Gruby [KOMORNIC] vs. Qla [SIGNUM] 3211.55%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gruby [KOMORNIC] vs. Qla [SIGNUM] 3211.55%

Witam wszystkich po krótkiej przerwie , Akcja miała na celu zdjąć Qli moona wiec posłałem 4 floty na niszcz i 2 floty na obstawę wejścia w ostatniej chwili wpadłem na pomysł ze jedna flota z obstawy poleci na planetę za flota która z moona uciekła może mój przeciwnik się nie zorientuje, i tak oto się stało niewielka część floty QLI padła do usłyszenia niebawem .

Obroncy SZ/O
    Pozdrawiam
    Sojusz KOMORNIC , Buddy , Drużynę S&D Driady i mojego sąsiada Scharnhorst

Qla daje Fulla

Dnia 29-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Gruby [KOMORNIC]

Okręt wojenny 14.001
    Lekki myśliwiec 750.000
    Ciężki myśliwiec 12.000
    Krążownik 55.000
    Niszczyciel 23.000
    Pancernik 65.000

Obrońca Qla [SIGNUM]

Mały transporter 20.000
    Duży transporter 21.091
    Krążownik 5.827
    Recykler 1
    Sonda szpiegowska 1.151
    Niszczyciel 2.405
    Gwiazda Śmierci 20
    Pancernik 5

Po bitwie...

Agresor Gruby [KOMORNIC]

Okręt wojenny 13.930 ( -71 )
    Lekki myśliwiec 728.742 ( -21.258 )
    Ciężki myśliwiec 11.839 ( -161 )
    Krążownik 54.615 ( -385 )
    Niszczyciel 22.901 ( -99 )
    Pancernik 64.688 ( -312 )

Obrońca Qla [SIGNUM]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    71.505.382 Metalu, 71.505.384 Kryształu i 53.515.234 Deuteru

Agresor stracił łącznie 140.962.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.004.294.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 185.544.300 metalu i 135.610.200 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 196.526.000 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    217.459.200 Metalu i 161.416.500 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 198.029.582
    Kryształ: 189.829.884
    Deuter: 46.580.234
    agresor zyskał łącznie 434.439.700 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -599.051.382
    Kryształ: -480.447.384
    Deuter: -121.321.234
    obrońca stracił łącznie 1.200.820.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
    Uni 68 ----> 27 ST 202927,05% / 7515,8%

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Serdell ().

• hmmmmmm
    ułamek floty spadł to fakt..... jeśli miał bym pisać dlaczego tak się stało to i tak nikt by nie uwierzył ( poinformowałem znajomych dlaczego doszło do tego i niech oni zostawią to dla siebie)

więc co ja będę tutaj się rozpisywał

flota handlowa poszła do dziadzi :D ale ja nie jestem górnik więc po co mnie ona :D:D:D

pozdrawiam Grubasku i do zobaczenia

ale sam powiedz moona obroniłem :) heheheheheheheheh

i komentarze kolibra o tym że jestem trawnik i takie tam świadcza tylko o jego ilorazie inteligencji :D:D:D
  • Qla podQLAwiony, jaki to przyjemny widok widziec go w reckach. :D Odbudowy oczywiscie nie zycze, a raczej kolejnego zloma po urlopie!!! :juzpotobie: Cala akcja wyszla pieknie, choc moglo byc jeszcze piekniej gdyby Qla nie uciekl na Urlop.
    Swietny pomysl, wykonanie jeszcze lepsze :bdb: Graty Gruby !!! Przetopu i kolejnych ST w szczegolnosci na tym graczu!!!
    :brawo: dla sojusznikow, oni juz wiedza za co :)
  • Oj jak takie akcję mi się podobają, trochę kombinowania było, ale efekt pierwsza klasa.
    Gratki udanego wlotu i całej akcji. To się Gruby ładnie wstrzeliłeś, a i pomoc sojuszu też się widać przydała.
    Egzekucja komornicza na 5 z plusem.
    Mam ciało boga. Szkoda tylko, że Buddy.
  • hehe nawet porcent do s&d zrobiłem :)
    dzięki gruby :D

malko, zyg i inni powiem tak

"Osiągnąć sto zwycięstw w stu bitwach nie jest szczytem osiągnięć. Najważniejszym osiągnięciem jest pokonać wroga bez walki. Dlatego sprawą najwyższej wagi w wojnie jest rozbicie strategii wroga"

pozdrooo :D
  • Trawnik leszczu pokory bbo wedłóg twoich kłamst o sieci zaraz wstawie ss z skanów jak twoje niszczarki startują na obrone ale dziwne z planety się nie dało żal mi ciebie i twojego poziomu intelektualnego a inna sprawa skoro twierdzisz o % do S&D to zrobiłem 2 bo jeszcze ci niszczary pojechałem broniące
    Uni 68 ----> 27 ST 202927,05% / 7515,8%

• Graty Gruby jeszcze raz !!
    widać że ktoś się nie umie przyznać że zlamił i popełnił błąd cofając się prosto pod nadlatującą flotę - brawo ...., jakieś głodne kawałki sprzedaje, o tajemniczych siłach które pomagały ... :P
    I tak poszło 10 gęsi Grubemu a z Ciebie Panie Qla zrobił się stek na 3,2 k % niezła ekonomia ..., więc Twoja walka bez walki to ucieczka w urlop ???

Gruby więcej takich starć poproszę ..... przetapiaj na latajki bo będą potrzebne zostało jeszcze trochę złomu u Qli a dobrze się pilnuje ...
  • Gruby więc nie polemizuje z tobą o tym bo i tak nei uwierzysz !!!!

to że niszczary wystartowały to cud ......

ale ty i twoi poplecznicy i tak w to nie uwierzą więc nie poruszam tego wątku dalej......

wstawiaj raporty itd.... ja wiem swoje a ty masz swoje domysly....

straciłeś juz 30 GS próbując mi nieudolnie zdjąc moona... ja straciłem dzisiaj połowe tego co jest w ST (dok plus reszte surki zainwestowane w statki) więc ja wiem czy bilans jest taki że urywa łeb ??? uważam że jak by podsumować to wszystko to taki remis ze wskazaniem na ciebie :D:D:D
  • Qla , jak widze to taka twoja strategia , szukanie usprawiedliwienia kiedy ladujesz w reckach, podobnie bylo jak rozbiles 100k lmow o dziunka ( pomimo opozniania wlotu ), albo jak ci spadly gsy z twojego multi jak wyslales je do mnie na atak. Wtedy tez szukales wyssanych z palca bzdur ze to nie tak mialo byc jak bylo. Zalosny jestes w tym swoim tlumaczeniu. Miej chociaz odrobine honoru i przyznaj sie ze lama jestes, ktora o lataniu nie ma zielonego pojecia, a to co ci najlepiej wychodzi to zostawianie wlasnego zlomu u kogos pod domem i szczekanie na forum.
    Bez odbioru...

Ps. Ja tez dolecialam do Qla, pomimo ze w trakcie lotu zdazyl juz urlop zapiac, ale % z tego nie lapie sie do S&D
  • [mniam]
    hipokryzja lvl 1000 ... jak koliber stracił niszczarki pisałaś że kto nie lata ten nie jest kozak i błędy się zdarzają... tak było w przypadku mojego lotu na twojego nie wiem partnera czy jak to tam nazywacie sobie Dziuńka... od tyle

dzisiejsza wtopa mówię tobie i twoim koleżką, że nie będe jej tłumaczył bo i tak nie uwierzycie... więc po co to poruszać :D

bajo :D

Administrator Forum kasai:
    Upominam za obrazę.
  • co tu wiele pisać Grubasie po prostu majstersztyk:)
    Co by się nie wydarzyło to obrońca zawsze ma rację... taką spuszczoną w kiblu ale zawsze to jakaś racja :) pamiętajcie o tym zanim go pochopnie ocenicie 8o

Qla zjedz ogura może ci przejdzie :quasi:
    Play For Fun! Not For Top!

Walczymy dla złota nie dla idei. Piraci uni12-->67
  • Gratulacje Gruby skoszenia trawnika, i chwasta na nim rosnącego :XP:
    Przetapiaj i to nic że jesteś gruby i rudy, masz wybaczone XD Przetapiaj i dalej napieraj na gadające trawniki :thumbup:

co do trawnika :] atak : ( czas )

a tu masz skany: skan przed wysłaniem niszczarek ;P

i drugi po wysłaniu 900 niszczarek na moona do obrony ;P

a tu masz jeszcze jeden skan jak wylądowałeś uciekając z moona na planetę

czyli na to wychodzi że łżesz jak inwalida przeziębiony, byłeś i miałeś neta i duchy żadne nie brały udziału by pomóc grubemu rudemu serdelowi :E Po prostu jesteś żałosny, ty nawet nie potrafisz podnieść dobrze floty mając 40 min by uniknąć strzała :quasi:

Qla napisał(a):

straciłeś juz 30 GS próbując mi nieudolnie zdjąc moona... ja straciłem dzisiaj połowe tego co jest w ST (dok plus reszte surki zainwestowane w statki) więc ja wiem czy bilans jest taki że urywa łeb ??? uważam że jak by podsumować to wszystko to taki remis ze wskazaniem na ciebie :D:D:D
    * padły 19 gs po dwóch wlotach na 9 GS i 10GS grubemu bo reszta wróciła 8o 190k pkt floty a 1kkk pkt to dla ciebie remis tak? gdzie Gruby jest na spory + a ty nie masz części floty i jeszcze sure po zwózce z push kont ci zajumał XD i złom pozbierał 8o

Taka to oto flota handlowa ci nie była potrzebna mówisz? :quasi: porażka

..........................................................................................................................................................

Qla napisał(a):

hehe nawet porcent do s&d zrobiłem
    dzięki gruby

malko, zyg i inni powiem tak

"Osiągnąć sto zwycięstw w stu bitwach nie jest szczytem osiągnięć. Najważniejszym osiągnięciem jest pokonać wroga bez walki. Dlatego sprawą najwyższej wagi w wojnie jest rozbicie strategii wroga"

pozdrooo
    * ...a w tym cytacie to coś zrozumiałeś ? patrząc na kula z fullem jestem pewien że nie. No ale to może to jest ta strategia rozbicia naszej strategii
    Raz przyznam udało Ci się nie tyle co rozbić ale przyblokować naszą strategie mianowicie wczoraj jak wbiłeś urlop to na jakiś czas przyblokowałeś Zwiałeś zostawiając wszystko tak jak stoi w popłochu, co za długo gsy wracały te co po wszystkich powysyłałeś na niszcz bez sensu i przyblokowały możliwość wcześniejszego urlopu ale nie martw się zygunia też przyleciała do ciebie już jak byłeś na urlopie

żałosna gra na urlopie i zdejmowanie na kilka h co 2 dni po to by przytulić pushówki też ci nie wychodzi także może bierki ?
    .... szczekaj dalej bo to nas nakręca :thumbsup:

Tylko ten jeden post ci poświęcę trawnik bo szkoda mi klawiatury :XP:

Graty gruby.. chyba przedstawiłem jasno nieudolność trawnika, Pozdro i lecisz dalej :thumbup:
  • Dziękuje za pozdrowienia w ST, ale nie wiem czy do końca sobie na nie zasłużyłem, gdyż przyznam się, że z radością wypełniłbym swoje ładownie złomem :P ( 20 minut stało) , tylko nie miałem wtedy floty :D . Tak czy siak gratulacje wykorzystania błędu przeciwnika, a Tobie Qla życzę BSZO i wyciągnięcia wniosków z błędów.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kippei ().

• Miód na moje serce :) Gratulacje - zezłomować ufsa niby graniczy z cudem, ale w tym wypadku aż takie trudne to nie było - raz zezłomował się sam, a teraz dal się zezłomować jak ostatni lamus będąc on line i widząc wszystkie loty od samego początku :ocb: BEKA :E
    Miłego przetopu i szybkiego dokończenia dzieła - myślę że doba - max dwie bez urlopu i Qupa będzie bez floty.
    Administrator Forum kasai:
    Upominam za obrazę.