john malkowitz007 napisał(a):
Bandzior1991 i terry i inni
No to pochwalcie sie ilu grajacych UFS.em zezlomowaliscie ???
Bandzior1991 super !!! czekasz pod telefonem az sojusznik zadzwoni ze jest atakowany , zdejmiesz urlop i sie podstawisz
Jestes super gracz ( czytaj cwaniak )
Ja nikogo sie nie boje , czy gra UFS.em , czy nie , i nie boje sie robic FS.ow
Ps
To ostatni post w tym temacie
Szkoda klawiatury i czasu
Libra, speed flot x2, gram FSem. Opozycja grająca UFS nie stanowi jakiegoś wielkiego zagrożenia, więc jeśli ograniczysz im możliwość urlopowania, to Libra umrze pod stopą jednego sojuszu.

Osobiście nie mam może jakiejś wielkiej floty, gram na ile mam czas i ochotę, jeśli komuś się coś nie podoba niech za ie się sobą a nie innymi.. W grze wprowadzili taki fajny myk, klikasz na gracza i blokujesz by idiota Ci skrzynki nie zasmiecal, myślę że na forum tez powinni wprowadzić coś takiego
Co do samych f's to na każdego pale 15kk dexu co w skali miesiąca daje ładną sumkę, dodam tylko że latam głównie niszczarkami (100k) weź sobie teraz policz jakiś lot poza us do tego.. gram na nekkar wiec x1 i staram się grać na tyle aktywnie jak to tylko jest możliwe a to czy jakiś Jasio sobie brzeczy na forum mam poniżej pleców.. Frustrat zwykły z Ciebie a na dodatek zero logistyczne, zamiast wylewać tu swoje żale, usiądź i spróbuj ogarnąć mechanikę tej gry bo jeśli tego nie zrobisz to tu za daleko nie zajdziesz niestety a ludzie dla frajdy bez zysku będą Cię walić po satelitach (bynajmniej ja bym tak zrobił
)