Hot_shot2 zegna sie z OG

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Hot_shot2 zegna sie z OG

Na do widzenia zrobiłem małe porządki w soju. Klamka nie wraca, Wishmaster honorowo sam odszedł. Sami wiecie jaka jest reszta historii z różnymi ST.
    Co złego to nie ja. Często dawałem uszczypliwe i kąśliwe komentarze, czasami puste oskarżenia ale taka jest ta gra, taktyka. Ważne aby nie oszukiwać.
    Choć mógłbym kupić wszystkie oddawane konta, nigdy tego nie uczyniłem. Nie brałem udziału w "puszach", udawanych złomowaniach, zarzucali mi bota :) (śmiech) .
    Życzę wszystkim miłej i owocnej gry. W InnerDemons zostali już uczciwi ludzie. Miejcie to na uwadze dając komentarze do przyszłych ewentualnych St.
    Konta nie oddaje, idzie na wieczny urlop. Ostatnie konto z u38 było w top 10 u68. Nie mogę patrzeć jak w 3X wisi teraz na 250.

Musiałem tu coś napisać z racji iż sojusz sięgnął dna.

Pozdrowienia dla Dziubkowej - Trzymaj się laseczko.
    Pozdrowienia dla ludzi ze starego u38
    Pozdrowienia dla wszystkich Demonów.
  • no normalnie porażka, koniec Unii, chyba trzeba będzie skasować konto a nie urlopować,

JEDYNY UCZCIWY ODCHODZI, A GDZIE DO TEJ PORY BYŁEŚ OKAZIE UCZCIWOŚCI ?
    tydzień po 15 sierpnia a tego dzisiaj objawiło, normalnie drugi Cud nad Wisłą :)

rozumiem, że te dwa spadki we flotach w sojuszu to pozbierane i do GO oddane,
    jak uczciwość to uczciwość :)
    Siła człowieka nie polega na tym, że nigdy nie popełnia błędów, ale na tym, że potrafi się do nich przyznać