Avinashi [MAFIA] vs. LENIWIEC ~ 1359.97%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Avinashi [MAFIA] vs. LENIWIEC ~ 1359.97%

Odrabiamy straty :E
    Pozdrawiam Szturmana , żeby mu smutno nie było :fgrin:

PS. Jestem najlepsza! :>
    A Maniuś mówi: MAFIA IS COMING :D

Dnia 16-10-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Avinashi [MAFIA]

Krążownik 15.000

Obrońca LENIWIEC

Mały transporter 1.000
    Duży transporter 14.861
    Lekki myśliwiec 3
    Krążownik 5
    Okręt wojenny 1
    Recykler 670
    Sonda szpiegowska 969

Po bitwie...

Agresor Avinashi [MAFIA]

Krążownik 14.998 ( -2 )

Obrońca LENIWIEC

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    3.999.466 Metalu, 3.999.467 Kryształu i 3.999.467 Deuteru
    41.658.506 Metalu, 4.337.112 Kryształu i 10.883.391 Deuteru
    20.829.253 Metalu, 2.168.556 Kryształu i 5.441.695 Deuteru
    10.414.627 Metalu, 1.084.278 Kryształu i 2.720.848 Deuteru
    5.207.313 Metalu, 542.139 Kryształu i 1.360.424 Deuteru
    2.603.657 Metalu, 271.070 Kryształu i 680.212 Deuteru

Agresor stracił łącznie 58.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 195.578.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 68.642.000 metalu i 67.355.400 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 122.201.481 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor
    Metal: 153.314.822
    Kryształ: 79.744.022
    Deuter: 25.082.037
    agresor zyskał łącznie 258.140.881 jednostek.

Podsumowanie obrońca
    Metal: -182.732.822
    Kryształ: -108.610.622
    Deuter: -26.436.037
    obrońca stracił łącznie 317.779.481 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King
  • Musze wam o czyms opowiedziec. Ogarnalem sie dzisiaj jakos popoludniem i paczam wejsc na forum wypaczec co sie tam dzieje. Paczam, paczam Avi wtopila na jakims nonejmie.
    Mysle sobie zle to dla mnie bo jak niedlugo Avi wypacze na BFS bedzie mniej dla mnie zlomu. Trudno. Cos tam sie po domu pokrecilem, na dwora wyszedlem i wypaczylem ze juz godzina wieczorna i trzeba pacznac sobie na forum czy cos ciekawego sie dzialo. Pacze sobie w ten nasz dzial ST i Avi zrobila jakies rw tym razem jako wygrana. Mowie brawo slicznie wypaczyla taka flote. Otwieram i paczam co tam naskrobala i ile zarobila dla mnie jak juz ja wypacze na BFS. Tak wiec paczam sobie to st i paczam i nie moge wyjsc ze zdziwienia. Popaczuje sobie jeszcze raz i moj szok robi sie wiekszy i wiekszy.Zamykam oczy z nadzieje i pacze ostatni raz. Wiecie co ja wypaczylem takiego szokujacego?

Avinashi napisał(a):

Szok paczacza opanowal mnie calkowicie. Pewien jestem, ze jej reka uschla od napisania czegos takiego. I pewno licho jakie paczy tez ja trafic.
    Tak wiec moja droga Avi. Paczac spokojnie na chamstwo i drobnomieszczanstwo ja nie bede. Najlepszemu Paczaczowi to Ty jedynie mozesz popaczec na cojones. Wypaczylem u Ciebie brak jakiejkolwiek kreatywnosci i innowacji. Paczaj sobie te chamstwa gdzie indziej wypisywac, a nie na moim uni gdzie dobrotliwie paczam i pozwalam wam spokojnie grac. Mam nadzieje, ze me piekne loczy nie wypaczaja wiecej takich rzeczy. Niegodna jestes kopiowac Najwiekszego Paczacza. Bez uszanowanka wasz Paczacz.

Jestem Najlepszy
  • Darth Malack napisał(a):

Musze wam o czyms opowiedziec. Ogarnalem sie dzisiaj jakos popoludniem i paczam wejsc na forum wypaczec co sie tam dzieje. Paczam, paczam Avi wtopila na jakims nonejmie.
    Mysle sobie zle to dla mnie bo jak niedlugo Avi wypacze na BFS bedzie mniej dla mnie zlomu. Trudno. Cos tam sie po domu pokrecilem, na dwora wyszedlem i wypaczylem ze juz godzina wieczorna i trzeba pacznac sobie na forum czy cos ciekawego sie dzialo. Pacze sobie w ten nasz dzial ST i Avi zrobila jakies rw tym razem jako wygrana. Mowie brawo slicznie wypaczyla taka flote. Otwieram i paczam co tam naskrobala i ile zarobila dla mnie jak juz ja wypacze na BFS. Tak wiec paczam sobie to st i paczam i nie moge wyjsc ze zdziwienia. Popaczuje sobie jeszcze raz i moj szok robi sie wiekszy i wiekszy.Zamykam oczy z nadzieje i pacze ostatni raz. Wiecie co ja wypaczylem takiego szokujacego?

Avinashi napisał(a):

Szok paczacza opanowal mnie calkowicie. Pewien jestem, ze jej reka uschla od napisania czegos takiego. I pewno licho jakie paczy tez ja trafic.
    Tak wiec moja droga Avi. Paczac spokojnie na chamstwo i drobnomieszczanstwo ja nie bede. Najlepszemu Paczaczowi to Ty jedynie mozesz popaczec na cojones. Wypaczylem u Ciebie brak jakiejkolwiek kreatywnosci i innowacji. Paczaj sobie te chamstwa gdzie indziej wypisywac, a nie na moim uni gdzie dobrotliwie paczam i pozwalam wam spokojnie grac. Mam nadzieje, ze me piekne loczy nie wypaczaja wiecej takich rzeczy. Niegodna jestes kopiowac Najwiekszego Paczacza. Bez uszanowanka wasz Paczacz.

A ja tak sobie paczam i paczam i widzę jakim Ty żałosnym typem jesteś. Obrażanie ludzi wychodzi Ci bardzo dobrze ale to tylko pokazuje na jakim niskim poziome jesteś!

Człowieku przyjmij do wiadomości że to jest tylko gra i nie należało by się aż tak spinać :-/

Jeszcze raz graty Avi starcia po wtopie :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ratownik999 ().

• Drogi Malacku!
    Z ogromną przyjemnością czytałam Twoj esej i wierz lub nie - dawno się tak nie uśmiałam - dziękuję, mój dzień, który się jednakże już skończył, był jeszcze lepszy! Nie wspominając o tym, jakiż to zaszczyt mnie spotkał, że tak wielce poważny i szanowany gracz na Librze wpisał się w moje ST. Chyba z tej okazji zostawię flotę i pójdę sobie spać, byś w ten sposób mógł podnieść swoje ego :>
    "Paczaj" dalej jak rosnę, bo tylko to Ci pozostało :)

Nie pozdrawiam nikogo, bo jestem najlepsza i Ty, Malacku, tego nie zmienisz! :]

PS. to w końcu żart, czy nie żart, bo gubić się zaczynam :quasi:

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King
  • Ależ niepotrzebne waśnie i spory :D
    każdy jest w czymś najlepszy...
    Avi np w odbudowywaniu się.
    Robiła to na Librze już wiele razy i na pewno niebawem będzie miała znowu okazję:)
    GZ i SZO

"Enemies to the east. Enemies to the west. Enemies to the south. Enemies to the north"

WINTER

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez AmstelL ().