Technologia ta pozwalała by na przejęcie części statków gracza A gdy atak na gracza B zakończy się remisem. Dla prostszego zrozumienia gdy agresor walkę zakończy remisem to część jego statków zostanie zhakowana i przejdzie do floty obrońcy. Z każdym poziomem technologi procent przejętej floty zwiększał by się dwukrotnie. Technologi była by bardziej opłacalna na wyższych rankingach gdyż wtedy walki są na większą skalę.
Wymagania:
-Technologia szpiegowska na 15 lvl
-Technologia ochronna na 10 lvl
-Technologia komputerowa na 15 lvl
-Laboratorium badawcze na 15 lvl
Koszty na 1 lvl:
-2 mln Metalu
-5 mln Kryształu
-3 mln Deuter
Koszty z każdym poziomem rosły by dwukrotnie tak jak w pozostałych badaniach (Nie licząc Grawitonów).
Z każdym poziomem ilość przejętych statków rosłaby by dwukrotnie czyli: 1lvl 0,5% 2lvl 1% 3lvl 2% 4vlv 4% i tak dalej.
Wiem, że powstał już temat o hakowaniu ale on dotyczył zneutralizowania statków więc nie chcę być oskarżony o kradzież pomysłu.
Wymagania:
-Technologia szpiegowska na 15 lvl
-Technologia ochronna na 10 lvl
-Technologia komputerowa na 15 lvl
-Laboratorium badawcze na 15 lvl
Koszty na 1 lvl:
-2 mln Metalu
-5 mln Kryształu
-3 mln Deuter
Koszty z każdym poziomem rosły by dwukrotnie tak jak w pozostałych badaniach (Nie licząc Grawitonów).
Z każdym poziomem ilość przejętych statków rosłaby by dwukrotnie czyli: 1lvl 0,5% 2lvl 1% 3lvl 2% 4vlv 4% i tak dalej.
Wiem, że powstał już temat o hakowaniu ale on dotyczył zneutralizowania statków więc nie chcę być oskarżony o kradzież pomysłu.
Pozdrawiam-Remexos