S&D Universum 68 Edycja 2 [05.06.2017 - 05.07.2017]

• Dyskusje

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• zygunia napisał(a):

Witam !
    Pierwszy raz bralam udzial w tej zabawie ( i chyba ostatni ) widzac jak mozna naginac regulamin zeby wygrac nagrode. RW mozna robic na minus, mozna zlomowac czesc wlasnej floty, mozna tez podeslac troche surki jakiemus slabeuszowi, zeby tylko pobudowal cos na 40%
    Dyskutowalam o tym z Kalibrem na priv i pytalam sie czy mozna cos z tym zrobic, i czy jezeli zglosze do rudej takie rw na minusie, nie beda one uwzglednione? Kaliber mi odpisal, ze rozmawial na temat regulaminu S&D z Ciernikiem (obaj sa pomocnikami S&D) , i ze w tej edycji nic sie nie da zrobic - jezeli flota wleci i wyleci, to nawet jesli rw jest na minusie, to i tak zostanie zaliczone.
    Czy Gruby to oszust??? - po mojemu jedyny odwazny czlowiek, ktory narazajac wlasny wizerunek nie bal sie pokazac jakie braki ma regulamin S&D. Slepy by chyba nie otworzyl spojlerow i nie sprawdzil na kim zostaly wykonane te rw, jesli w ostatnim dniu dodaje sie ich az 90, wiec tlumaczenie ze Gruby chcial to pod spojlerami ukryc jest delikatnie mowiac slabe, a spojlery robi sie po to zeby nie zasmiecac stron. Nick obroncy (FlLU) perfidnie byl uzyty w tych RW - gdyby Gruby chcial zrobic walek, to z pewnoscia nick obroncy byl by inny i nie rzucajacy sie tak w oczy. Po za tym usunal swoje rw, pomimo iz zasada pushu czy bashu zostala zachowana.
    Ciekawa jestem , czy Ciebie FILU stac na to , zeby usunac swoje rw, do ktorych doplaciles uwzgledniajac rowniez koszty paliwka ???

tluczenie % na minusie poprzez np. wgryzanie sie w bunkry bylo zawsze, tak walczono w ostatnich edycjach na u68 i nie pamietam zeby przegrani roscili sobie z tego tytulu jakies pretensje, z prostego powodu - raporty te nie byly ustawione; na tej samej zasadzie kwestionowanie raportow filu pod katem ekonomicznym mozemy rowniez uznac za bzdure, idac tym tropem nalezaloby w calosci podwazyc sens istnienia klasyfikacji niszczyciela i kto wie co jeszcze

,,braki w regulaminie'' ?, to tez chybiony argument bo akurat na takie zagranie jest w nim odpowiedni punkt ktory doprowadzi do uniewaznienia raportow, jedyne nad czym nie ma kontroli to mozliwosc wklejenia byle czego do dzialu raportow, mozna nawet zamiescic jak przelatujesz z u68 na nekkar i tam robisz %-ty ale potem ktos znajduje fake rw a ty sie osmieszasz i masz duze szanse wyleciec z edycji

no chyba ze chcieliscie trollowac, to akurat sie udalo ;P
    Ciernik - u 32 / 68

COMA rzondzi

www.leukemia.pl
  • No cóż, wyniki zabawy zostały opublikowane i całość zakończyła się dla mnie tak, jak się tego niestety obawiałem :E
    Wydaje mi się, że początek miałem dobry, pechowo końcem zabawy brak czasu na latanie spowodował, że o ile dobrze liczę, zabrakło mi 1.75 starcia, aby załapać się na nagrodę drużynową. Tym razem nie wyszło, trudno, może następnym razem będzie lepiej ;)

Gratuluję wszystkim laureatom =)

Top2 badań PL & World (na uni x1x7), top6 badań PL (wszystkie prędkości) oraz top19 badań World (wszystkie prędkości) ;P

Badania stanowią 88,17 % wartości konta :E
  • Nie żebym się czepiał albo żeby cokolwiek to zmieniało, ale moje staty są źle podliczone - nie ma dodanych RW po drugim podsumowaniu :).
    "Jeśli plan A nie wypali, należy mieć plan B, a nie plan A z odzysku."

COMA

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Danek ().