Solar Sun & obibok [WarriorS] & ramadek4 [WarriorS] & sorro [MNS] & koval [WarriorS] vs. Immortal [BP corp] 419178.78%
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Brawaa::D
heheh piękny % brawa za chęci , poważnie piękny %.
Gratuluje -
Nawet nie wiecie jak moje serducho się raduje po takim RW Coś pięknego. Ramek , Obi , Kowal, Qrde, ale pięknie widzieć Wasze buźki i innych znajomków którzy pomagali. Chylę czoła przed Wami panowie . Bawo, Brawo, Brawo!!!!!LEPIEJ STRACIĆ FLOTĘ ZA PRZYJACIELA NIŻ PATRZEĆ JAK ROŚNIE I RDZEWIEJE W ORBITACH
PIRAT KTÓRY PRZECIWSTAWIŁ SIĘ CENZURZE MODERATORÓW
Best Solo : u Yildun -41235,73%
Best ACS U Quaoar -147810.62%
Dał Ci Bóg nikczemną postać, jeśli się ludzie nie będą ciebie bali, to się będą z ciebie śmiali. -
Ładne ST. Jest na czym oko zawiesić. Gratulacje dla agresorów.
W takich sytuacjach zawsze ciekawi co też przeszkodziło obrońcy w upilnowaniu floty. Ale jak widać - nie zamierza się wypowiedzieć.
Dok kosmiczny zapewne pomógł. Choć to BP Corp - to mimo wszystko SzO. -
nutka niczego sobie no a samo starcie majstersztyk, gratuluje atakierom
Obrońcy , nie śpij bo Cię okradnom hehe -
No muszę Wam przyznać, że % kosmiczny! Piekna flota spadła, a Wasze lekko uszczuplone... ale czy tu liczył się zysk? no raczej na bank nie
wielkie gratulacje dla Was, a dla obrońcy powodzenia w dalszej grze, czy tam realu
21-GoW
33-KoU
Leo-MNS
Ursa-MNS
Wasat-MNS
Antares-TAG
Quantum-TTG
Galatea-NFZ -
Graty dla ekipy złomującej
-
N ooooooo ... a ja myślałem ze jak mnie mój pseudo kolega zezłomował to już nic na Wasacie sie nie wydarzy , a jednak , dla tych co piszą że strata itd... zluzujcie nieco , choc po stronoe agresorów wrecz wszycy którzy chcieli mnie na Wasacie podejsc to i tak gratulacje sie należa, bo tak naprawde to tak jak w zyciu , nie liczy sie ilość wdechów i wydechów a ilość chwil które zapieraja dech w piersi - i to starcie takim jest.
Chyba jednak juz urlopowany
Wastowicz - pawel1000
.... ale zapraszam na Uriel jakby co :)
Najlepsze solo 236944.04%
uHydra -14ST
uUrsa - 144ST
uWasat - 35ST
uUriel -60ST - top 3 solo
uXanthus - 10ST
uKalyke - 109ST -
konkretnie to wygląda.
Spoko floty, niezły pezet. Gratulacje.
Przy takim rw zysk odfrywa drugą rolę, z resztą jak ktoś tam napisał taka strata na 5 to tyle co nic. pozdro znawcy -
Top 5 solo uWasat ogarnięte ...
muszę jeszcze zrobić aktualizację Top 5 ACS i dzięki Wam już coś tam mam ...
GRATULACJE
ramadek4 & ekipa urlop
% robi wrażenie - trafiliście w punkt / niestety!
Imek - Sz/OInSide u26 ForeveR
BP corp Libra ON
3 X u68 OFF
... Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a te niegrzeczne mają RAJ na ziemi ... -
Woah
Gratulacje bo jeszcze czego - dobra ekipa się zebrała i są efekty -
Offtop w koszu.
Jeżeli uważacie, że Zasady Gry zostały złamane proszę skorzystać z supportu. -
Gratki procencik zacny GRATS
-
Udostępnij
- Facebook 0