aleks [LzB] & lajt [K K K_1] & jumek [LzB] & gremlin [LzB] & Kubus [FAoE] vs. ancymon [The Best] & mrs eko [The Best]-4825.86%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• jumek thx. za linka zawsze jest zabawa i dużo emocji oraz miliony pw. czy innego komunikatora. Zabawa przednia ACS w mix super to wygląda zwłaszcza w takim kluczu właścicielu gęsiny :D .
    Graty dla ekipy złomujacej i dla obrońców SzO.
    Jumek porównamy pkt. po UF :D a do tej pory więcej godzin na siłce spędzaj bo u nas koksów nie brakuje 8-)
    Pozdro i czekam na linki
  • AleksSkrobek napisał(a):

Chojny TY z tą "poprawą gry" to tak serio ?
    Pewnie, że na serio ;) np problemy z polskimi znakami są na pw :P

AleksSkrobek napisał(a):

Co do starcia z pc ..wybacz ,ale to rw służyło czemu innemu to raz ,dwa gdybyś się faktycznie w nie wczytał ,chociaż nie rozumiem specjalnie co tu jest do wczytywania to zauważ ..przepraszam ,że zwracam Ci uwagę nie ma tam podklejonego raportu ze zbiórki ,za tym pozwolisz ,ze pomogę Ci zrozumieć nie było zbiórki
    pewnie źle wyczytałem :P

AleksSkrobek napisał(a):

Podsumowanie agresor

Metal: 155.513.100
    Kryształ: 246.481.500
    Deuter: -4.000
    agresor zyskał łącznie 401.990.600 jednostek.

AleksSkrobek napisał(a):

.Przykro mi również ,że teza co do mojego zlamienia braku synchro recy nie pokrywa sie z rzeczywistością ,ale jeśli Cie/Was to w jakiś sposób zmobilizuje do działania to przyjmij wersje mojego zlamienia w końcu jakieś pół roku temu mówiłeś ,że masz na mnie sposób i zdaje się te przenosiny swojego czasu pod nasz ul na 9 gali miały temu służyć .
    Tezy o zlamieniu recy nie wysnułem, nie wiem o co Ci chodzi... co do przenosin na 9gale, nie nie o Ciebie chodziło i nie mówiłem tylko pisałem jak już :P

AleksSkrobek napisał(a):

.W tym miejscu zadam Ci pytanie : Wy tak zawsze będziecie się przenosić huzia na Józia całym składem ,macie na nie jakieś promocje ,rabaty z kim trzeba rozmawiać by je dostać ?
    Jak będziemy mieli ochotę to będziemy się przenosić gdzie i kiedy będziemy chcieli nie potrzeba nam Twojej zgody ;) promocje i rabaty są ogólnie dostępne, nawet powiadomienia dostajesz co kiedy :D myślałem że wiesz takie rzeczy mając wykupione wszystkie dopalacze :P

AleksSkrobek napisał(a):

Nawiązując do podstawki pod moona.. te 16 k niszczarek miało coś zmienić ..chyba tylko wartość pz.. to taka moja uszczypliwość .
    dobrze wiedzieć że nie wiesz jak się moona broni 8-)

AleksSkrobek napisał(a):

Wcześniej dla czytających przedstawiłam ramowy koszt tego przedsięwziecia ..teraz zapraszam do przeanalizowania rzeczywistego :
    1. Wartość konta Mrs Eko przed 73 860 000 po 70 188 868 - różnica 3 671 697 000- rozbiecie ok 22k pc + porzucenie dobrze rozwinietej koloni
    2. Wartość konta Chojnego przed 48 036 274 po 44 947 228- różnica 3 089 046 000-starcie na Ancymonie
    3. Srata floty Ancymona -14 412 437 950
    4. Nie zebrany pz -4 756 063 900

razem czystej straty ze strony THE BEST po odliczeniu zebrania pz z rw na pc -25 446 668 850

5. Zebrany pz po zezłomowaniu Ancymona -4 756 063 900
    6. Farming -926 011 915

zysk po odliczeniu 80kk z rw z pc -5 682 075 815
    Ludzie którzy mnie znają wiedzą, że gram dla punkcików i TYLKO to się dla mnie liczy 8o boli mnie ta strata strasznie, i w końcu wrzucę urlop pierwszy raz od fuzjii O_O

AleksSkrobek napisał(a):

Chojny tak jak pisałam wcześniej ,ten projekty był zaplanowany i w 100% wykonany .Powiem Ci szczerze ,miałam nadzieję ,że podniesiecie rękawice ,że tej dramaturgi i adrenaliny bedzie w tym widowisku znacznie więcej .
    Ja też miałem.. ale się zawiodłem na Tobie jak i na Syndromie sztokholmskim, taka moc i kontry nie było :E

Gratkowałem już dwa razy i ten trzeci jest ostatni ;)
    Nie pluj już żółcią w naszym kierunku ;) chociaż to takie polskie wręcz jak przystało na Prawdziwego Polaka/ Polkę żółć ( same polskie litery ;} ) płynąć zapewne będzie, jak płynęła z garsonki pani Premier XD na garsonkach znasz się lepiej za to ja na kolorach ;)
    bez odbioru :*

Kobieta jest jak litr wódki - za dużo dla jednego - za mało dla dwóch :P
  • Ale się wszyscy nagadali ,prawda jest tala że LzB zmiotło TheBest i nie dało im żadnych szans ,choć nie nazwał bym tego 100% bo jak dla mnie 100% by było ,jak sami by zdjeli flotę i zebrali po niej złom ,ale nic straconego ,TB jeszcze trochę lata ,po prostu kolejnego do worka spakować i tyle ,pokazywać nie ma czego i tak wszyscy wiedzą jak jest prawda ,kto jest górą ,ciekawi minie czy po kolejnym UF ktoś z tych sojuszy bedzie się łasił do koalicji z uni68 :) która drużyna będzie słabsza ? :P

LzB gratki fajnej zabawy ,widać że umiecie to robić .

The Best mniej spiny ,skoro tacy mocni jesteście ,to pokażcie a nie psioczycie nad rozlanym mlekiem :P
  • Kiedyś to działało, ale od dawna nie gram i mogli naprawić tę możliwość obrony w 9. flot. Jeśli nie, to naprawdę nie rozumiem, przecież TB ma te floty, a nawet jeśli nie, to ma znajomych...
    "Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa..."