Ulisses [KLE KLE] vs. konstantyn33 ~ 3654%

• Ulisses [KLE KLE] vs. konstantyn33 ~ 3654%

Procent niewielki, zysk niewielki, ale za dużo kont i surowców już kupiłem więc trzeba nieco zacisnąc pasa :E

Muszę wziąć kilka lekcji od innych TOPOWYCH PROPLEJERÓW i następnym razem napewno będzie lepiej ]:-D

Szczurek gdyby nie Ty, to przespałbym tą noc tak jak miałem w planach, czyli spokojnie, ale nie, musiałeś o tej falandze wspomnieć "sprawdź, sprawdź napewno coś znajdziesz". No i znalazłem, i tak o to ze spokojnej nocy z fsem zrobiło się czekanie na wlot, a później kilka banalnych, trywialnych wręcz obliczeń. W których oczywiście zrobiłem jeden mał błąd, bo mi się sekundki źle dodały i zapomniałem dodać jednej minutki :E Błąd wychwycony na tyle wcześnie, że obeszło się bez żadnych konsekwencji, ale wiem że TOPOWI PROPLEJERZY nie powinni sobie pozwalać na takie błędy :E I w ogóle za pierwszym razem powinienem się wstrzelić w odpowiedni procent :E

Dobra było trochę szydery, teraz do rzeczy. Bo tylko w tym jednym celu wstawiam to ST, aby pozdrowić tych których należy pozdrowić

Maniusia - Ile to już dni...sorry godzin bez alko Maniuś ? Kiedy znów przyjeżdzasz ? XD Choć w sumie nie, teraz ja się wproszę na tą śliwkówkę XD
    Madzi - mojego Słoneczka Hej Piękna ^ ^
    Szczurka - mimo iż kolejna noc nie przespana, dzięki lamo, pomyślę nad zemstą ]:-D
    reSPECTA - odnalezionego po latach sojusznika, który zbłądził gdzieś na innym uni, ponieważ urlop mu się troszkę przedłużył w związku z kasacją konta :E Serio Res...kilka zł na anty Ci było szkoda ? ]:-D A no tak, miałem do tego nie wracać, sorry :fgrin:
    Mono - byku ostatnia akcja u mnie na zlocie przejdzie do historii i będzie opowiadana z pokolenia na pokolenie jeszcze przez długi czas :D Magda była najmniej zadowolona, ale... :D
    Giganta - który też się zgubił na innym uni, ale za to wpadł na weekend do Krakowa i myślę, że nie żałował
    DSa - fajnie gdybyś się czasem pierwszy odezwał Ty mendo :E

i dla obrońcy z którym byłem w kontakcie od samego rana i który wykazał się bardzo zdrowym podejściem do tego wszystkiego, pogratulował, nie bluzgał, nie płakał. Zachował się jak facet i za to mu chwała!

Dnia 14-09-2017 13:48:21 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Ulisses [KLE KLE]

Mały transporter 1
    Gwiazda Śmierci 900

Obrońca konstantyn33

Gwiazda Śmierci 57

Po bitwie...

Agresor Ulisses [KLE KLE]

Mały transporter 1 ( -0 )
    Gwiazda Śmierci 899 ( -1 )

Obrońca konstantyn33

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    2.424.630 Metalu, 751.095 Kryształu i 762.327 Deuteru

Agresor stracił łącznie 10.000.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 570.000.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 203.000.000 metalu i 162.400.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 3.938.052 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 200.424.630
    Kryształ: 159.151.095
    Deuter: -237.673
    agresor zyskał łącznie 359.338.052 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -287.424.630
    Kryształ: -228.751.095
    Deuter: -57.762.327
    obrońca stracił łącznie 573.938.052 jednostek.