Chcieliśmy gorąco zaprosić na warsztaty organizowane, przez sojusz WINTER.
Będą one dotyczyć, szeroko pojętego rozwoju zarówno w grze, ale nie tylko!
Program zajęć:
"Skasowałem konto top1" - wykład profesora Malacka na temat stosunku do cyferek, oraz wsparcie psychologiczne
"Impuls jest WOW" - prelekcja Aladyna na temat zmniejszonego spalania gwiazd śmierci wyposażonych w napęd impulsowy
"Raz w dupę, to nie pedał" - Ćwiczenia praktyczne. Prowadzący: Kefi666
"O wyższości Malacka nad innymi wyższościami" Wykład MR PIX'a
"Latające dywany" - rozważania na temat przyszłych zmian w mechanice gry. prowadzący: Aladyn
"Nie będzie Ronin pluł nam w twarz! - Mitologizacja oszustów i złodziei, na przykładzie Robin Hooda i innych" Prelekcja dydaktyczna. prowadzący: Amstel
"Czy Rudzi ludzie mają duszę?" Rozważania profesor Rudej
"A mi się nie chce" kurs motywacyjny. prowadzący: Ciamajdek
Wszystkich zainteresowanych, zapraszamy do nowo powstałej AKADEMII WINTER ---> klik
Ilość miejsc ograniczona!
gwarantujemy wsparcie surowcowe
(Temat nie jest reklamą akademii, a jedynie kursów. O akademii wspominamy przy okazji)
Będą one dotyczyć, szeroko pojętego rozwoju zarówno w grze, ale nie tylko!
Program zajęć:
"Skasowałem konto top1" - wykład profesora Malacka na temat stosunku do cyferek, oraz wsparcie psychologiczne
"Impuls jest WOW" - prelekcja Aladyna na temat zmniejszonego spalania gwiazd śmierci wyposażonych w napęd impulsowy
"Raz w dupę, to nie pedał" - Ćwiczenia praktyczne. Prowadzący: Kefi666
"O wyższości Malacka nad innymi wyższościami" Wykład MR PIX'a
"Latające dywany" - rozważania na temat przyszłych zmian w mechanice gry. prowadzący: Aladyn
"Nie będzie Ronin pluł nam w twarz! - Mitologizacja oszustów i złodziei, na przykładzie Robin Hooda i innych" Prelekcja dydaktyczna. prowadzący: Amstel
"Czy Rudzi ludzie mają duszę?" Rozważania profesor Rudej
"A mi się nie chce" kurs motywacyjny. prowadzący: Ciamajdek
Wszystkich zainteresowanych, zapraszamy do nowo powstałej AKADEMII WINTER ---> klik
Ilość miejsc ograniczona!
gwarantujemy wsparcie surowcowe
(Temat nie jest reklamą akademii, a jedynie kursów. O akademii wspominamy przy okazji)
WINTER
Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez AmstelL ().