dziki dzik [SPECTRE] vs. Thorgal [Llamas] & Selenka [OGN] ~ 1083.05% - OBRONA

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Graty pięknej obrony byłego Sojusznika i ST, Selenko :)
    Dziergaj te pantery, bo wyraźnie wiesz jak ich używać.
    Żółcią się nie przejmuj, zawsze znajdzie się jakiś kałowy, czy właściciel L-K (NS), który będzie próbował sprowadzić Cię do swojego poziomu i pokonać doświadczeniem :D
    Atakierowi więcej pokory - śmiesznie brzmią pogróżki po wtopie 5k pc.
    Nawet multi nie pomoże jak dzikiego Dama zorze!
    Człowiek nie czuje kiedy rymuje ;)
    Do naSTępnego po tej samej stronie Sel.
    Lasciate ogni speranza...

• Pokory,wiecej klasy i jeszcze co? mam sie kajac przed komentujacymi?tym kim moglem to pogratulowalem. jeżeli kogos mialoby to interesowac.
    hahahaah uczcie...daLEJ Jak sie atakuje, jedna pomylka, a ja i tak bede Was zalewal atakami.
    Cóż za rym, serio tylko mnie utwierdza w przekonaniu,że Dama to klasa ktorej Selence brakuje i to duuuuuzo... sama z reszta wie o tym,ale dajmy jej nadzieje/szanse, niech sie uczy dziewucha,ale tutaj można się zastanowić,bo jak chłopaczki mogą czegoś uczyć....
    salut,amor,dinero..%)
    Niech wiatr zawsze wieje Ci w plecy, a słońce świeci w twarz. I niech los pozwoli Ci zatańczyć wśród gwiazd. 8-)
    ]:-D

para siempre Valencianistas

Todo por el Valencia!

Post był edytowany 6 razy, ostatnio przez Angelo Di Livio ().

• Ja nigdy na Damę nie pozowałam, inaczej bym w tą grę w ogóle nie grała, a sojusznicy używają tego zwrotu raczej w sensie "kobieta".
    Dajcie już spokój agresorowi bo już i tak tej wtopy przez długi czas nic nie przebije pod względem popularności 8-) .
    Wesołych Świąt wszystkim życzę :xkiss: .
  • Smieszy mnie to !
    Ale tak samo nudzi,

ps
    ostatnio coraz bardziej zaczelas sie przejmowac tym kontem na Uni Taurus, nieprawdaz?
    salut,amor,dinero..%)
    Niech wiatr zawsze wieje Ci w plecy, a słońce świeci w twarz. I niech los pozwoli Ci zatańczyć wśród gwiazd. 8-)

Todo por el Valencia!

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Angelo Di Livio ().

• Skoro pytasz to wypada znowu coś napisać... ]:-D .
    Nie wiem co masz na myśli pisząc ze "zaczęłam bardziej się przejmować" moim kontem tutaj?
    Zawsze dbałam o to konto, bo podobnie jak i na innych uni nikt mi niczego nie podarował, wszystko budowałam sama od podstaw.
    Zmienił mi się tylko początkowy cel, to miało być kiedyś wyłącznie konto eko, teraz powstaje też flota, więc trzeba go lepiej pilnować i tyle.
  • Angelo Di Livio napisał(a):

Pokory,wiecej klasy i jeszcze co? mam sie kajac przed komentujacymi?tym kim moglem to pogratulowalem. jeżeli kogos mialoby to interesowac.
    hahahaah uczcie...daLEJ Jak sie atakuje, jedna pomylka, a ja i tak bede Was zalewal atakami.
    Cóż za rym, serio tylko mnie utwierdza w przekonaniu,że Dama to klasa ktorej Selence brakuje i to duuuuuzo... sama z reszta wie o tym,ale dajmy jej nadzieje/szanse, niech sie uczy dziewucha,ale tutaj można się zastanowić,bo jak chłopaczki mogą czegoś uczyć....

Masz się zwyczajnie zamknąć, bez Twoich żenujących komentarzy w tym poście byłoby ich mniej więcej 5.
    A zalać to Ty się możesz żółcią, bo nawet przed pójściem na urlop nie byłeś w stanie nic zrobić. Mniej gadania a więcej roboty, nawet w święta musisz psioczyć?
  • Oj Selenka, dobrze wiesz o co mi chodzi ;) Ale poczekasz na mnie prawda?

Chjłopaczek, tak smiesznie piszczysz jak sie denerwujesz :) napisz cos dzieki czemu Wasza Dama poczuje sie tak jak powinna!
    Na mnie sie nie skupiaj bo Ci nie wyjdzie ;)

Lubie ta parszywa dziure... na poprawe humoru :)
    salut,amor,dinero..%)

Todo por el Valencia!
  • Angelo Di Livio napisał(a):

Oj Selenka, dobrze wiesz o co mi chodzi ;) Ale poczekasz na mnie prawda?

Chjłopaczek, tak smiesznie piszczysz jak sie denerwujesz :) napisz cos dzieki czemu Wasza Dama poczuje sie tak jak powinna!
    Na mnie sie nie skupiaj bo Ci nie wyjdzie ;)

Lubie ta parszywa dziure... na poprawe humoru :)
    Oj dziku, nie sądziłem, że musisz swoją męskość udowadniać na forum. :D Jeśli masz problem z takim "chłopaczkiem" jak ja, to chyba już jest niezbyt dobrze. :D No ale co ja tam się znam, przecież rozmawiam z takim poważnym spectrowskim złomiarzem. ^^ eot, zmykam stąd, wygrałeś jeśli chodzi o poziom zażenowania. ;)
  • hahahaha no rzeczywiscie tak mi zalezy na tych 5k pancy,ze az sobie zabudowalem wszystkie uklady zeby nie stracic wiecej, prawda Selenka ? ;)
    Jednak strach ma wielkie oczy ;) a Konto nie moze byc stratne, zabawa ma byc,ale w swoim wolnym tempie , najlepiej pod sciana, innej inicjatywy nie bedzie... :( a tak sie staram/...
    ale,
    Macius juz sie trzesie....;)
    salut,amor,dinero..%)

Todo por el Valencia!
  • Oczywiście że wszystko ze strachu :D . Szkoda że nie widziałam miny gdy kolonek się odbił... ale po tym poście jestem usatysfakcjonowana ]:-D .
    Ja na szczęscie nie mam ambicji bycia jakimś super graczem a nie tacy gracze jak ja zapychają sobie układy.
    A najbardziej się przestraszyłam Twoich skanów co kilkanaście sekund, zastanawiasz się czy widzę Twoje GSy na fali?
    Maciek straty moonów się nie boi, zrobimy najwyżej nowe po s&d, zawsze też może urlop wbić jak będziesz zbyt upierdliwy, nie ma sprawy.
    Nie denerwuj już się tak bo złość piękności szkodzi, wiem że Cię przyciągam, ale musisz byc cierpliwy, jeszcze nie jestem gotowa na zbytnią bliskość z Twojej strony :ocb: .
  • Zejdz na ziemie
    skasowalas warta xxxx k pkt planete tylko po to zeby odbic mi statek kolonizujacy? moglas to zrobic tym swoim zielonym Maciusiem,ale wiedzialas,ze sie nie wyrobisz,wiec sie poswiecilas, tylko po to zeby pokazac to jaka jestes cwana? pffffffffffffff zalosne
    Predzej czy pozniej bedziesz sie logowac po 3 czesciej...w obawie o te swoje cyferki ;)
    salut,amor,dinero..%)

Todo por el Valencia!
  • Żałosne to jest to co wypisujesz, myślisz że pokażesz jaki jesteś kozak jak pozdejmujesz mi moony?
    Na tyle Cię stać ewentualnie jeszcze może na latanie po satkach?.
    Nie było mi szkoda planety bo dla mnie gra tutaj to zabawa, może i stracę moony bo przecież Twoje ego ucierpiało strasznie i trzeba się teraz czymś wykazać, zaczyna się straszenie, nieładnie. Taki odważny jesteś bo masz nadmuchaną flotę Nabu za sobą?
    Obyś się kiedyś nie przeliczył. Ja jestem cierpliwa. Pamiętaj o jednym, ja mam do pilnowania jedno konto, Ty minimum dwa.
  • Na razie tylko stwierdzam fakty,
    Jak widac po wypowiedzi wyzej, trafne.
    A i wystarczy,ze tak napisze niekoniecznie cos robiac a i tak bedziesz sie logowac po 3..co zreszta mmozna bylo zauwazyc po tej akcji, aktywnosci wzrosly... w obawie... hahahaha
    salut,amor,dinero..%)

Todo por el Valencia!

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Angelo Di Livio ().

• Tylko się pogrążasz i nawet tego nie widzisz, zastanów się co chcesz i komu udowodnić.

edit: (do posta poniżej)
    Twoje zachowania natomiast są żałosne, próbujesz wyżywać się na mnie za swoje własne błędy i nie bardzo Ci wychodzi, co Cię bardzo boli, nie wytrzymujesz, piszesz na forum i myślisz że to Ci w czymś ulży?
    Chcesz zobaczyć czy pokasuję kolonie? Puszczaj te kolonki to się przekonasz. Gdybyś nie puścił kolonka lamersko z planety to byłbyś w tym układzie i wtedy bawilibyśmy się inaczej, skoro jednak już go widziałam to postanowiłam zrobić Ci psikusa i przyspieszyć zapychanie układu, bo przeciez apacz już tam był w tym właśnie celu.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Selene ().

• Alez jak nikomu nic nie chce udowadniac, poprostu smiesza mnie Twoje zachowania, jak bardzo jestes zdesperowana,byle tylko sie obronic. Jak bedziesz widziec kolejny moj kolonek w Twoja strone to mam sie spodziewac,ze w rytm tej swojej zabawy skasujesz kolejna kolonie i zapelnisz uklad zielonym Mackiem? hahahahahh
    salut,amor,dinero..%)

Todo por el Valencia!

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Angelo Di Livio ().