[88] napisał(a):
tamp i to wlasnie pokazuje poziom oraz z kim mamy do czynienia
Ty za to masz bardzo niski poziom skoro nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi
no ale cóż zabłysnąć trzeba
Pozdrawiam i bez odbioru
Minionki
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
[88] napisał(a):
tamp i to wlasnie pokazuje poziom oraz z kim mamy do czynienia
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez koczkin ().
[88] napisał(a):
skoro nie jestescie w temacie to sie nie wypowiadajcie hipokryci i nie wymyslajcie ze 88 to musi byc cos nazistowskiego historia nicka jest zupelnie inna i nie zmieniajcie tematu to moj ostatni post bo szkoda czasu na was
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez bobirek ().
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez szczecin36 ().
trampek napisał(a):
Bobirek to moze i ja sie troche wypowiem :
Otoz mialem okazje byc czlonkiem sojuszu Red Baron , fajnie bylo do czasu kiedy to po prostu z wiadomych przyczyn zaczelo mnie to wszystko irytowac ( nie raz to pisalem - ba , w koncu nie wytrzymalem i opuscilem sojusz ( brak zaufania: kazdy szukał tylko bodźca zeby nie lecieć, bo tam to, sramto itp. nie bylo wsparcia tylko szukanie dziury mimo to wszystko bylo zaplanowane niestety nie wytrzymali co nie ktorzy presji, tak ze nie moge powiedziec o pelnym zaufaniu, no ale jak to trampek menda jedna serce miekkie wrocilem ponownie ( no i szlak , znowu mialem powody do stresow , a to chlopak z Berlina, a to push , a to Tomee, kurde mialem dosc. Naprawde co nie ktorzy fajne z Was chlopaki i to glosno moge powiedziec i zycze Wam wysokich lotow, natomiast jezeli chodzi o moj obecny sojusz Minionki i mam nadzieje ze tak zostanie juz do konca mojej kariery , poniewaz atmosfera jaka tu panuje to no RB mysle ze moze pozazdroscic i mam nadzieje ze to sie nie zmieni - zawodu nie ma poki co sie wypatrywac , wrecz przeciwnie huczy na kazdej lini . Mamy godnego przedstawiciela ktory jak trzeba moze wypoweiiedziec sie nie wiszac po wpisie na banie , ( choc nie wyobrazam sobie Bita inaczej, ma swoja marke i tyle: Bit to Bit i nie ma tu nad czym dyskutowac .
Ojej jeszcze bym mogl tak pisac i pisac
Mysle ze kazdy sojusz ma swoja strategie i naprawde zycze Wam jako sojuszowi godnej postawy na tym Uni z calym sercem , ciesze sie Bobirek ze podpasowal Tobie sojusz , no i co moge dodac to to : iz Minionki to bezwzglednie najlepszy sojusz (pod kazdym wzgledem ) na tym Unii - mysle ze porownujac te dwa sojusze moge smialo to powiedziec .
Krucjo napisał(a):
Wujo weź kalkulator nie liczydło. Chociaż w tym spamie miałeś prawo się pogubić.
Minionki - 763.6% brawo dla wszystkich
RedBaron - 4800.51% brawo dla wszystkich
Chyba tak o ile się nie mylę to rw z mojej obrony dodałeś do swojej puli.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez szczecin36 ().
5 gości