Procent niewielki, zysk niewielki, ale za dużo kont i surowców już kupiłem więc trzeba nieco zacisnąc pasa
Muszę wziąć kilka lekcji od innych TOPOWYCH PROPLEJERÓW i następnym razem napewno będzie lepiej
Szczurek gdyby nie Ty, to przespałbym tą noc tak jak miałem w planach, czyli spokojnie, ale nie, musiałeś o tej falandze wspomnieć "sprawdź, sprawdź napewno coś znajdziesz". No i znalazłem, i tak o to ze spokojnej nocy z fsem zrobiło się czekanie na wlot, a później kilka banalnych, trywialnych wręcz obliczeń. W których oczywiście zrobiłem jeden mał błąd, bo mi się sekundki źle dodały i zapomniałem dodać jednej minutki Błąd wychwycony na tyle wcześnie, że obeszło się bez żadnych konsekwencji, ale wiem że TOPOWI PROPLEJERZY nie powinni sobie pozwalać na takie błędy I w ogóle za pierwszym razem powinienem się wstrzelić w odpowiedni procent
Dobra było trochę szydery, teraz do rzeczy. Bo tylko w tym jednym celu wstawiam to ST, aby pozdrowić tych których należy pozdrowić
Maniusia - Ile to już dni...sorry godzin bez alko Maniuś ? Kiedy znów przyjeżdzasz ? Choć w sumie nie, teraz ja się wproszę na tą śliwkówkę
Madzi - mojego Słoneczka Hej Piękna ^ ^
Szczurka - mimo iż kolejna noc nie przespana, dzięki lamo, pomyślę nad zemstą
reSPECTA - odnalezionego po latach sojusznika, który zbłądził gdzieś na innym uni, ponieważ urlop mu się troszkę przedłużył w związku z kasacją konta Serio Res...kilka zł na anty Ci było szkoda ? A no tak, miałem do tego nie wracać, sorry
Mono - byku ostatnia akcja u mnie na zlocie przejdzie do historii i będzie opowiadana z pokolenia na pokolenie jeszcze przez długi czas Magda była najmniej zadowolona, ale...
Giganta - który też się zgubił na innym uni, ale za to wpadł na weekend do Krakowa i myślę, że nie żałował
DSa - fajnie gdybyś się czasem pierwszy odezwał Ty mendo
i dla obrońcy z którym byłem w kontakcie od samego rana i który wykazał się bardzo zdrowym podejściem do tego wszystkiego, pogratulował, nie bluzgał, nie płakał. Zachował się jak facet i za to mu chwała!
Dnia 14-09-2017 13:48:21 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Ulisses [KLE KLE]
Obrońca konstantyn33
Obrońca konstantyn33
Agresor przejął:
2.424.630 Metalu, 751.095 Kryształu i 762.327 Deuteru
Agresor stracił łącznie 10.000.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 570.000.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 203.000.000 metalu i 162.400.000 kryształu.
Agresor przejął łącznie 3.938.052 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 200.424.630
Kryształ: 159.151.095
Deuter: -237.673
agresor zyskał łącznie 359.338.052 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -287.424.630
Kryształ: -228.751.095
Deuter: -57.762.327
obrońca stracił łącznie 573.938.052 jednostek.
Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
To tyle ode mnie, pozdrawiam! OUT!
ALL CLEAR
BOTH CLEAR
GLASS CLEAR
Muszę wziąć kilka lekcji od innych TOPOWYCH PROPLEJERÓW i następnym razem napewno będzie lepiej
Szczurek gdyby nie Ty, to przespałbym tą noc tak jak miałem w planach, czyli spokojnie, ale nie, musiałeś o tej falandze wspomnieć "sprawdź, sprawdź napewno coś znajdziesz". No i znalazłem, i tak o to ze spokojnej nocy z fsem zrobiło się czekanie na wlot, a później kilka banalnych, trywialnych wręcz obliczeń. W których oczywiście zrobiłem jeden mał błąd, bo mi się sekundki źle dodały i zapomniałem dodać jednej minutki Błąd wychwycony na tyle wcześnie, że obeszło się bez żadnych konsekwencji, ale wiem że TOPOWI PROPLEJERZY nie powinni sobie pozwalać na takie błędy I w ogóle za pierwszym razem powinienem się wstrzelić w odpowiedni procent
Dobra było trochę szydery, teraz do rzeczy. Bo tylko w tym jednym celu wstawiam to ST, aby pozdrowić tych których należy pozdrowić
Maniusia - Ile to już dni...sorry godzin bez alko Maniuś ? Kiedy znów przyjeżdzasz ? Choć w sumie nie, teraz ja się wproszę na tą śliwkówkę
Madzi - mojego Słoneczka Hej Piękna ^ ^
Szczurka - mimo iż kolejna noc nie przespana, dzięki lamo, pomyślę nad zemstą
reSPECTA - odnalezionego po latach sojusznika, który zbłądził gdzieś na innym uni, ponieważ urlop mu się troszkę przedłużył w związku z kasacją konta Serio Res...kilka zł na anty Ci było szkoda ? A no tak, miałem do tego nie wracać, sorry
Mono - byku ostatnia akcja u mnie na zlocie przejdzie do historii i będzie opowiadana z pokolenia na pokolenie jeszcze przez długi czas Magda była najmniej zadowolona, ale...
Giganta - który też się zgubił na innym uni, ale za to wpadł na weekend do Krakowa i myślę, że nie żałował
DSa - fajnie gdybyś się czasem pierwszy odezwał Ty mendo
i dla obrońcy z którym byłem w kontakcie od samego rana i który wykazał się bardzo zdrowym podejściem do tego wszystkiego, pogratulował, nie bluzgał, nie płakał. Zachował się jak facet i za to mu chwała!
Dnia 14-09-2017 13:48:21 następujące floty spotkały się w walce:
Obrońca konstantyn33
Obrońca konstantyn33
Agresor przejął:
2.424.630 Metalu, 751.095 Kryształu i 762.327 Deuteru
Agresor stracił łącznie 10.000.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 570.000.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 203.000.000 metalu i 162.400.000 kryształu.
Agresor przejął łącznie 3.938.052 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 200.424.630
Kryształ: 159.151.095
Deuter: -237.673
agresor zyskał łącznie 359.338.052 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -287.424.630
Kryształ: -228.751.095
Deuter: -57.762.327
obrońca stracił łącznie 573.938.052 jednostek.