Drizzt [SPECTRE] & Matt GZ [Grrr] & Vaas [Grrr] vs. Lo_osiek [OGN] ~ 24199.04%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Drizzt [SPECTRE] & Matt GZ [Grrr] & Vaas [Grrr] vs. Lo_osiek [OGN] ~ 24199.04%

Latała sobie flota Looska i kusiła od daaaawna. Trzeba było się w końcu zmobilizować ;)
    Obserwacja zwyczajów obrońcy zaowocowała pełnym sukcesem :D

Po początkowych komplikacjach wszystko wyszło zgodnie z planem :)
    Złom zebrany w całości.

Dla rozwiania wątpliwości, bo dużo ludzi było ciekawych, na koncie Nabu gra teraz Dziki.

dziki dzik napisał(a):

Pozdrowienia dla Eweliny, Nabu, Morfiego oraz całego spectre !
    Dziękuję Wam za akcję !

Vaas napisał(a):

Dziękówa dla Matta i Dzikiego za akcję - dawno się tak dobrze nie bawiłem :D

Ode mnie Wielkie dzięki dla atakierów za całą akcję. Obserwacje, wspólne rozminy oraz świetną zabawę :)

Rais gonie Cie ! :D

Nutka od Vaasa:

Dnia 31-01-2017 11:03:25 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Drizzt [SPECTRE]

Pancernik 119.840
    Krążownik 201.713

Agresor Matt GZ [Grrr]

Okręt wojenny 8.927
    Pancernik 31.837
    Krążownik 57.323

Agresor Vaas [Grrr]

Okręt wojenny 4.989
    Pancernik 11.403
    Krążownik 30.484
    Lekki myśliwiec 192.950

Obrońca Lo_osiek [OGN]

Mały transporter 31.785
    Duży transporter 6.000
    Lekki myśliwiec 414.813
    Ciężki myśliwiec 100
    Krążownik 39.992
    Okręt wojenny 1.000
    Statek kolonizacyjny 2
    Recykler 60.000
    Sonda szpiegowska 1.794
    Bombowiec 1.100
    Niszczyciel 3.000
    Gwiazda Śmierci 130
    Pancernik 22.009

Po bitwie...

Agresor Drizzt [SPECTRE]

Pancernik 116.680 ( -3.160 )
    Krążownik 191.262 ( -10.451 )

Agresor Matt GZ [Grrr]

Okręt wojenny 8.654 ( -273 )
    Pancernik 31.013 ( -824 )
    Krążownik 54.126 ( -3.197 )

Agresor Vaas [Grrr]

Okręt wojenny 4.815 ( -174 )
    Pancernik 11.048 ( -355 )
    Krążownik 28.753 ( -1.731 )
    Lekki myśliwiec 133.849 ( -59.101 )

Obrońca Lo_osiek [OGN]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    27.734.594 Metalu, 15.745.722 Kryształu i 36.957.014 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.078.030.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 7.805.799.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 1.490.972.100 metalu i 928.932.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 80.437.330 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 883.538.694
    Kryształ: 597.658.722
    Deuter: -58.885.986
    agresor zyskał łącznie 1.422.311.430 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -4.362.473.594
    Kryształ: -2.765.166.722
    Deuter: -758.596.014
    obrońca stracił łącznie 7.886.236.330 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
    Uni 20 - OFF
    Taurus - OFF
  • Dzieki za akcja Panowie... :) \
    % wyszedl niezly no i zwierzyna tez niczego sobie... :)

OGN odwazny w skanach... a zapomnieli sie zatroszczyc o kolezke... szkoda. Kto nastepny w kolejce? :D
    salut,amor,dinero..%)
    Niech wiatr zawsze wieje Ci w plecy, a słońce świeci w twarz. I niech los pozwoli Ci zatańczyć wśród gwiazd. 8-)
    ]:-D

para siempre Valencianistas

Todo por el Valencia!
  • Gratulacje się należą bo procent nawet nawet :)

Puszek u dzika juz prawie całość odbudowana, reszta w stoczni upsss:( to OGN bedą po planetach szukac:)

Przytulony konkretny złom z łoska zapewne wzmocni siłę ognia ekipy atakujacej:)

Thx za dedy dzik-UK:)
    U 64 : N.C.>" (...) bo w naszych sercach wiecznie ogień płonie" by Angelo di Livio
    "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo niezdrowe"
  • Angelo Di Livio napisał(a):

OGN odwazny w skanach... a zapomnieli sie zatroszczyc o kolezke... szkoda. Kto nastepny w kolejce? :D

aleś się rozpyszczył po tym prezencie :D miałem skromną nadzieję, że ktoś z większą finezją je odziedziczy... o ile nie był to żart ze strony Nabu :P
    niemniej jednak gratuluję wyczucia i chęci :) znowu zacytuję Morpha - "na każdego przyjdzie pora"
  • Coś nasze unii i ten dział spada na psy :( w dwóch dosyć spektakularnych ST ,,gówno-burzy'' jak na lekarstwo ehhh gdzie te dobre stare czasy....:)
    czeko. coś tam jeszcze próbuje błysnąć ale wychodzi mu to jak jego gra......cieniutko.:(

Fourier napisał(a):

Angelo Di Livio napisał(a):

aleś się rozpyszczył po tym prezencie :D miałem skromną nadzieję, że ktoś z większą finezją je odziedziczy... o ile nie był to żart ze strony Nabu :P
    niemniej jednak gratuluję wyczucia i chęci :) znowu zacytuję Morpha - "na każdego przyjdzie pora"
    Fourier chyba słabo kontrolujesz co się na unii dzieje i kogo na co stać, konto top 1 jest w odpowiednich rękach, na tej unii max 3 osoby wykazują jak to określiłeś ,,finezje'' i skilla , dziki jest jednym z nich ( no wiadomo jeszcze ja i...hmmm jest nas tylko dwóch ?! :) )
    Co do cytatu to jak najbardziej aktualne, wiec też bądź gotowy jak przyjdzie Twoja kolej :) jedynie tylko U odwleka dzwona na jakiś czas.
    U 64 : N.C.>" (...) bo w naszych sercach wiecznie ogień płonie" by Angelo di Livio
    "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo niezdrowe"
  • cybermen napisał(a):

Coś nasze unii i ten dział spada na psy :( w dwóch dosyć spektakularnych ST ,,gówno-burzy'' jak na lekarstwo ehhh gdzie te dobre stare czasy....:)
    czeko. coś tam jeszcze próbuje błysnąć ale wychodzi mu to jak jego gra......cieniutko.:(
    Za dużo byś chciał :P

cybermen napisał(a):

Fourier chyba słabo kontrolujesz co się na unii dzieje i kogo na co stać, konto top 1 jest w odpowiednich rękach, na tej unii max 3 osoby wykazują jak to określiłeś ,,finezje'' i skilla , dziki jest jednym z nich ( no wiadomo jeszcze ja i...hmmm jest nas tylko dwóch ?! :) )Co do cytatu to jak najbardziej aktualne, wiec też bądź gotowy jak przyjdzie Twoja kolej :) jedynie tylko U odwleka dzwona na jakiś czas.
    vice versa mój drogi, już niedługo kończy mi się sesja i wracam do Was na stałe ;) samemu niestety ciężko tu polować bo cyferek mi brakuje, ale może w końcu ruszę dziadków w tym sojuszu... :)
  • Fourier napisał(a):

Dla Ciebie to pyszczenie,dla mnie to oczywistość... a co wg. Ciebie to finezja? siedzenie na urlopie? patrzenie sie w monitor? pisanie głupot na forum? Ja działam i to mi wystarczy, już nie wspominając o tym,że to co Ci się wydaje mało mnie interesuje.
    Boli strata kilku cyferek koleżki...oj boli,ale jeszcze będzie bolało i to długo...jak zobaczysz niebawem następnego... oczywiście z poziomu urlopu ;)
    salut,amor,dinero..%)
    Niech wiatr zawsze wieje Ci w plecy, a słońce świeci w twarz. I niech los pozwoli Ci zatańczyć wśród gwiazd. 8-)

Todo por el Valencia!

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Angelo Di Livio ().

• Te Wisior zluzuj majty Łosiek nic nie walczy tylko dalej klika tylko trochę rozsądniej :D
    Dziki nie kłóć się jak dziecko tylko lataj dalej ;) ale może teraz CS trał ? :D :D :D choć to problem, bo wiecznie na urlopach są :/
    Fou weź się ogarnij i nie kłóc się, bo słowami nic się nie działa ;) nie z tej grze ;)
    uni 43,57,63 - OFF
    uni Pegasus - OFF top40
    uni Taurus - OFF top50
    uni Taurus + PRS - OFF top110
    uni68 - ON top :thumbdown:

Fourier napisał(a):

aleś się rozpyszczył po tym prezencie :D miałem skromną nadzieję, że ktoś z większą finezją je odziedziczy... o ile nie był to żart ze strony Nabu :P niemniej jednak gratuluję wyczucia i chęci :) znowu zacytuję Morpha - "na każdego przyjdzie pora"
    Dla Ciebie to pyszczenie,dla mnie to oczywistość... a co wg. Ciebie to finezja? siedzenie na urlopie? patrzenie sie w monitor? pisanie głupot na forum? Ja działam i to mi wystarczy, już nie wspominając o tym,że to co Ci się wydaje mało mnie interesuje.Boli strata kilku cyferek koleżki...oj boli,ale jeszcze będzie bolało i to długo...jak zobaczysz niebawem następnego... oczywiście z poziomu urlopu ;)

Bardzo mnie cieszy, że dałem Ci powód do wyzłośliwiania się... musiałeś aż 2 razy podkreślić, że jestem na urlopie! No cóż, skoro Cię nie interesuje czyjeś zdanie (co w zasadzie uważam za dość poprawne podejście, zwłaszcza w internecie) to raczej nie będę się rozpisywał, choć chyba dobrze wiesz, że to zawsze działa w dwie strony. ;) Nie bolą mnie te cyferki dziku, niestety nie są dla mnie tak istotne jak dla Ciebie w tym momencie, kiedy możesz sobie grać na 2... a może i 3 konta? :P

Skoro już sobie tak poważnie wygrażamy, jak dorośli faceci! To może lepiej zatroszcz się o siebie i swoje alter... ekhm, sorry, dziewczynę, bo nie jesteście jedynymi, którzy sobie latają tu i tam. Ale co ja tam wiem, przecież mam aktualnie 10% Twojej floty z 3 kont, albo może i mniej. :D
  • Dziwne jest to,ze Ty i reszta wypowiada sie w oparciu o domniemania, nie fakty, argumenty. I tak na kazdym kroku.Moze przesadzilem z "rzalem i bulem",ale to tylko przesada. Do ktorej moge sie przyznac, a tu wystarczy,ze ktos rzuci ochlapem a Ty to lykasz jak mlody pelikan, np. to co wydaje sie Loskowi,albo Waszej pieknej ;)
    Poziom ten sam co Czekolady, tylko w rozszerzonej wersji. ;)

:thumbsup: Yo
    salut,amor,dinero..%)

Todo por el Valencia!

Dziwne jest to,ze Ty i reszta wypowiada sie w oparciu o domniemania, nie fakty, argumenty. I tak na kazdym kroku.Moze przesadzilem z "rzalem i bulem",ale to tylko przesada. Do ktorej moge sie przyznac, a tu wystarczy,ze ktos rzuci ochlapem a Ty to lykasz jak mlody pelikan, np. to co wydaje sie Loskowi,albo Waszej pieknej ;)
    Poziom ten sam co Czekolady, tylko w rozszerzonej wersji. ;)

:thumbsup: Yo

No wiesz co... Ja Cię chociaż nie obrażałem. :D

Żeby nie ciągnąć zbędnej dyskusji - nie zakładaj, ze wierzę we wszystko, co czytam. :)
    Te wszystkie domniemania, o których mówisz, nie mają żadnej podstawy do momentu uzyskania faktów, więc możemy sobie gdybać - powiedzmy, że mamy ku temu swoje złośliwe i pełne żółci powody! Rób swoje, a jeśli jesteś nieczysty... to prędzej czy później rozliczy Cię GO, a nie ja. :P Na tym myślę, że możemy zakończyć.
  • Skąd wiesz, że nie mamy dowodów? Są rzeczy o których wiedzą wszyscy, są udokumentowane, ale jak sam wiesz zdarza się, że GO nie może z tym nic zrobić albo nie można tego pokazać (z różnych powodów) :)
    Nikt nigdy poziomu Czekoladowego nie osiągnie :) Nie wiem czy w ogóle jest to możliwe :)

Pozdrawiam
    Wisior