potato [WINTER] & Hejduk [WINTER] & zmienilemnick & Sky Is Over [WINTER] vs. bake [N-A] ~ 14750.59%

• ja nie mowie o sojuszu tylko o graczach.
    winter na libre sie zachowuje jak ZS na quantum i nawet macie tych samych graczy
    Ruda jest nie lepsza i tez sie zadawala z tym srodowsikiem.
    Nie opskarzam was o nic, bo nie wiem, czy sie pushujecie. Może nie...
    Ja tylko nie chce żeby libra stała sie takim uni jak quantum, gdzie normalny gracz boi sie zrobic fsa bo w nocy traci ksiezyc i nawet nie ma szans zeby go ktos opbronił.
    A że macie w składzie ludzi dwulicowych i złomujących pszyjaciół to wystarczy powiedzieć że macie Amstela i Rudą:)wiencej nie potrzeba:)

Szanuje was jako graczy, chce tylko zeby byla jakas rownowaga na uni
    Uni28 - top 40 off
    Uni44 - top 80 off
    Uni Libra - ON
    Uni Oberon - ON
  • Sienio sie z wami zadawał to go podpusciliscie i wpadl w wasza pdostawke.
    kochan chcial grac w winter i nawet pomóc wam w wojnie i tez dwa razy w waszych reckah
    Ban dla Insomni tez pewnie nie byl przypadkowy skoro macie zanjomych w teamie
    Malo?
    prosze bardzo... wystarczy poczytac komentarza pod starciem ktor e masz w sygnaturze. A to nie jedyny taki numer na quantum.
    bez pozdrowien i mam nadzieje ze jak sie wam pokoncza cele to sie zaczniecie zlomwoac nawazjem. z rpzyjemnoscia popatrze jak na martwym universum sobie skaczecie do gardel i sie nawzajem wystawiacie
    Uni28 - top 40 off
    Uni44 - top 80 off
    Uni Libra - ON
    Uni Oberon - ON
  • TakaKita napisał(a):

Sienio sie z wami zadawał to go podpusciliscie i wpadl w wasza pdostawke. [Nikt mu nie kazał lecieć na WINTERa, pazerność?]
    kochan chcial grac w winter i nawet pomóc wam w wojnie i tez dwa razy w waszych reckah [Hhahahahah, kochan wyszedl z soja na czas wojny, więc o czym my tu mówimy?]
    Ban dla Insomni tez pewnie nie byl przypadkowy skoro macie zanjomych w teamie [Nie wiem kto to jest wgl.]
    Malo?
    prosze bardzo... wystarczy poczytac komentarza pod starciem ktor e masz w sygnaturze. A to nie jedyny taki numer na quantum. [Żadna ze stron starcia nie była moim przyjacielem, więc nie do końca wiem po co to łączysz z tym uni? Nikt nikomu nie kazał lecieć, prawda?]
    bez pozdrowien i mam nadzieje ze jak sie wam pokoncza cele to sie zaczniecie zlomwoac nawazjem. z rpzyjemnoscia popatrze jak na martwym universum sobie skaczecie do gardel i sie nawzajem wystawiacie [będę pamiętać aby Cię pozdrowić :) ]

Pozdrawiam :fsmile:

[13:51] <+Mati> Wladza dla moderatorow, precz z GO!

:xfa: Rekrutacja MOD :xfa:
  • TakaKita napisał(a):

hahaha Ale zabłysłeś!
    Czepiasz sie ortografii bo prawda w oczy kole...
    jesteś kolejnym dupowłazem i myslisz że jak będziesz sie podlizywal na forum to ci dadzą spokój.
    Zebyś sie nie zdiwił, bo jak kojarze winterow z innych uni to nie mają problemów nawet ze złomowaniem tak zwanych przyjaciól.
    widac tak musi być...
    nikt sie nie chce narażać i stracić w nocy księżyc
    Smutne:(

Nie przypominam sobie żebym Ciebie obrażał, więc "dupowłaza" sobie daruj - chyba, że to jakiś Twój fetysz ale to myślę możesz pozostawić w sferze tajemnicy Twojej alkowy :) To, że gratuluję czasem sojusznikom - niezbyt często zresztą, możesz sprawdzić - jest raczej normalną oznaką relacji między sojusznikami :)

Pragnę również przypomnieć, że są to tylko cyferki i nie mam powodów, żeby się o cokolwiek obawiać lub czymkolwiek stresować. Chociaż po mydło bym się w tym gronie nie schylił, ale nie będę wykazywał palcami o kogo chodzi. Skoro mowa już o Amstelu [...] Także życzę miłego bicia piany pod każdym naszym ST :D

A i na koniec bym chciał wspomnieć, że Ruda TO PINDA, wow wow, Amstelia do garów a Ciapa niech nie maca murzynów na wakacjach :D No i jeszcze raz gratuluję starcia :D #TakieWoW
  • Jeżeli Sienio się z nami zadawał, to dlaczego mieliśmy wojnę z jego sojuszem? Nikt go nie podpuścił, to był jedynie starannie zaplanowany ACS.
    Kochan chciał grać w WINTER ale WINTER nie chciało, żeby kochan grał z nimi. Nie byłaś u nas na GG, żeby wiedzieć, jak kochan się zbłaźnił, bo "bał się o swoje stateczki". WINTER poleci za swoich nawet na minus, a kochan podkuli ogon i tyle go widzieli.
    Ban dla Insomni? No jak oszukuje to dostaje bana, logiczne. Znajomości w Teamie można wykorzystać tylko raz, bo potem te "znajomości" zostają wywalone z Teamu. Myślisz, że nasze znajomości zmarnowalibyśmy na jakiegoś no-name co odziedziczył konto po lamie? :)
    Jak się pokończą cele, to reszta sojuszu pokocha eko x5 tak bardzo jak ja ;]