sile i nie kończ gry tak jak zapowiadałeś na PW 
Druga strona barykady :
- imarcin - gracz któremu sprzedałem najwieksze ilości deuteru idace w grube kkk. Wszystkiego dobre Ci życze, mimo, że tak jak sądze masz inne priorytety teraz niż granie w ogame
- Prezes19 - gość którego pamietam z top 200, rosnącego w siłe każdego dnia. Bardzo fajny gracz, mimo tego, że potrafił napsuć sporo krwi

- Bumier123 - mniejsza wersja Prezesa
wymienimy pewno jeszcze nie jedne zdania na FB 
- puszkin - gnębiciel i oprawca, który na koniec okazal się graczem z klasa. Wszystkiego dobrego

- zeratul - gracz który motywował mnie do ciągłej gonitwy w pkt eko, i zatraceniu się w tej pogoni. Powodzenia w walach w klatkach

- Fenrir - jedyny z DZ którego mam w buddyliscie. Mocno ironiczny z wysoko podniesioną głowa, jednocześnie niesamowicie honorowy gracz. Kiedyś wyjaśnimy sobie co zaszło z moim perm banem top 1 uni 4 :))
- Krzynio - duża lama, z duzą ilościa gsów
mniej chlej a wrocisz do top 10 ze sporą siła
powodzenia 
- krysteketsyrk - aktywny gracz, lubiący sie przelecieć na satki
dobrej zabawy dalej na uni.Inni :
- ladys - wegetuj dalej, i nie zniechęcaj się
a synowi poleć inna grę niż ogame, sama powinnaś wiedzieć, że to nic dobrego 
- Mastakila - najbardziej intrygujący gracz na uni, zniechęcony do gry dwoma złomami od OLD
może kiedyś wrócisz do gry
powodzenia 
- Darki - wieczny urlop ! a obiecałeś, że wrocisz ! nie doczekałem sie
powodzenia w realu 
- Sanders - top 1 bunkier na oberonie - konto na wiecznym urlopie na którym nigdy nie zapalilo sie "I". Wracaj do gry, a nie odswieżaj konta

Wszyscy inni, o których zapomniałem, przepraszam, i życze wszystkiego dobrego

Krótko o mnie :
- w ogame gralem od 2008, dostając w 2009 perm bana na konto top 1 na uni 4 (Fenrir ma inne zdanie na ten temat, ale to może przy okazji
)- po 5 letniej przerwie, wróciłem do ogame grajac na Hyperionie - najbardziej pustym na chwile obecną uni na ogame.pl. Skonczyłem z wynikiem 106 ST co czyniło mnie ówczesnym top 1 w ilości ST. Konto oddałem będac top 4 ogolny i top 3 flot. Konto po 3 miesiącach spadło na top 8 a po kolejnym miesiacu sie skasowało. Coż, smutne

- historie moją na oberonie znacie

- udowodniłem sobie, że coś jeszcze pamietam z tej gry, i bez pushy, oraz wkładania tony kapusty, można na uni flociarzy zrobić całkiem miły dla oka wynik w topce. czuje się spelniony

Serdecznie pozdrawiam Was wszystkich i uni Oberon
CTJ, nie mówi "żegnajcie", a raczej "do zobaczenia". Nie za miesiąc, nie za rok. Ale niestety, ta smycz prędzej czy pozniej, znowu mnie przyciągnie przed monitor

DO ZOBACZENIA !

BTW, razem ze mna kończy grę moja dziewczyna Angelika
nie ma ona w planach takich sentymentalnych pożegnań jak ja, więc napisze w jej imieniu krótko :BYWAJCIE !
Uniwersum 4 - TOP 1 OGÓLNE, TOP 2 FLOT - perm ban za młodzieńcze cwaniactwo
Uniwersum Hyperion - TOP 4 OGÓLNE, TOP 3 FLOT - zakończenie gry z wynikiem 106 ST
Uniwersum Oberon - TOP 4 OGÓLNE, TOP 150 FLOT , TOP 1 EKO - eko emerytura, próbuje wykopać Balroga !!!!!
Uniwersum Hyperion - TOP 4 OGÓLNE, TOP 3 FLOT - zakończenie gry z wynikiem 106 ST
Uniwersum Oberon - TOP 4 OGÓLNE, TOP 150 FLOT , TOP 1 EKO - eko emerytura, próbuje wykopać Balroga !!!!!
Ale faktem jest, że jest kilka osób, które zaszły wysoko na różnych machlojach, na szczęście kilka kolejnych już dawno konta pokasowało (LadyM czy pazur), więc jest szansa, że każdego w końcu dopadnie sprawiedliwość.
Rekrutacja MOD
Twoim celem było zostanie top 1 eko i tak się stało - więc cel zrealizowany i tak jak napisałeś "przeszedłeś tą grę"