dawno nie zaglądałem a po przeczytaniu reszty wpisów pod top 1 solo pisze tu bo tam już kłódka wisi...
czubek dziwne rzeczy piszesz bo ja o zasiadaczu czy tam kilku nic nie wiedziałem, miałem czas to grałem ile mogłem, nie mam to nie gram tyle
każdy na uni wie i poza nim że konta nie sprzedałem a to co Wy tam sobie słyszycie czy wymyślacie nie moja sprawa, konto jest w dobrych rękach i niech tam zostanie a jak nie podoba się niech go zweryfikuje
viking fakt może i nie był kupiony ale wałek zrobiliście z konta i tak, wszyscy na uni i poza to wiedza, nawet sam karabin...
i tu na końcu pokazujesz swój poziom właśnie, też sądziłem że jesteś inny ale cóż, prostytutce też możesz powiedzieć kocham żeby się romantyczniej zrobiło, słowo warte tyle co kasa za numerek, miłość do drugiej osoby wyraża się czynami nie słowami o czym też powinieneś wiedzieć... więc ten komentarz był co najmniej nie na miejscu
turbo dzięki za zmotywowanie do odpalenia forum i czekam na kolejne rw, pewnie już wkrótce
czubulus napisał(a):
Straszna tajemnice z tego robisz.
Grała jedna, dwie, trzy osoby to że miałeś zasiadacza to żeśmy widzieli.
Zawsze myślałem że jesteś człowiekiem z zasadami ale jednak nie. Każdy na uni wie i po za izar tez że chcesz za konto monetę ale że "poznańska" stawka to chętnych brak.Fakty są takie że kupczycie kontami ty i twoi prawilni koledzy i koleżanki. Wystarczy zaglądnąć na inne uni.MrPix napisał(a):
a co do kupowania i sprzedawania konto to tak jak już nie raz pisałem nigdy nie kupiłem i nigdy nie sprzedałem żadnego konta, sumy, screeny z rozmów to są tylko słowa a fakty są takie że konto jest tam gdzie było od początku.
Moje rw na vikingu nie było za pieniądze bo ja kont nie skupuje.
Zdejmuj urlop to zobaczymy jak to się skończy bo już "dżentelmeńskiego" układu nie ma.
Nawiasem mówiąc skoro dla ciebie "Słowa" są tylko "słowami" wiec jak komuś mówisz "kocham" to tylko słowo. Żal mi ludzi którym to mówisz.
czubek dziwne rzeczy piszesz bo ja o zasiadaczu czy tam kilku nic nie wiedziałem, miałem czas to grałem ile mogłem, nie mam to nie gram tyle
każdy na uni wie i poza nim że konta nie sprzedałem a to co Wy tam sobie słyszycie czy wymyślacie nie moja sprawa, konto jest w dobrych rękach i niech tam zostanie a jak nie podoba się niech go zweryfikuje
viking fakt może i nie był kupiony ale wałek zrobiliście z konta i tak, wszyscy na uni i poza to wiedza, nawet sam karabin...
i tu na końcu pokazujesz swój poziom właśnie, też sądziłem że jesteś inny ale cóż, prostytutce też możesz powiedzieć kocham żeby się romantyczniej zrobiło, słowo warte tyle co kasa za numerek, miłość do drugiej osoby wyraża się czynami nie słowami o czym też powinieneś wiedzieć... więc ten komentarz był co najmniej nie na miejscu
turbo dzięki za zmotywowanie do odpalenia forum i czekam na kolejne rw, pewnie już wkrótce
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez MrPix ().