Cycek [BANKSTER] & Mielony [BANKSTER] vs. Krucjo -> 3637.59%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cycek [BANKSTER] & Mielony [BANKSTER] vs. Krucjo -> 3637.59%

bitwa z klamka to jedno ale tu coś innego

Dziękuję dla Cycka za zaproszenie do ataku.
    Obydwoje nie mielismy deuteru na lot. Dlatego też zlom cały nie udało się zebrać bo po prostu nie było na czym poleciec.

Obrońca pogratulować. Świetna postawa. Dla niego szybkiej odbudowy. Myślał że wysłał FSA a tu jednak nie.

Dnia 21-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Cycek [BANKSTER]

Lekki myśliwiec 7.422
    Krążownik 5.465
    Okręt wojenny 129
    Pancernik 2.117

Agresor Mielony [BANKSTER]

Krążownik 10.000
    Pancernik 1.602

Obrońca Krucjo

Lekki myśliwiec 10.118
    Krążownik 5.000
    Okręt wojenny 1.000
    Recykler 5.001
    Bombowiec 200
    Niszczyciel 200
    Pancernik 841

Po bitwie...

Agresor Cycek [BANKSTER]

Lekki myśliwiec 2.400 ( -5.022 )
    Krążownik 4.369 ( -1.096 )
    Okręt wojenny 125 ( -4 )
    Pancernik 2.090 ( -27 )

Agresor Mielony [BANKSTER]

Krążownik 7.939 ( -2.061 )
    Pancernik 1.590 ( -12 )

Obrońca Krucjo

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    0 Metalu, 0 Kryształu i 428.972 Deuteru

Agresor stracił łącznie 115.196.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 449.975.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 246.505.000 metalu i 117.253.500 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 428.972 jednostek.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    10.000.000 Metalu i 10.000.000 Kryształu
    85.000.000 Metalu i 85.000.000 Kryształu
    17.307.400 Metalu i 4.692.600 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
    112.307.400 Metalu i 99.692.600 Kryształu

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 32.751.400
    Kryształ: 70.951.600
    Deuter: -6.470.028
    agresor zyskał łącznie 97.232.972 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -272.594.000
    Kryształ: -138.764.000
    Deuter: -39.045.972
    obrońca stracił łącznie 450.403.972 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
  • Graty Banksy.

Szkoda ze poprzedni topik z waszym zwycięstwem juz zamknięty, ale jak widac ktoś miał srogi ból miedzy nogami :D
    To co sie wyprawia na tym forum to totalna samowolka, ale już dobrze pisze do głownej administracji gameforge, niech zrobią porządek zarówno z modami na forum jak i w grze.

Miłego przetopu i SzO
  • Atakującym gratulacje już złożone. Z powodu braku czasu, pośpiechu i zamieszania zamiast puścić fs'a na 10% wysłałem na 100% i to jeszcze na moona bez obrony. Flota stała na moonie bez obrony (a mam takie z obroną po 100mln) od godziny 10 rano, spadła z księżyca o 19 a ja zebrałem 9.5tys recyklerów a wiosłowałem 3 godziny. Boli mnie utrata 40 miejsc w statystykach a najbardziej moich 5tys recyklerów które robiły w sumie za duże transportery. Oczywiście już trochę nadrabiam straty wyrządzone przez agresorów jednakże czekam jeszcze tydzień na Astro 17lvl i w sumie gdyby nie to to rzuciłbym grę bo jak się zalogowałem i patrze że moja flota nie leci bezpieczna z misją stacjonuj to już uderzenie gorąca i taki szok że masakra. Potem patrzę pz i raport wojenny, analiza zdarzeń i chwila załamki.

Suma kilku przypadków pozwoliła wam złapać cień, chwycić w garście wiatr i spakować do torby promienie słońca. Uważałem się za nieuchwytnego gra na komórce i na kompie, w dzień i w nocy aktywny co godzinę tak więc atakujący mieli dużo szczęścia tego dnia że w ogóle zobaczyli moją flotę baaa... To był mój drugi dzień w 3 galaktyce do tej pory miałem flotę w 5 galaktyce ale tam już nic się nie działo haha a jednak takie życie kilka błędów i ktoś ma zyski a ktoś straty podejrzewam że gdyby flota była na moonie z obroną to albo ściągnąłby mnie ktoś z topki albo odebrałem ja całą i zdrową. Do zobaczenia wkrótce :) na razie muszę dokończyć rozwój eko bo mam zaległości i brak czasu na grę tak jak pisałem, dwa etaty w pracy, remont mieszkania i oczekiwanie na dziecko można się zapomnieć gdy się śpi po kilka godzin dziennie albo w ogóle hehe

Raz na woziez raz pod wozem taka gra i life is brutal heh pozdrawiam wszystkich w szczególności atakujący wykazał się prawdziwym szacunkiem do gracza, samej gry, jej zasad i dodał otuchy.
  • janko13 napisał(a):

Atak z finezja ;)
    Z czym? 8| 8|

Krucjo pilnowałeś się, pilnowałeś i niestety błąd :) masz pole wrakowe, coś wywiosłowałeś, bo bankstery to lamy, także ciśnij równo i sz.o. (a ten bunkierek na moonie wrażenia nie robi ;P)

Pozdrr
    Inner Demons [InnDem]. The story of a Wolf...
    Łowca księżycowego zmierzchu...

"WILKI NIE PRZEJMUJĄ SIĘ TYM, CO SĄDZĄ O NICH BARANY"
  • gizmo833 napisał(a):

każdy ze sojuszników miał ponad 5 h lotu. my w tym czasie dostarczaliśmy sobie dex i mogliśmy puścić recki i na to samo wychodziło. Nie potrzebowaliśmy ich pomocy drogi ŻAL.PL wiedzieliśmy ile zyskujemy i ile zostawiamy wiec nie dogryzaj wish.
    Właśnie... Nie dogryzaj... A chwilę wcześniej praktycznie identyczne słowa napisałeś w moją stronę lub w stronę moich sojuszników. Jak sam widzisz niezawsze się chce, nie zawsze się może.....
    SzO jeszcze raz, nie poddawaj się, bo to uni to już i tak trupek :E
  • Jaki tam bunkier ot co zwykła obrona przed gąskami 100 plazm wystarczy żeby już zniechęcić do puszczania gs a tu atakujący pisał że sam nie dałby rady mojej flocie więc poprosił do acs kolegę, jakby flota ustała na moonie z obroną to w tym przypadku pewnie by nie polecieli na mnie i tak ma pusto mieli straty 120mln. Więc albo bym zdążył albo jakiś top by zgarnął wszystko.
  • unavit napisał(a):

Graty Banksy.

Szkoda ze poprzedni topik z waszym zwycięstwem juz zamknięty, ale jak widac ktoś miał srogi ból miedzy nogami :D
    To co sie wyprawia na tym forum to totalna samowolka, ale już dobrze pisze do głownej administracji gameforge, niech zrobią porządek zarówno z modami na forum jak i w grze.

Miłego przetopu i SzO
    nie zapomnij podania o antymaterie :) równość poległa już dawno a jeśli jej szukasz to na pewno nie w ogame.

Gratki Cycek że poleciałeś na coś więcej niż satelity :) szo obrońcy. widać, że serio traktuje konto.
  • Miło widzieć Banksterów po właściwej stroni i oby tak dalej!
    Obrońcy odbudowy...co by graczy nie ubywało za szybko ;)

Pozdrawiam
    Q
    Quecalkoatl / Smok Wawelski / Bajo Bongo - uni 25, Andromeda, Rhea

Nie śpij, bo Cię napadną...

Każda Chwila To Szansa Aby Wszystko Zmienić
    Bo jest paru ludzi, bo jest pare w życiu dobrych chwil...
  • Graty, ważne, że się udało. Z reckami to faktycznie był problem. Ale chłopaki mieli jaja żeby polecieć z wiedzą, że tyle złomu zostanie.
    Im się udało w przeciwieństwie do lotu na pewną smerfeke po us bo się zalogowało a bym 10k recków niezebrał.
    Klameczko możesz se nas wyzywać od lam ile chcesz, ale wiedz, że ja jestem jedną z największym lam ( Hot świadkiem :P) nie biorąc tatera pod uwagę oczywiście.
    SZP i SZO

p o z d r o
    Nie wazne co ma byc, nie wazne co sie stanie, zostaniesz moja farma, dostaniesz zlomowanie