TOP 1 ACS :AmstelL [WINTER] & Aladyn [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] & zielu75 [WINTER] vs. EncePence [Pac-Man] & Akcelerator [Pac-Man] ~ 32907.68%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pomimo mojej małej sympatii do zimy i ogólnie tej całej Waszej otoczki z tym związanej , przyznać trzeba , że macie zacięcie, potraficie współpracować i wychodzi Wam to całkiem fajnie. Gratki akcji, ale jeszcze sporo czasu minie, zanim zamrozicie całą rajską dolinę.
    Obrońcy niech się nie poddają , niech ochłoną i powrócą silniejsi. Wszak wroga już znacie, będzie Wam łatwiej;)
    Pzdr
    Legionistka
    Caryca Marcysia I

• o, Ence i Akce - gratulacje :)
    witamy po drugiej stronie :D :D :D

jak się podoba ? idzie lato ! nie ma co siedzieć na zimnym ogejm, to najlepszy stejk w tym roku z waszym udziałem, cieszę się że miałem zaszczyt sobie pograć z wami na librze i tak jakby przeciw na deimosie :) przez półtorej roku na deimosie i pół roku na librze fajnych ludzi poznałem ale to norma, jedyny plus marnowania życia na to gówno. Teraz obowiązkowa przerwa ze 2 lata i może znowu, chyba że zima będzie sroga XD to mam nadzieje że widzimy się gdzieś na serwerze w grudniu a może wcześniej jakieś piwo gdzieś wejdzie ?

A rudym to co, gratulować jedynie czasu wolnego :E bo umiejętności przy takich flotach to norma że muszą być no i zgranie sojuszowe obowiązkowe.
    Podziękować mogę jedynie za uwolnienie dwóch fajnych kolesi od tego syfu i wskazanie im pogody za oknem no.

PS1. Głównego Rudzielca to ktoś powinien w końcu złapać i zlać porządnie dupsko ]:-D

PS2. m.o.u.s.i.k. - umyj zęby

PS3. Wiara w boga to wasz wybór

A teraz Ence Akce - LATO - PIATECZEK - WAKACJE :D - taram param tamtaram ]:-D ]:-D 0_0 0_0 0_0 0_0 ]:-D ]:-D
    "Wielu ludzi w Polsce manifestujac swoja tolerancje ponad zdrowy
    rozsadek probuje na sile udowodnic otoczeniu swoja przynaleznosc do
    nowoczesno-europejsk
    iej
    elity intelektualnej. Z teatralnym zachwytem wyslawiaja wszystko co
    obce, zboczone czy niezrozumiale. Natomiast tradycja, patriotyzm i
    zdrowy rozsadek to dla nich atrybuty wiesniaka"

PAMIETAMY