Yes Man [Hunters] vs. Django ~ 12255.13% + farming

• Yes Man [Hunters] vs. Django ~ 12255.13% + farming

ST 408

Witam znów ^^
    Obrońce wyczaiłem późnym wieczorem ale wtedy się palił. Poszedłem spać, loguje się rano i mam info od Zefira że ten sam Obrońca nadal stoi więc bez namysłu i liczenia wysłałem swoje maleństwa na żer.
    Zarobione więc będzie na kilka latawców. 8)
    Dzięki Zefir za skan bo dodał pewności że można spalać oktany na lot :D
    Obrońcy fsów i szybkiej odbudowy !

Pozdrawiam :

Całą Koalicję ( Hunters, PN ), Buddy, Znajomych z DoF, u1, u21, GG i IRCa :)

Dnia 23-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Yes Man [Hunters]

Niszczyciel 50.000

Obrońca Django

Recykler 1.759
    Sonda szpiegowska 5.469
    Gwiazda Śmierci 384

Po bitwie...

Agresor Yes Man [Hunters]

Niszczyciel 44.587 ( -5.413 )

Obrońca Django

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    38.394.716 Metalu, 30.944.852 Kryształu i 19.834.432 Deuteru
    61.764.130 Metalu, 15.472.426 Kryształu i 9.917.216 Deuteru
    30.882.065 Metalu, 7.736.213 Kryształu i 4.958.608 Deuteru
    15.441.033 Metalu, 3.868.106 Kryształu i 2.479.304 Deuteru

Agresor stracił łącznie 676.625.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 3.877.131.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 678.711.000 metalu i 546.801.900 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 241.693.101 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 500.412.944
    Kryształ: 334.173.497
    Deuter: -44.005.440
    agresor zyskał łącznie 790.581.001 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.084.071.944
    Kryształ: -1.610.044.597
    Deuter: -424.707.560
    obrońca stracił łącznie 4.118.824.101 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

Chyba wystarczy na weekend, do usłyszenia wkrótce... :P
    BEST SOLO ~ 78.767% :)
    BEST ACS ~ 52.443% 8-)

ST - 431
    Łącznie ~ 1.384.484 %
    Średnia ~ 3.212 %
  • Cieszę się, że mój skan okazał się pomocny.
    Gdyby tych gwiazdek było o 300 mniej, to być może mógłbym pomyśleć o locie, a tak znalezisko okazało się za duże do ogarnięcia.
    Gratulacje.
    Obrońcy odbudowy.

Top2 badań PL & World (na uni x1x7), top6 badań PL (wszystkie prędkości) oraz top19 badań World (wszystkie prędkości) ;P

Badania stanowią 88,17 % wartości konta :E
  • Lucy&Luna napisał(a):

znajdzie się taki paź jak kefir i strzeli z uszka, żeby liznąć dupkę

Pewnie Cię to zdziwi, ale działam we własnym, szeroko pojętym interesie.
    Jak pisałem, z 384 gwiazdkami bym sobie nie poradził, ale z 115 sztukami, które powinien zwrócić Dok, już tak :]
    To uni to zbieranina największych flot i aktywnych graczy z kilkudziesięciu wymierających uniwersów. Większość latających tu flot jest dla mnie za duża. Wprowadzenie Doku jeszcze pogorszyło sprawę. Dlatego zanim sam choćby pomyślę o locie na taki cel, musi on wcześniej zostać dwu, trzy a czasami nawet czterokrotnie przemielony przez kogoś silniejszego (zakładając, że za każdym razem stopień odbudowanych statków jest mniejszy niż początkowa flota). Nikogo nie faworyzuję - zawsze szukam flociarza, który ma najbliżej do danego celu. Nigdy też nie chcę nic w zamian za przekazane informacje. Te duże floty są młotami, które kruszą dla mnie głazy na mniejsze kamyki.

Z niecierpliwością czekam na moment, gdy GF w końcu wprowadzi zaakceptowany prawie rok temu pomysł, aby technologia nadprzedstrzenna zwiększała ładowność MT, DT i recków.
    O ST na górniku będzie ciężej, bo tą samą ilość surki będzie mógł wozić o połowę mniejszą ilością transporterów. Teoretycznie więc, gdy ich floty zmaleją o połowę, to przełoży się to na mniejszą ilość złomu na PZ'tach. Flociarz za to oszczędzi na paliwie, gdy wystarczy mu tylko połowa recków, aby go posprzątać i o połowę mniej transporterów, aby wyfarmić zysk.
    Obie strony powinny być zadowolone. Ja też, bo teraz te wspomniane wcześniej "głazy" powinny samoczynnie stawać się, jeżeli nawet nie o połowę, to przynajmniej znacznie mniejsze niż dotąd

Szkoda, że ten wlot zaowocował decyzją o braku odbudowy, ale ryzyko, że trafiony gracz skończy z grą, jest związane z każdym atakiem.
    Dla wszystkich jest jasne, że ta gra dogorywa, a każdy gracz, który nadal w nią klika, jest cenny.
    Dlatego liczę na przemyślenie na spokojnie, gdy emocje już opadną, swojej decyzji.
    Natomiast w przypadku jej podtrzymania, szczerze życzę powodzenia w realu.
    :)

Top2 badań PL & World (na uni x1x7), top6 badań PL (wszystkie prędkości) oraz top19 badań World (wszystkie prędkości) ;P

Badania stanowią 88,17 % wartości konta :E
  • Gratulacje starcia zefir najpierw powinni zabrać się za graczy co wchodzą z urlopu i wala st bo takim graczom nawet nie można odpowiedzieć kontrą nie mówię tu akurat o Robo bo jego ciężko w jakiś sposób uszkodzić lecz jest masa takich graczy co walnie "po satkach" i zwinie się na urlop i tak w kółko ogranicznik lotów po ściągnięciu urlopu do 2 dni i tyle wkoncu by ludzie zaczeli ten urlop włączac z przemysleniem, a nie wbity urlop i z 2 konta obserwuje jak trzeba to zdejmę pozdrawiam
  • Yes, ale szalejesz :D zysk fajny jak zwykle a i % nice. graciory i nie zwalniaj tempa ;D
    Zefir, masz nosa tez :D
    Kromak[P N]&CelestialGeneral[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Van[P N]vs.obserwator[BOSS]~1855466.62%
    kruchy[P N]&Kromak[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Andre[P N]vs.Bociek(wojtekreal)[3 X]~2407655.4%
    ancymon[P N]&Kromak[P N]&Andre[P N]&Hamer[P N]&Lzk kupie dex[PZWP]vs.Mili[3 X]~369787.52%
    Selene[P N]&Andre[DoF]&Kromak[P N]vs.wilku[MISIE]~102650.3%
    Mallory[DoF]&Warka[COMA]&fnk[P N]&Kromak[P N]vs.dziob[3 X]~98143.53%
  • Ale masz klasę Zefir, przepraszam Cię za mojego ostatniego pościka, po prostu nie opanowałem swojego EGO!

Postanowiłem takowoż założyć sojusz: ROBIN HOOD
    Sojusz będzie dość swoisty, ponieważ będzie świadczył usługi w zakresie ogólnej DEMOLKI KONTA wskazanego przez nabywcę usługi, które obejmują:
    - farmienie
    -oczywiście rakietowania, co jest daniem glównym
    -niszczenia
    -debunkracja gsami
    -gaszenie światła itp.

JEDNA ZASADA - ofensywa może iść tylko od słabszego konta do mocniejszego

Ogólnie wspaniała oferta dla górników którzy chcieliby incognito odpłacać się swoim ciemiężcom:D

100% dyskrecji
    100% anonimowości
    100% satysfakcji

No ciekawe czy będzie zainteresowanie?

Zapraszam, takich co się chcą rozruszać, zabawić, zemścić, gwałcić, palić, rakietować, takich znudzonych, zezłomowanych, nie mających nic do stracenia. Zeby później nie było tak:
    - ile grałeś w ogejm?
    - 9 lat netto
    - i co, zrobiłeś coś w tej grze?
    - nie, nic

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Lucy&Luna ().

• :) jedno trzeba by wprowadzić........... z pewnością ograniczyć ilość ataków dla graczy którzy są tak długo na urlopach do 1 :) brak możliwości skanowania i otrzymywania wiadmości :) też by sie przydał wogóle mogliby zwiększyc paliwochłonność floty dla tego typu graczy i już by Yes nie brylował ( wnioski z postów ) .......... a co do Zefira wazelina pewnie od zawsze wiec :)
  • Ja nie wiem co wy macie w głowach z tymi zaczepkami. Chyba naprawde nie ogarniacie realiow w tej grze. Jezeli Yes nie ma czasu na robienie fs na wlasne pz(darmowe) w tygodniu,bo praca mu nie pozwala, to niby jak ma bez urlopu siedziec? zastanowil sie ktos ile by kosztowal fs jego flota na dluzej niz 5,5 h ? 40kk? 50kk? przeciez to sie kompletnie nie kalkuluje. Naprawde myslenie nie boli. po za tym co to za czepianie sie? masa osob tak gra - na speedach to polowa topki tak robi i tam to jest normalne, ale co ja sie bede spodziewal po starych dionozaurach, ktorzy nie maja pojecia, jak sie teraz gra. Tylko prosze bez tekstow, ze powinien nie grac wogole - wiem ze wielu osoba by sie to podobalo, ale to wasze nie doczekanie :D
    Kromak[P N]&CelestialGeneral[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Van[P N]vs.obserwator[BOSS]~1855466.62%
    kruchy[P N]&Kromak[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Andre[P N]vs.Bociek(wojtekreal)[3 X]~2407655.4%
    ancymon[P N]&Kromak[P N]&Andre[P N]&Hamer[P N]&Lzk kupie dex[PZWP]vs.Mili[3 X]~369787.52%
  • :) nie no koń by się uśmiał po interpretacji Kromaka po pierwsze jakie realia jak to wirtual jest i jedyne to Administrator narzucił pewne zasady........ po drugie chcesz żebyśmy współczuli Yesowi jaki on biedny bo musi na fs wydawać a wobec czego bo jest sknerą idzie na urlop no i te jego teksty że bedzie na latajki to sprzeczne z tym co ty tu wszystkim wciskasz :) lepiej byś nie pisał takich bredni bo 80% uni sie śmieje jedno jest pewne trzeba zmienić zasady gry przy których dostep do wszystkich możliwości gry uwarunkowany byłby czasem efektywnej gry a nie jak dotychczas .......... to taki kamyczek do ogródka dla adminów gry :)
  • 80% uni smieje sie z mojej wypowiedzi? a to dobre. Przeciez To ty robisz za forumowego blazna/trolla ^^
    nie wiem gdzie wyczytales o jakims wspołczuciu, bo ja napisalem o kalkulacji - sknerostwo moze tutaj troche pasuje, ale tylko troche ;) w takim rozumieniu to tez jestem sknera . Yes nie potrzeboje wspolczucia, a raczej wyzszych napedów :] ale to tez juz nie dlugo bedzie :D

bywaj trollu