Avinashi [MAFIA] vs. Hippiasz ~ 1746.92%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Avinashi [MAFIA] vs. Hippiasz ~ 1746.92%

Wrzucam, bo Kreciok zagroził że się obrazi :E
    Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych oraz dla misia :fkiss:

Dnia 02-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Avinashi [MAFIA]

Pancernik 11.111

Obrońca Hippiasz

Mały transporter 2.349
    Duży transporter 1.355
    Lekki myśliwiec 2.276
    Ciężki myśliwiec 1.168
    Krążownik 1.198
    Okręt wojenny 685
    Statek kolonizacyjny 1
    Recykler 2.409
    Bombowiec 2
    Niszczyciel 23
    Gwiazda Śmierci 2
    Pancernik 752
    Wyrzutnia rakiet 5.962
    Lekkie działo laserowe 4.778
    Ciężkie działo laserowe 51

Po bitwie...

Agresor Avinashi [MAFIA]

Pancernik 10.857 ( -254 )

Obrońca Hippiasz

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    4.252.404 Metalu, 2.837.978 Kryształu i 1.052.368 Deuteru

Agresor stracił łącznie 21.590.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 274.547.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 103.046.300 metalu i 71.645.700 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 8.142.750 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 99.678.704
    Kryształ: 64.323.678
    Deuter: -2.757.632
    agresor zyskał łącznie 161.244.750 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -163.238.404
    Kryształ: -97.519.978
    Deuter: -21.931.368
    obrońca stracił łącznie 282.689.750 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King
  • Darth Malack napisał(a):

Widzę, że mózg Ci gdzieś wcięło. Nawet chyba nie będę zaczynał dyskusji z takim ignorantem jak Ty. Graty, Hippisz już chyba sobie dał spokój z grą.
    moge być ignorantem. Wali mnie to :) Konto po Mienso dostaje Hipiasz i nagle złom z bajeczką ile to dexu przepalone :)

Po jakimś czasie kolejny złom. Powiem Ci szczerze że mam to w dupie co Ty myślisz o tym co mówie :) ja wiem swoje :) i te Twoje skany i Rudej zaraz po komentarzu o czym maja świadczyć ?? :D Mam się bać ?? :)
  • Graty Alu kolejnego STejka :)

Przetapiaj zyski i zapodawaj linki na gg bo konfy ostatnio nie mam czasu czytać :P

Ratownik, moim zdaniem Amstel nie był żałosny pisząc gratulacje a raczej zachował sie kulturalnie i mimo spięc jakichś tam potrafi pogratulować :P Ale ja się tam nie znam ;)
  • niestety jak nie lubie Malackiego tak gralem troche z hippem, i po mimo jego wkładu w gre zaliczył dośc sporo złomów z powodów nie zależnych od niego, jednak to co sie dzieje na tym uni od momentu przekazania mu konta od miensego, którego poprzedni właściciele przewracaja się widząc co sie z nim dzieje i gdzie było za władania nim przez miensa, tak tym razem musze powiedzięć że to nie puszówka, cieżko powiedzieć co tu teraz zachodzi ;/
  • Niech to szlag.
    Hippiasz wydawał się idealnym kandydatem: Znajomy na tyle, żeby nie martwić się że konto trafia do jakiegoś Bejota i jednocześnie na tyle mało znajomy, że nie żalby było jakby wtopił :)
    Jednocześnie na tyle ogarnięty, że nie padnie jak mucha od razu (kurna, tu się grubo pomyliłem) i na tyle nieogarnięty, żeby nie był jakimś wielkim wyzwaniem dla Malacka.
    Ale że w ten sposób skończy to konto to się cholera nie spodziewałem. Szkoda.

Krecik, trochę mnie znasz i uwierz mi- konto poszło do prawdziwego gracza niepowiązanego z W. Ale skoro tak łatwo padło to w sumie nie dziwie się zarzutom.

Graty Agresorowi.
  • Zal konta, ale co zrobic ;p Cala praca Miensne, Kuby i reszty wlascicieli poszla sie walic. Gratuluje starcia choc zbyt wymagajace nie bylo ;p

A Ty Miensny mogles to "oddac" pani Avi i nikt by sie o pusze nie czepial :D A tak to nasza ksiezniczka znow na podium fejmu wyladowala ;/ Pamietaj, zerudzi juz maja wystarczajacy fejm, wiec nie rob wiecej takich krzywych ruchow :D
  • A ciebie zazdrość zżera czy że jak?
    Ja nie mam sobie nic do zarzucenia przynajmniej a nie jak to wasze kółeczko wzajemnej adoracji ;)

Sam Mienso sie wypowiedział nt tego konta i jego właściciela także prosiłabym o nie zaśmiecanie tematu swoimi wypocinami.

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King
  • Mienso napisał(a):

Krecik, trochę mnie znasz i uwierz mi- konto poszło do prawdziwego gracza niepowiązanego z W. Ale skoro tak łatwo padło to w sumie nie dziwie się zarzutom.
    No dobrze mówisz trochę Cie znam i z Hippiaszem na Hyperionie też nawet w jednym soju grałem i wcześniej nie podejrzewałbym nikogo o takie akcje ale po oddaniu konta przez Ciebie dość szybko trafiło w recki NASZEGO NAJLEPSZEGO a potem drugi raz :) No nic nie ma co drążyć :)

szturman napisał(a):

Ratownik, moim zdaniem Amstel nie był żałosny pisząc gratulacje a raczej zachował sie kulturalnie i mimo spięc jakichś tam potrafi pogratulować Ale ja się tam nie znam
    Pokaż mi jeszcze jedno ST Avi w którym pogratulował jej. Oczywiście takie w którym nie było gówno burzy :) Tak z czystej kultury :)
  • Ratownik999 napisał(a):

No dobrze mówisz trochę Cie znam i z Hippiaszem na Hyperionie też nawet w jednym soju grałem i wcześniej nie podejrzewałbym nikogo o takie akcje ale po oddaniu konta przez Ciebie dość szybko trafiło w recki NASZEGO NAJLEPSZEGO a potem drugi raz :) No nic nie ma co drążyć :)
    Jest proste wytłumaczenie tego zjawiska. Malack jako jedyny spełnił wszystkie cztery konieczne warunki:
    -Miał wystarczającą flotę, żeby Hippiasza łyknąć.
    -Miał wystarczające ilości dexu, żeby tą flotą przepalić kilkanaście razy i nie zbankrutować.
    -Miał blisko do us gdzie Hippiasz fsował.
    -Miał chęci, żeby przypilnować i policzyć powrót fsa.
    Nie wszystko jest dziełem przypadku, choć przypadek to zaiste mocarna bestia
  • A Hippiasz dziwnym trafem wszystkie dexy zesłał na g6 w układ :E
    No błagam... chociaż w sumie fakt bo jego drugie konto które przemianował z Hippiasza na RazorTHC też cały czas fsowało tylko w jednym miejscu i zacnie obdarowywało mnie w surowce :D A dlaczego twierdzę (i nie tylko ja, jak można zauważyć), że Malack przypushował się na Hippiaszu? Ano dlatego że Hippiasz swoim drugim kontem siedział w zacnej winterowskiej akademii i nie był skanowany przez winterów.
    Ave

Proponuję Ogrowi temat zamknąć, ale go nie czyszcząc :P

S. King
  • Odpowiem Ci jeszcze raz. Odpuszczając sobie większość złośliwości.
    Hippiasz siedział w tak zwanej akademii, która jest oczywistym żartem.
    Nigdzie nie było powiedziane, że jest jakaś nietykalność dla członków akademii.
    Hippiasz w aka był normalnie skanowany, jak każdy nieborak który się tam zapisał:)
    Nawet Ciebie serdecznie zapraszamy do naszej akademii, ale zapewniam Cie, ze nie da Ci to żadnej nietykalności.
    Ave

Ogarnij jeden fakt. Czy gdyby był to push, słalibyśmy recki po starciu, przez 140 usów. Wystarczyło żeby się pojawił Bubba, który był tam w us albo inna Avinashi i 60% "pushu" upasłoby obcych. Też wiele osób uważa Twój stek na McBoBie, czy jak tam nazwano konto Akrobaty nie długo po sprzedaży za push. Ale nie ciśniemy Ci w stejku bo nie mamy 100% pewności. Nie znamy kulisów starcia. Tak samo jak Ty i Twoje wyszczekane zwierzątko domowe, pseudonim krecik, nie macie pojęcia jak padł Hippiasz.

Irytuje mnie tylko to, że ludzie którzy z nami grali, mogą sugerować, ze w Winter tolerujemy pushe:)
    Ale to już chyba rzeczywiście, kompleks wyrzuconych;)

"Enemies to the east. Enemies to the west. Enemies to the south. Enemies to the north"

WINTER