bruner111 [Exp] vs. tbs- 63283.269 %

• Antares

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• .: Calineczka :. napisał(a):

Szpic..konto lukasz-a na ktorym siedzi Abbadon tez bylo na Allegro-tez zglaszales screeny itp?Czy nie?

A ty znowu swoje, Szpic mówi o twoim koncie, a ty znów starasz się wybielić, że nieby nie wiesz o co chodzi. podobnie konto Ossamy Aligatora Candy i Wiśni i wiele innych zostało przetopione w twoje. Zgłoszenia, screeny nic nie pomogły. Więc przestań znowu wymyślać, a może konto Abbadona też zostanie przetopione na twoje, nikt tego nie wiem, bo GO mają wszystko w d..

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez chicki ().

• Widzę że i moja osobę się tu wrzuca nie chce być brany do tej dyskusji grałem na tym uni bardzo aktywnie poszedłem odpocząć na prawie pół roku teraz wrocilem na stare śmieci i konto kolegi z byłego sojuszu szpicu :P mnie nie mieszaj ;)

To że czytam forum regularnie nie znaczy że dam się wciągnąć w zbędna dyskusje ;)

Graty starcia :) i przetopu

...Jeden by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać. W krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
  • No wesoło tu,Wolf masz racje,można by to było pogłębić i rozczytać nawet tak : chcesz trafić do exp pokaż cycki chowaj ry..twarz.

Starcia nie gratuluje.
    Ochłapy.
    • Pojednanie istnieje tylko na cmentarzach.
    • Uni 1 top 20 OFF
    • Antares top 30 ON

• Virgo STANNIS BARATHEON ON ...

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez STANNIS BARATHEON​ ().

• Widzisz Calin.
    Wprowadzając moje wypowiedzi chciałem zasiać wątpliwość.
    Wiedziałem, że z czasem "wysypią" się wszyscy Twoi kolesie od pushów i dowiemy się wielu prawd.
    Jeszcze trochę i opinia o Tobie pójdzie na pozostałe uniwersa.
    Właściwie to moi znajomi z innych U już się z Ciebie śmieją :) dlatego, że dla nich prawdziwie topowych graczy ważna jest uczciwość.
    Tacy ludzie jak Ty zepsuli ogame przesadni antymateryjczycy, pusherzy, układy z SGO, GO - jak ktoś trochę w to gra to przyzna mi racje.

ST brunera pucy buciczka jak zawsze piekne.
  • ano włączyłem urlop po Twoim ataku ale nie dlatego że mi flotę ostatnią ściągnąłeś ... przeceniasz się .. a dlaczego urlop to moje sprawy osobiste .. nie siedzę tyle co Ty kolego :) do reszty Twoich złośliwych głupich wypowiedzi wole się nie odnosić bo żeś niegodny :)
  • Ja tam się ciesze, że swoje konto sprzedałem...
    Ostatecznie też poszło na przemiał, co było niemalże niemożliwe z tą przewagą (na samym początku).
    ale i sam wygoniłem z tego uni sporo pusherów i (anty złomiarzy) - przy czym sam korzystałem z anty, ale to za drobne, a nie kwoty sięgające kilku tysięcy. :P

Raz na jakiś czas tu zaglądam i ciągle cisnę bekę z obecnego top1. Jaki to on oh, ah. :)

Niczego Ci nie zazdroszczę, bo gdy ja grałem i miałem na to czas to osiągnąłem tutaj wszystko. Więc nie mam Ci czego zazdrościć, zresztą ja już skończyłem tą grę po sprzedaży konta i chwała bo bajzel i smród w okół wszystkiego coraz większy.

Nic tylko czekać jak to uni połączą i Celina skuli ogon jak będzie ACS lub, znajdą się większe floty. :)
    Ogame się nie przechodzi, a na każdego przyjdzie czas.
    Raz na pręgierzu raz na PZ :) Każdego to czeka.

Celina kimkolwiek jesteś wypuszowałeś to konto mega ^^
    "Wiecie tyle ile ja chce żebyście wiedzieli." - Nyah [*]
    W grze od: 06.10.2005r. - Ta historia dalej trwa...
  • P0ke napisał(a):

Celina kimkolwiek jesteś wypuszowałeś to konto mega

Nastepny co jest w temacie :)
    Poke takie masz zainteresowanie ze guzik wiesz tak napawde bo...mam beke z Ciebie chlopcze bo:
    Jak Ty tu grales to ja tez gralem,Candy etc tez wiec takie masz zainteresowanie :) ale wtracac sie lubisz i kto Ci powiedzial ze za kase?Guzik wiesz w tylku byles-nnawet jak gralismy na Elektrze przeciwko sobie to guzik mogles:) i nie masz pojecia jak bardzo czekam na to ..laczenie uni by byl acs bo ...wtedy latwiej jest :) ale Poke ...tak masz racje ze to ja te konto...wypuszowalem ( nie boli Cie glowa? )bo nawet czytac Ci sie niechce gdzie inni pisza kto zrobil to konto etc a ja tylko flote pospawalem wiec miej beke tylko ze ja ogona nie stulam i nie uciekam ( sam wiesz ze lepiej sie gra gdzie jest 4000 graczy z czego 3500 to n00by kroych sie kasuje z lattwoscia-pozniej zostaja Ci co sie pilnuja tak jak teraz ) ale Ty wiesz wszystko najlepiej:D

• W woli ścisłości Poke nie uciekł tylko z przyczyn prywatnych musiał zakończyć grą na antaresie :P , i powoli ten temat zaczyna nudzić bo nic ciekawego się tu już nie pisze tylko oskarża jeden drugiego to jak calin zbudował konto jego sprawa, niech każdy gra jak chce bo i tak na to wpływu nie mamy.

Kto chce niech gra dalej i czeka na unifuzje albo niech zakończy grę sam dostałem złomka 3 razy i nie płacze w tym raz od calina sam mu gratulowałem bo mi się [mniam] dni :P z GW Temp też parę os odeszło jak calin zaczął mnie jechać na moonach jak wstawiłem się za legionistką po jej złomie i tez na U nie uciekłem, chce niech kosi dalej trzeba się pilnować zawsze można skasować obronę i 3 razy dziennie zbierać surkę i liczyć że moona nie zdejmą :P
    Administrator Forum kasai:
    Upomnienie za słownictwo ;) Takich słów tu nie używamy.
    Spróbuj mnie złapać na Falandze :P
    ANTARES ( 05.08.2014 ) - GW-TEMP

:juzpotobie: Nie dla Islamizacji :juzpotobie:
    :juzpotobie: Nie dla Imigrantów :juzpotobie:

POLSKI HUSARZ