S&D Universum Quaoar Edycja 1 [05.06.2017 - 05.07.2017]
- Dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
@GHOST nie można tak... zasady to zasady
To tak jakbym napisała wez przymknij oko na moj push... czy na wulgi -
Nie no w takim razie też się wypisuje po co brać w tym udział jak nie bd konkurencji ... To było nie dopatrzenie adm więc moim zdaniem Zła nie powinna ponosić konsekwencji...Emerytura na x1
-
S&D jest dla nas a nie dla organizatorów to jeżeli nikt z uczestników nie zgłasza wniosków o usunięcie Złej Kobiety za zachowanie,które nie do końca jest wyjaśnione w regulaminie dziwi mnie uparta i nieprzejednana postawa pana Toadie.Ja osobiście nie widzę powodu aby nie poluzować majtasków i zapomnieć o sprawie,dorzucając oczywiście ghosta do zabawy
-
to nie pierwszy raz kiedy TEAM pokazuje że ZABAWA JEST DLA NICH A NIE DLA GRACZY
-
@Zła Kobieta masz racje zasady to zasady choć do końca nie jasne szkoda że tak wyszło chciałem zobaczyć co to jest S&D olszyn mnie namówił a tu chyba nic z tego nie będzie
-
Można wiedziec jaki atak na członka teamu ?? i o co tu chodzi ? Panie Toadie ?
Xalynth [N-A] OFF 99 ST
Cygnus [N-A] TOP 1 OFF 141 ST
Izar [N-A] OFF 30 ST
Quaror [N-A] OFF 68 ST
Dorado [TOR] ON 48 ST -
Podpisuje sie pod postem Ramadka chociaz jeden dobrze prawi
-
Będzie będzie a jak nie będzie to ja w did postaram sie jeszcze dzisiaj zrobic .. nasze mini s&d tak jak jest mini st rownież beda nagrody i mam nadzieje fajna zabawa
-
Ja nie robię tego z przyjemnością czy ze złośliwości. Stosuję się do zasad a one mówią jasno, atak na członka drużyny = usunięcie do końca edycji. S&D jest dla was, ale atakując kogoś z drużyny musicie wiedzieć czym ryzykujecie. Zla Kobieta zdawała sobie z tego sprawę, zapytała, ale nie poczekała na odpowiedź. Nie ma żadnej możliwości stosowania taryfy ulgowej, a precedensów nie będzie, bo potem kolejne osoby mogą chcieć się na to powoływać po tym jak zaatakują kogoś z drużyny.
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
Toadie dostałam odpowiedz od GO ale tak moj błąd bo co Go ma do gadania przy sd...
I tak jak powiedziałes nie ma taryfy ulgowej bo zaraz kazdy tak zacznie robić tylko prosze o zmiane zasad by były jasne . Dla nas .. dla zwykłych prostaków co sobie klikają -
@Zla Kobieta ale te zasady byly nie jasno opisane. Polowa osob myslala ze zasady obowiazuja od 5.06 przez to nie porozumienie Ty zostalas usunieta a za Toba odeszlo kilka innych osob i po zabawieGdzieś w dalekiej, ciemnej przestrzeni czai się....ZŁO
Uni - Izar - OFF
Uni - Quaoar - OFF
Uni - Yildun - ON -
Toadie ale wiercisz to czekanie na odpowiedz. Proste pytanie, grasz jako flociarz czy tylko jesteś modem? czekałbyś łaskawie widząc cel aż dostaniesz odpowiedz?
-
Toadie napisał(a):
Ja nie robię tego z przyjemnością czy ze złośliwości. Stosuję się do zasad a one mówią jasno, atak na członka drużyny = usunięcie do końca edycji. S&D jest dla was, ale atakując kogoś z drużyny musicie wiedzieć czym ryzykujecie. Zla Kobieta zdawała sobie z tego sprawę, zapytała, ale nie poczekała na odpowiedź. Nie ma żadnej możliwości stosowania taryfy ulgowej, a precedensów nie będzie, bo potem kolejne osoby mogą chcieć się na to powoływać po tym jak zaatakują kogoś z drużyny.
bo czytam czytam i się nie moge doczytać -
No to się baw sam panie admin
Zła została wprowadzona w błąd przez członka teamu,
który kuleje na każdy kroku.
Nie pozdrawiam
Xalynth [N-A] OFF 99 ST
Izar [N-A] OFF 30 ST
Quaror [N-A] OFF 68 ST
Dorado [TOR] ON 48 ST -
PAN TOADIE MA RACJĘ JAK I ZŁA zasady to zasady
ale fak tez jest taki że PUNKT 1WSZY powinien tak wyglądac
1. Atak na członka własnej drużyny skutkuje natychmiastowym wydaleniem z Programu do końca edycji.
(obowiązuje juz od wylosowania i zatwierdzenia drużyn )<<<--------- tego mi tam zabrakło gdyby była takowa informacja niebyło by tej dramy napewno -
Toadie napisał(a):
Pozdrawiam AdamEmerytura na x1 -
Ja w ogóle nie wiem o co ta cała zadyma i co się działo, bo jak na moje oko
to nic się nie wydarzyło a TEAM kochany chce nam odebrać cała zabawę
Xalynth [N-A] OFF 99 ST
Izar [N-A] OFF 30 ST
Quaror [N-A] OFF 68 ST
Dorado [TOR] ON 48 ST -
-
Jak dla mnie ten argument jest do bani :
bo jesli cofniesz swoja decyzje i sprecyzujecie zasady to nie bedzie kolejnych niejasnosci, nastepne ataki bede w pelni swiadome i konsekwencje nieodwracalne
-
brak jasnych zasad powinien skutkować na korzyść w tym przypadku Złej Kobiety bo bez zasad niema gry my musimy się ich trzymać więc administratorzy opiekunowie i GO też
-
pisałem jak to powino wyglądać i na tym ani innym S&D taka sytuacja niemiała by miejsca ani niebedzie mieć a jeśli już to musi się wtedy liczyć z konsekwencjami
ale fak tez jest taki że PUNKT 1WSZY powinien tak wyglądac
1. Atak na członka własnej drużyny skutkuje natychmiastowym wydaleniem z Programu do końca edycji.
(obowiązuje juz od wylosowania i zatwierdzenia drużyn )<<<--------- tego mi tam zabrakło gdyby była takowa informacja niebyło by tej dramy napewno -
Nowy podział gotowy.
Nie mogę już dłużej czekać.
Życzę pomimo wszystko pozostałym powodzenia -
jezeli nikt z graczy nie ma z tym problemu i nikt nikogo nie zglosil to NIE MA PROBLEMU! i wszystko powinno zostac po staremu.Gdzieś w dalekiej, ciemnej przestrzeni czai się....ZŁO
Uni - Izar - OFF
Uni - Quaoar - OFF
Uni - Yildun - ON -
Ale żenua... nowemu członkowi w S&D NIE bo NIE, ludzie biorący udział nie mają nic do powiedzenia, usunięcie uczestniczki bez większego powodu... czy @Zla Kobieta skasowała flotę komuś z drużyny? przeleciała się po satelitach? rzuciła ogryzkiem?
-
ale mam lidera
-
PANY to sezon się otwiera POWODZENIA wszystkim życzę
ATAK ATAK ATAK !!!!! -
to jak Toadie bo dzieciaki trza kłaść spać,a siedzą przed monitorem ze łzami w oczach
-
Ja tylko sfarmiłam surke ktora nie boleciała z fsem
Ale atak to atak
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-