Tyle że deep juz dawno w CAZA nie gra więc jego nie licz
Kupie Deuter
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
showtime:)
u42 Farms
u53 United
Tori Black napisał(a):
Tyle że deep juz dawno w CAZA nie gra więc jego nie licz
showtime napisał(a):
poza tym plakal to sobie Deep aka modliszka, ktory jest jego znajomki
Deeppurple napisał(a):
Dobrze prawi a co twojej osoby sie tycy ratowniku pustaku, nie musisz mnie lubic, a twoje zdanie omnie mnie nieobchodzi bo nic nie jest warte .
showtime napisał(a):
Ratownik napisalem do Ciebie bo byles jedynym z akta na matce w okolicy, a to byl czysty biznes ty tracisz rece, on nie ma czym zbierac jak zaloguje proste
Ratownik999 napisał(a):
ATobie pajacu już nie odpowiem na żaden post
Krucjo napisał(a):
Wojna trwa, przeciwnik ma nowe świeże potężne siły. Zatem postaramy się tym bardziej pilnować a przede wszystkim grać a nie gadać.
kasai napisał(a):
5. Zasady zamieszczania raportów wojennych
"zostało wklejone do odpowiedniego tematu wojennego na forum (zgodnie z zasadami wklejania dla danego typu RW) nie później niż 48 godzin po powstaniu RW i nie później niż 24 godzin po zakończeniu wojny. Po upływie tego czasu niekompletne RW mogą być niezaliczone do wyniku.
Tori Black napisał(a):
Deep mam prośbę, skoro już nie grasz na tym uni, ani nie wnosisz nic do tej wojny to nie podjudzaj, a najlepiej to nic nie pisz
Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez Deeppurple ().
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez tom ().
Het Masteen napisał(a):
2. Deeppurple/Modliszka - od początku flejmuje i chamsko Nas obraża ("Minosraki"). Odcinacie się od niego? Trochę słabo, bo na dwóch kontach chyba u Was latał
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Deeppurple ().
Deeppurple napisał(a):
tylko pomysle
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez STANNIS BARATHEON ().
Dlaczego, boisz się ze wynajde coś ciekawego co pasowało by do twojej osobistościSTANNIS BARATHEON napisał(a):
Lepiej nie.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Deeppurple ().
showtime:)
u42 Farms
u53 United
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez showtime ().
17 gości