Deki [Tengu] vs. abcdefg ~ 2623.42%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Deki [Tengu] vs. abcdefg ~ 2623.42%

Stalo ---> nie stoi. Drugi lot na tego gracza.

Dnia 04-01-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Deki [Tengu]

Krążownik 44.444

Obrońca abcdefg

Mały transporter 211
    Duży transporter 62.000
    Recykler 1.471
    Sonda szpiegowska 224
    Niszczyciel 3
    Gwiazda Śmierci 2
    Pancernik 803

Po bitwie...

Agresor Deki [Tengu]

Krążownik 42.617 ( -1.827 )

Obrońca abcdefg

Mały transporter 0 ( -211 )
    Duży transporter 0 ( -62.000 )
    Recykler 0 ( -1.471 )
    Sonda szpiegowska 0 ( -224 )
    Niszczyciel 0 ( -3 )
    Gwiazda Śmierci 2 ( -0 )
    Pancernik 0 ( -803 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor stracił łącznie 52.983.000 jednostek.
    Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 57.203.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 840.176.000 jednostek.
    Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 860.176.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 134.382.600 metalu i 127.959.300 kryształu.
    Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 3.543.000 metalu i 3.015.000 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    137.925.600 Metalu i 130.981.500 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 321.911.813
    Kryształ: 116.693.687
    Deuter: 565.213.709
    agresor zyskał łącznie 1.003.819.209 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -643.738.213
    Kryształ: -422.293.187
    Deuter: -586.259.709
    obrońca stracił łącznie 1.652.291.109 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DeKi ().

• To konto bylo na sprzedaz na allegro? Nie wiedzialem :) Widocznie nie siedze tyle co Ty na licytacjach kontami ogame :) Zeskanowalem moona jeszcze na aktywkach, na innych moonach byla cisza to zaryzykowalem i weszlo. Ja w przeciwienstwie do Twojego sojusznika ramadka nie zlomuje swoich paliwowek (np. konto omega ktore jest jego paliwowka jeszcze za czasow orion). Handluje deuterem po minimalu i tyle :) To Cie tak boli? Jakos nie jest dla Ciebie problemem grac w sojuszu z kovalem ktory schodzi z urlopow tylko po to zeby pozwozic surowce/handlowac ze swoimi paliwowkami. Moze to jego konto bylo. Zszedl z ulopu kilka minut po starciu :) Hipokryta z Ciebie Arkadius :) Do tego z bolem dupy, ale to juz nie moj problem.
  • DeKi napisał(a):

To konto bylo na sprzedaz na allegro? Nie wiedzialem :) Widocznie nie siedze tyle co Ty na licytacjach kontami ogame :) Zeskanowalem moona jeszcze na aktywkach, na innych moonach byla cisza to zaryzykowalem i weszlo. Ja w przeciwienstwie do Twojego sojusznika ramadka nie zlomuje swoich paliwowek (np. konto omega ktore jest jego paliwowka jeszcze za czasow orion). Handluje deuterem po minimalu i tyle :) To Cie tak boli? Jakos nie jest dla Ciebie problemem grac w sojuszu z kovalem ktory schodzi z urlopow tylko po to zeby pozwozic surowce/handlowac ze swoimi paliwowkami. Moze to jego konto bylo. Zszedl z ulopu kilka minut po starciu :) Hipokryta z Ciebie Arkadius :) Do tego z bolem dupy, ale to juz nie moj problem.

skoncz szczekac blaznie :)
    juz zapomniałes jak moje konto chciałes kupic?
    juz zapomniałes jak konto kira kupiłes?
    i jeszcze wiele innych?

wskaz ktore to te moje paliwowki bo chetnie sie tam przelece.. mam akurat braki w paliwie
  • ahahahaha to zes mnie rozbawił prawie do łez :D pisze to człowiek któremu zapewne allegro otwiera się przed uruchomieniem ogejma bhahahahaha
    nie chce mi sie rozpisywać o twoich złotych zakupach i mieleniu kont bo o tym akurat całe uni wie ale wystawiać swoje zakupy w st tytanów to jednym słowem żenada :P
    a od mojej dupy to z daleka :P wali mnie to ile kkkk masz czy ile sobie kupiłeś ale zachowaj to dla siebie no chyba ze na prawdę musisz się dowartościowywać w ten sposób :P

niedawno to mi podesłano to miałbyć chyba prezent pod choinkę:D
    allegro.pl/konto-ogame-wasat-t…ocne-eco-i6652724748.html

sss

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Arkadius ().

• deki zastanów się co wypisujesz :D ja i konto omega?pomyliło ci się coś i to grubo :D

są zdolni gracze którzy wstawiają stejki złomując własne pushówki,ale ja do nich nie należę :D

ile kont kupiłeś a potem je zezłomowałeś to mi koło... lata.

kumasz?

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Ramadek ().

• O koncie kira to każdy wie jak było :) Tutaj oczywiście nie ma dowodów, że konto kupił akurat Deki, przecież mógł to kupić ktoś całkiem inny, zmienić nick na byle jaki i zostawić konto samopas :D Przecież to takie możliwe :D

-Jeśli czyste to gratuluję bo ładne tankowanie,

- Jeśli push to bana na kilkadziesiąt lat,
  • Ok pisze tego posta tylko po to zeby przeprosic oficjalnie ramadka. Konto omega nie jest Twoje. Nie wiem dlaczego mi sie tak wydawalo. Ma za to powiazania z innym graczem warriorsow: androgiem. (To sobie mozna sprawdzic na ciapka.cal24.pl/). Ten sam androg dostal ostatnio bana tego samego dnia co konto Lumide, ktore wozilo po 3kkk surki (w wiekszosci deuter). Strach pomyslec co by sie tu dzialo gdybym ja na takim banie wyladowal. Niektorzy warriorsi by chyba orgazmu dostali :) A Ty pal dalej glupa koval ze nie wiesz oo jakie konta chodzi :) Bez odbioru. Sorry ale mam lepsze rzeczy do roboty niz uzerac sie z kims na forum :)
  • DeKi napisał(a):

Strach pomyslec co by sie tu dzialo gdybym ja na takim banie wyladowal.
    chyba wszyscy są tego samego zdania ze w koncu powinieneś zawisnąć na dłuuuuugim banie :D
    żebyś to jeszcze chociaż grac potrafił ale.... :D

p.s. multi multim ale żeby kupywać konta do zezłomowania :E jeszcze rozumie że jak sratality kupił se top1 solo swego czasu ale takie tam marne pare % ?