Przyklejony # 1,602.... ociec Test [NC] vs Wielebny 2515%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• # 1,602.... ociec Test [NC] vs Wielebny 2515%

Dnia 03-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor ociec Test [N C]

Duży transporter 888
    Niszczyciel 1.026
    Lekki myśliwiec 66.666
    Krążownik 11.111
    Okręt wojenny 1.111
    Pancernik 22.222
    Sonda szpiegowska 1

Obrońca Wielebny

Mały transporter 1.130
    Duży transporter 4.800
    Lekki myśliwiec 16.491
    Krążownik 5.799
    Okręt wojenny 93
    Statek kolonizacyjny 3
    Recykler 1.739
    Sonda szpiegowska 109
    Niszczyciel 2.839
    Gwiazda Śmierci 5
    Pancernik 686
    Wyrzutnia rakiet 453
    Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor ociec Test [N C]

Duży transporter 791 ( -97 )
    Niszczyciel 1.014 ( -12 )
    Lekki myśliwiec 48.152 ( -18.514 )
    Krążownik 10.269 ( -842 )
    Okręt wojenny 1.096 ( -15 )
    Pancernik 22.012 ( -210 )
    Sonda szpiegowska 1 ( -0 )

Obrońca Wielebny

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    42.668.136 Metalu, 0 Kryształu i 7.910.664 Deuteru

Agresor stracił łącznie 119.888.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 797.477.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 154.409.100 metalu i 97.124.100 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 50.578.800 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 116.418.236
    Kryształ: 62.909.100
    Deuter: 2.896.664
    agresor zyskał łącznie 182.224.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -477.622.136
    Kryształ: -289.542.000
    Deuter: -80.891.664
    obrońca stracił łącznie 848.055.800 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

• Agresorowi wielkie Gratki. Wielu graczy pisało że Agresor jest pusherem bo nie wstawia swoich RW ma ST - dawno już takich wpisów nie widzimy - czemu? Fajne były :P Ale chyba komuś utarłeś noska ni tylko złomami ale i ich realnością - za to jeszcze większe gratulacje.

Do obrońcy jedno - co ci daje gra jeśli ktoś iny zasiada Ci na koncie?

z tego co wiem to ani to zgodne z regulaminem gry ani uczciwe wobec innych graczy :(
    Insomnia, balance, 3xZ

Pozdrowienia dla graczy
    Ldea, chelmek, cedrik, samwieszkto, Valdes, Szamot01, Holon, cedrowo, SPQR, wolny-strzelec, blaistoise, mutanta, ptysia,szewczyka dratewki, fierdzka,Viceroy i wszystkich których nie wymieniłem.
  • Gigi la Trottola napisał(a):

Wielu graczy pisało że Agresor jest pusherem bo nie wstawia swoich RW ma ST - dawno już takich wpisów nie widzimy - czemu? Fajne były Ale chyba komuś utarłeś noska ni tylko złomami ale i ich realnością - za to jeszcze większe gratulacje.
    Tak, masz racje. Nasz Ojciec prowadzący pokazał nam ostatnio kilka realnych starć. Nie ma więc powodów by je negować.
    Podważałem jego wcześniejsze "dokonania" i dalej będę je podważał. Te zaś które nam pokazał (2x Miracle, jezus, parofkowy, to powyższe) ukazują prawdziwą zależność-niszczysz zabawki ale i sam je tracisz. W tych wymienionych przeze mnie mieści się 90% straconych punktów militarnych agresora. A gdzie reszta? Wcześniej punktów nie tracił za to niszczył w dość dużym tempie. Doliczając do tego przyrosty punktowe (nie z eko) można by stwierdzić iż złomował co najwyżej DTki z surką (co nie jest niemożliwe, ale co najmniej niecodzienne).
    Przewaga Testa nad resztą stawki też nie jest nie możliwa do osiągnięcia, znam kilku takich graczy z innych uni, którzy swoimi nie tuzinkowymi zdolnościami osiągali to. Ale, przynajmniej oceniając własne kontakty w grze z testem nie mogę stwierdzić że on do tych właśnie graczy się zalicza. Nie wiem, może uzupełnia magazyny za anty, może kupuje surke w inny sposób, a może po prostu się myle.
    Piszę na ten temat ostatni raz, już więcej nie będę. Pora już zakończyć te do niczego nie prowadzące dywagacje bo tylko test w tej kwestii jak i tylko ja w kwestii Twoj Stary wiemy jak było naprawdę.
    Dlatego ja mówię DOŚĆ!
    Pozdrawiam i żeby nie robić off topu gratuluje starcia i życzę szybkiego przetopu.

PS.
    Test-nigdy nie "piłem" do Ciebie jako do człowieka tylko jak do gracza. Nie mylę reala z wirtualem ;)

PEACE!
  • Badi, PEACE? ale oczywiście na twoich warunkach. Skracając twoją wypowiedź napisałeś - ostatni raz obrzucam testa błotem. Pisz sobie i pushuj się do woli, ja to [.] ignoruję.

Zupełnie nie rozumiesz statystyk gry i wykorzystujesz je jako argument - to jest żałosne.
    Punkty za zniszczone pkt militarne mam za zniszczone GSami bunkry a mam ich setkę od pół roku. To loty bez straty deuteru i bez strat własnych. Popatrz co teraz dzieje się np. z graczem daniel (i) albo zobacz na falandze co robi czarny kon. Najlepiej będzie jak przypomnisz sobie gracza irek_ka, idler na przełomie VIII/IX okolice 1-460, nie mogłeś tego ruszyć ale gąski dały sobie świetnie radę. Z niszczeniem bunkrów związana jest kolejna rzecz, gdy drugi raz w nie wpadniesz dostajesz kolejny raz punkty za zniszczenie w 70% tego samego bunkra, bo obrona w dużej części się odbudowuje. Zamiast wybiórczo patrzeć na statystyki należy patrzeć na to całościowo, jednocześnie na zniszczone i stracone pkt militarne oraz na HP! Tak, punkty HP dają informacje czy latasz na aktywnych czy nieaktywnych graczy.
    Taki ekspert jak ty powinien to wiedzieć bo taki wpisami jak powyżej pokazujesz tylko swoją ignorancję.

Kuriozalny jest dopisek - zarzucasz mi nieuczciwość jako graczowi a nie jako człowiekowi, gdzie tu logika? To można być nieuczciwym graczem a przy tym godnym szanowania człowiekiem? Marnujesz się w ogame, nadajesz się do polityki.

• i tym optymistycznym akcentem panowie badi i test skończcie swoje docinki a reszta niech trzeźwo myśli o tym co powyżej. Po mojemu z Ojca testa DEBUNKROWNIKA - sojusz Unity zrobił sam sobie swojego głównego i zdaje sie jedynego realnego złomiarza własnych "członków". Z godnie z powyższym opisem można zrozumieć że gdyby nie wpisy unitów oczerniające "uczciwość" powyższego agresora nie było by złomowań członków zacnego sojuszu "głównych złomiarzy" tego uni - o kuriozum stworzyliście własnego potwora :P - SZACUN ]:-D
    Insomnia, balance, 3xZ

Pozdrowienia dla graczy
    Ldea, chelmek, cedrik, samwieszkto, Valdes, Szamot01, Holon, cedrowo, SPQR, wolny-strzelec, blaistoise, mutanta, ptysia,szewczyka dratewki, fierdzka,Viceroy i wszystkich których nie wymieniłem.
  • tak tak te Gsy na pewno Ci nabily tyle punktów:) z tego co ja pamiętam jak tutaj grałem i stara ekipa była to Test nic nie zlomowal a miał większe przyrosty niż my którzy robiliśmy mnóstwo ST. Wszystko dla nas bylo oczywiste skąd te przyrosty:) pozdrawiam dzejson.

Oczywiście graty za wlot, tutaj czysto:)