Technik [RMN] & Schan [MAFIA] & Bizon [MAFIA] & bdnu [RMN] & blokers [MAFIA] vs. Starrk [WINTER] & kefi666 [WINTER] & Sky Is Over [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] ~ 118636.19% TOP1 ACS
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
No Panie Michale to żeśmy Bohuna usiekli
Jeszcze raz graty za akcję jak w pracy odpaliłem komórę i ujrzałem raport to przysiadłem i wgniotło mnie w fotel :d
Winterki zawsze pewni siebie i wszystkich dookoła wyzywają od puscherów a sami nie są lepsi.
PZDR dla RMN i na wojne !!! -
Jak patrzę na choinkę i bombki to widzę te gs STARKA i to st
to są Święta !!! sanki Starkowi rozebraliście -
całkiem w pytkę Wam to wyszło[OFF] Libra - TOP6
[OFF] Polaris - TOP5
[OFF] Rhea - TOP1
[OFF] Uriel - TOP40
Kiedyś: min.: U1, U4, Rigiel, Deimos, Merkur i kilka innych. -
No to ciekawe starcie. Nie spodziewałem się, że Winter skończy po czerwonej stronie raportu z tak kosmicznym %. Ale, w sumie po poznaniu historii starcia pomyślałem, że Starkowi taki kopniak w dolną część pleców nie zaszkodzi. Tym bardziej, że jak sam powiedział odbudowa przyjdzie błyskawicznie.
No i kefiemu bszo! Jak zobaczyłem rw to nie mogłem uwierzyć w pierwszej chwili -
To nie codzienny widok zobaczyć Wintera spakowanego w recki więc wielkie
dla ekipy złomującej.
Zarobek przetopcie i powodzenia w wojnie
Starkowi oczywiściechociaż już pewnie sporo zostało odbudowane
-
ale fajne
Gratulacje , nastepny Malack ??10 przykazań gracza OGame
1. ...
2. ...
3. ...
4. ...
5. ...
6. ...
7. Pamiętaj, współczuj temu kto zniszczył twoją flotę - prawdopodobnie nie ma nikogo poza OGame.pl
8. ...
9. ...
10. ...ostatnie pozostawiam Tobie... -
muszę się wpisać ale pociska . kula balistyczna raniła , denata , wielkie BOOM na librze coś się dzieje od ostatniej wojny , zobaczymy jaki będzie jej przebieg
-
-
Sienio_stwa napisał(a):
ale fajne
Gratulacje , nastepny Malack ??
Powyższe rw to szczyt lamerstwa. Do kosza z obrońcami!
Jestem NajlepszyDylak lubi to.
-
To dopiero musiało być coś, planowanie, lot i zbieranie
pot musiał spływać po plecach do ostatnich sekund, a spływa pewnie po dziś dzień
Gratuluję i pozdrawiam
Mam nadzieję że rozwiąże się zagadka po co właściwie kefi pchał się do tego złoma
szybkiego przetopu!
i więcej takich akcji proszę -
Zwis napisał(a):
Mam nadzieję że rozwiąże się zagadka po co właściwie kefi pchał się do tego złoma
ale WINTERY pisały coś o jakiś błędach ale nic sie nie wyjaśniło
-
Amstell coś słabo uczysz, chodź wydaje mi się bardziej, że uczniowie niepojętni
nie chce mi się czytać ale skoro słaby gracz leciał z planety to moon na powrót gsów nie spadł
kolejna akcja będzie na fs z bunkra? czy stacja na planetę
Dziwne ze ten stark czy jak sie zwie nie napisał ze wtedy na koncie siedział jego ziomek bo zawsze jak go złomują pisze takie teksty haha
Dobra zmiana i'm proud of you
10.05.2015 END! -
ładnie pieruny polecialy !
wkoncu zima odchodzi !
Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,
kładąc futerał przy tomach Norwida.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0