Selene [P N] vs. Hydr4 [G_S] ~ 22393.44%

• Selene [P N] vs. Hydr4 [G_S] ~ 22393.44%

Buziaki dla Kromaka za wypatrzenie celu i pomoc! :cmok: .
    Poleciały krążki bo bałam się że z lmami nie zdążę - niepotrzebnie, ale tak też nie jest źle :D .
    Pozdrawiam PN, Hunters, DoF, buddy i znajomych oraz nowego sojusznika ;) .
    Obrońcy szo.

Dnia 28-08-2017 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Selene [P N]

Okręt wojenny 100.899
    Pancernik 100.000
    Krążownik 400.000

Obrońca Hydr4 [G_S]

Statek kolonizacyjny 1
    Recykler 1
    Niszczyciel 5
    Gwiazda Śmierci 740

Po bitwie...

Agresor Selene [P N]

Okręt wojenny 97.447 ( -3.452 )
    Pancernik 96.653 ( -3.347 )
    Krążownik 386.575 ( -13.425 )

Obrońca Hydr4 [G_S]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    0 Metalu, 0 Kryształu i 8.266 Deuteru

Agresor stracił łącznie 880.940.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 7.400.683.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 1.267.371.000 metalu i 971.973.300 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 8.266 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 743.121.000
    Kryształ: 692.338.300
    Deuter: -77.046.734
    agresor zyskał łącznie 1.358.412.566 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -3.700.320.000
    Kryształ: -2.960.276.000
    Deuter: -740.095.266
    obrońca stracił łącznie 7.400.691.266 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
  • No egzotycznie wyglądały mi te krążki ale nie wpadłbym na to żeby nie opóźniać lotu lmami hehe :P długo człowiek nie grał to teraz trzeba nadrabiać zaległości, a przy was się bardzo dużo można douczyć ^^

Także jak mówiłem, rozpoczynam poszukiwania lepszego celu na wystawkę choć tutaj % dość potężny i mimo gsów piękny zysk, przetapiaj Selene i do przodu :) a obrońcy szo!
  • Piękne starcie jak na taka ilość GS to bardzo fajny Zysk przetapiaj obrońcy SZO

FILU napisał(a):

No i Selena popsułaś komuś osiągnięcie dążenia do 1 k. gsów :D . Graty szybkiej reakcji i lotu oraz zysku. No i standardowo :D inwestuje w eco lub badania a zostaw flotę z możliwością za 100 lat dogonienia Ciebie XD
    Filu to aż na tyle lat dostałeś bana ? gdyby nie te Bany to szybciutko byś dogonił, przecież idziesz po 2 B miesięcznie Idlaki obok ciebie grubo napakowane surą szkoda że u mnie posucha :D

pozdrawiam
    Uni 68 ----> 27 ST 202927,05% / 7515,8%

• Serdell napisał(a):

Filu to aż na tyle lat dostałeś bana ? gdyby nie te Bany to szybciutko byś dogonił, przecież idziesz po 2 B miesięcznie Idlaki obok ciebie grubo napakowane surą szkoda że u mnie posucha
    Oj Serdell ile ja ci już pisałem że sie dopiero uczysz i na przyszłość nie rozpisuj bredni że mam BANA !!! jak nie wiesz co to jest i twój świat kręci się tylko na świadomości że istnieją tylko bany za push czy multi to mam nadzieje że nie bierzesz tego z własnego doświadczenia .
    Jeszcze raz przypomne bo widzę że jesteś nie doinformowany nie mam BANA !!! od Teamu za złamanie zasad gry tylko stałą BLOKADE PAYMENT daną przez system GF za błąd w zakupie anty gdzie przyczyną była karta kredytowa.Czas jest długi bo wymiana e-mail jest długa.

Sorki Selena że u ciebie w ST tłumacze ale wystarczy że jeden heretyk ma jakąś bujną fantazję a potrafi plotki rozsiewać o BANACH !!! bo nawet nie ma pojęcia że są inne rzeczy gdzie można być ZABLOKOWANYM

PS: Serdell a potrafisz teraz sprostować swoją pomyłkę na mój temat co do BLOKADY !!! nie BANA !!!
  • Super wyszlo. % juz ladniutki :) a zysk wyszedl lepiej niz sądzilem ;) naprawde gratuluje Selene - piekne starcie
    - i co najwazniejsze 1 US, wiec nie bylo tak zle z paliwem :)
    Kromak[P N]&CelestialGeneral[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Van[P N]vs.obserwator[BOSS]~1855466.62%
    kruchy[P N]&Kromak[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Andre[P N]vs.Bociek(wojtekreal)[3 X]~2407655.4%
    ancymon[P N]&Kromak[P N]&Andre[P N]&Hamer[P N]&Lzk kupie dex[PZWP]vs.Mili[3 X]~369787.52%
    Selene[P N]&Andre[DoF]&Kromak[P N]vs.wilku[MISIE]~102650.3%
    Mallory[DoF]&Warka[COMA]&fnk[P N]&Kromak[P N]vs.dziob[3 X]~98143.53%