Dzień dobry!
miałem nie wstawiać więcej tutaj STejków, bo burze itp itd.
Ale co mi tam.
Chciałbym zaprezentować Wam Top1 Solo Uniwersum Spica.
Poke obserwowany był już od x czasu, wieczna akta na moonie w 7 gali, ucieczki przed wlotami (oczywiście ucieczki o podobnym czasie do wlotu) itp, itd. Podejrzenia mamy pewne, ale to już niech każdy myśli sobie co chce.
Akcja generalnie zespołowa za co dziękuję bardzo moim wspaniałym Moralniako-Lewatywowcom
My wiemy, że czarne jest białe, a białe jest czarne czy jakoś tak
Poke prosił, żeby coś od niego napisać (choć swoje zdanie o tym mam) to wstawię co prosił:
Tak więc chciałbym żeby ten post wylądował w ST
Dzień Dobry, jak i Dobry Wieczór wszystkim
Jak już napisałem w ST, mój czas na ogame dobiegł końca.
W piątek/sobotę miałem się z Wami definitywnie rozstać, ale stwierdziłem, że jeśli włączę urlop to do Was wrócę z początkiem września. Jutro się pakuje i w nocy z czwartku na piątek lecę wypocząć na małą grecką wysepkę. Tak więc dzisiaj postanowiłem definitywnie porzucić konto, kilka godzin temu zniknęły aktywności i kwestią czasu było jak ktoś wyruszy z flotą, padło na Vegitto, niech się chłopak cieszy Gratulacje dla niego, starcie bez finezji, lot na niezalogowane konto ot tyle. Na messengerze dostałem powiadomienie że 165k recków złomu leży to też od razu zalogowałem sprawdzić tylko kto Złomu nie podbierałem, reszte moonów/planet zostawiłem do rozbiórki.
Od 3 tygodni szukałem nabywcy na konto niestety nikt się nie odezwał, to też w taki sposób postanowiłem zakończyć swoją przygodę nie wtajemniczając nikogo w proceder.
Na tą chwile to tyle, dziękuje SITHom, za rozmowy, za wspólną grę i za całokształ, zacząłem tutaj przygodę niepozornie, a wdarłem się w czołówkę sprawy się tak potoczyły, że nawet władzę odziedziczyłem w sojuszu za co dziękuje Gerrardowi.
Dziękuje ludziom za dex który mi sprzedawali, pozdrownienia dla nich, pozdrownienia również dla afox, Incepcji i Sory, spoko z Was ludzie
Tak samo pozdrawiam ZS w szczególności pl'a i Whisky, za zaufanie za kilka akcji i poświęcony czas.
Nie puszowałem, nie miałem nawet gsówki, odchodzę z czystym sumieniem i dziękuje za grę.
oGame dostatecznie mi się przejadło, wydawało mi się że po Antares to jest koniec, spróbowałem jeszcze raz tutaj, ale to już nie to samo, za małco ludzi, za mało czasu. Praca, życie obowiązki, w pewnym momencie wzięły górę i jeśli ktoś analizuje przyrosty to zauważył spadek od dłuższego czasu aktywności. Lato wygrało, życie wygrało i mam święty spokój.
Bawcie się dalej, pozdrawiam ML również (acz nie pochwalam zakupów)
Dzień Dobry, jak i Dobry Wieczór wszystkim
Jak już napisałem w ST, mój czas na ogame dobiegł końca.
W piątek/sobotę miałem się z Wami definitywnie rozstać, ale stwierdziłem, że jeśli włączę urlop to do Was wrócę z początkiem września. Jutro się pakuje i w nocy z czwartku na piątek lecę wypocząć na małą grecką wysepkę. Tak więc dzisiaj postanowiłem definitywnie porzucić konto, kilka godzin temu zniknęły aktywności i kwestią czasu było jak ktoś wyruszy z flotą, padło na Vegitto, niech się chłopak cieszy Gratulacje dla niego, starcie bez finezji, lot na niezalogowane konto ot tyle. Na messengerze dostałem powiadomienie że 165k recków złomu leży to też od razu zalogowałem sprawdzić tylko kto Złomu nie podbierałem, reszte moonów/planet zostawiłem do rozbiórki.
Od 3 tygodni szukałem nabywcy na konto niestety nikt się nie odezwał, to też w taki sposób postanowiłem zakończyć swoją przygodę nie wtajemniczając nikogo w proceder.
Na tą chwile to tyle, dziękuje SITHom, za rozmowy, za wspólną grę i za całokształ, zacząłem tutaj przygodę niepozornie, a wdarłem się w czołówkę sprawy się tak potoczyły, że nawet władzę odziedziczyłem w sojuszu za co dziękuje Gerrardowi.
Dziękuje ludziom za dex który mi sprzedawali, pozdrownienia dla nich, pozdrownienia również dla afox, Incepcji i Sory, spoko z Was ludzie
Tak samo pozdrawiam ZS w szczególności pl'a i Whisky, za zaufanie za kilka akcji i poświęcony czas.
Nie puszowałem, nie miałem nawet gsówki, odchodzę z czystym sumieniem i dziękuje za grę.
oGame dostatecznie mi się przejadło, wydawało mi się że po Antares to jest koniec, spróbowałem jeszcze raz tutaj, ale to już nie to samo, za małco ludzi, za mało czasu. Praca, życie obowiązki, w pewnym momencie wzięły górę i jeśli ktoś analizuje przyrosty to zauważył spadek od dłuższego czasu aktywności. Lato wygrało, życie wygrało i mam święty spokój.
Bawcie się dalej, pozdrawiam ML również (acz nie pochwalam zakupów)
Pozdrawiam wszystkich, którzy chcą być pozdrowieni.
Jeszcze raz wielkie dzięki Marta, Arth, Meth, Goryl, Yoss, Kefi, Immek, Eol, Brzoza i Dziadek.
Dnia 26-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Vegitto [M L]
Duży transporter 1.000
Lekki myśliwiec 296.023
Ciężki myśliwiec 3.000
Krążownik 29.979
Okręt wojenny 15.000
Statek kolonizacyjny 1
Recykler 49.999
Sonda szpiegowska 1.465
Gwiazda Śmierci 3
Pancernik 10.929
Krążownik 22.148 ( -37.853 )
Okręt wojenny 26.002 ( -4.931 )
Pancernik 52.332 ( -2.679 )
Duży transporter 0 ( -1.000 )
Lekki myśliwiec 0 ( -296.023 )
Ciężki myśliwiec 0 ( -3.000 )
Krążownik 1 ( -29.978 )
Okręt wojenny 14 ( -14.986 )
Statek kolonizacyjny 0 ( -1 )
Recykler 0 ( -49.999 )
Sonda szpiegowska 0 ( -1.465 )
Gwiazda Śmierci 3 ( -0 )
Pancernik 62 ( -10.867 )
Na polu zniszczeń unosi się 2.501.797.200 metalu i 1.217.553.000 kryształu.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
401.798.600 Metalu i 72.301.400 Kryształu
395.350.000 Metalu i 395.350.000 Kryształu
250.000.000 Metalu i 250.000.000 Kryształu
250.000.000 Metalu i 250.000.000 Kryształu
200.000.000 Metalu i 200.000.000 Kryształu
Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
1.619.112.600 Metalu i 1.217.687.400 Kryształu
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 559.787.600
Kryształ: 771.578.400
Deuter: -115.891.000
agresor zyskał łącznie 1.215.475.000 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -3.110.337.000
Kryształ: -1.583.146.000
Deuter: -322.969.000
obrońca stracił łącznie 5.016.452.000 jednostek.
a i ktoś zajumał złomu trochę, ale to przez Goryla (przyznawać się!)