w związku z tym że posypało się trochę w S&D postanowiłam zrobić mini S&D mam nadzieje że się tutaj trochę pobawimy bez spiny
Nie wiem kiedy wystartuje i jakie będą nagrody dla drużyny wygranej ale coś się wymyśli planowany start 12 czerwca 2017
Zapisujcie się pod postem zobaczymy co nam z tego wyjdzie
Nagrody nie są może za duże ale sama się tym zajmuje i ja wam je będę wysyłała więc musicie mnie zrozumieć
1. Nagroda dla aktywisty - anty za 2 dychy + 50kk metalu
2. Nagroda dla najlepszego złomiarza - 100kk deuteru + 60kk krysi które sfarmiłam od @olszyn4?
3. Postrach Księżyców - dofinansowanie na 6 gsów (oczywiście bez zgłaszania 12h wcześniej że ma się zamiar komuś zdjąć moona)
Co do % to nie wiem jaki proponujecie ? ??
Dyskusje na temat mini S&D
Nie wiem kiedy wystartuje i jakie będą nagrody dla drużyny wygranej ale coś się wymyśli planowany start 12 czerwca 2017
Zapisujcie się pod postem zobaczymy co nam z tego wyjdzie
Nagrody nie są może za duże ale sama się tym zajmuje i ja wam je będę wysyłała więc musicie mnie zrozumieć
1. Nagroda dla aktywisty - anty za 2 dychy + 50kk metalu
2. Nagroda dla najlepszego złomiarza - 100kk deuteru + 60kk krysi które sfarmiłam od @olszyn4?
3. Postrach Księżyców - dofinansowanie na 6 gsów (oczywiście bez zgłaszania 12h wcześniej że ma się zamiar komuś zdjąć moona)
Co do % to nie wiem jaki proponujecie ? ??
Dyskusje na temat mini S&D
Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez Zla Kobieta ().