Cześć i czołem!
Wielki Admirał Thrawn siedział rozparty na wielkim tronie zrobionym ze szczątek flot pokonanych przez niego wrogów w centrum dowodzenia swego elitarnego krążownika Air Pink One. Fotel, choć majestatyczny uwierał Admirała w tylną, centralną część ciała na tyle mocno, iż większość jego powierzchni pokryta została różowym pluszem. Thrawn, na wzór wielkich władców ekstranetów zza Zewnętrznych Rubieży ubrany był w obcisły t-shirt w kolorze oczouderzającej żółci opinający jego perfekcyjnie zbudowane ciało. Gdyby nie niebieski kolor skóry z pewnością można by go było pomylić z zacnym Imperatorem Ryanem Goslingiem.
W prawej dłoni Wielki Admirał dzierżył swoją ulubioną zabawkę – gałkę sterowniczą Fallusa Czujników, którą często i z lubością strzelał na prawo i lewo w poszukiwaniu zagubionych flot nieszczęśników. Lewa dłoń władcy drapała za uchem majestatycznie rozłożonego na różowej, puchatej podusi wielkiego białego kocura z czarnym ogonkiem, którego imię budziło strach w sercach przeciwników – Pimpusia, Pana Pimpusia, co w chissiańskim dialekcie znaczyło „Tańczący na Kurhanach Wrogów i Srający Na Dywan”.
W szeregach admiralskiej armii dało się ostatnimi czasy wyczuć strach i niepokój. Wojownicze zazwyczaj wookie z ufarbowaną na różowo sierścią – Bardzo Dobrze Szkolone Maskotki (w skrócie oddziały BDSM – elitarna gwardia Thrawna) siedziały cicho niczym wielkanocne króliki. Nie było nawet mowy o żadnych rajdach celem zabijania dziewic i gwałcenia psów, co wookie po prostu uwielbiały. Po kajutach dało się słyszeć szepty, iż Admirał ma ostatnio kryzys złomowania i wszystko na co wylatuje spieprza mu sprzed nosa.
Jak się okazało jednak nie wszystko, bo bunkry nie spieprzają.
Zysk taki se suaby, + % z mojej floty w znacznej części, ale ST to ST :P.
Pozdrawiam Gendersów z Ursy, Roninki, KOU i Hanzę, buddy, Kruszynę oraz młodego188 :).
Dnia 27-05-2016 03:57:43 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Thrawn [Ronin]
Krążownik 3.781
Duży transporter 53
Lekki myśliwiec 100
Krążownik 1.000
Okręt wojenny 100
Recykler 150
Sonda szpiegowska 18
Bombowiec 30
Niszczyciel 200
Pancernik 50
Wyrzutnia rakiet 4.975
Lekkie działo laserowe 12.848
Działo Gaussa 100
Wyrzutnia plazmy 169
Mała powłoka ochronna 1
Duża powłoka ochronna 1
Lekki myśliwiec 30.131 ( -10.213 )
Okręt wojenny 1.582 ( -20 )
Pancernik 3.260 ( -23 )
Krążownik 3.625 ( -156 )
Agresor stracił łącznie 48.531.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 142.140.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 57.376.900 metalu i 28.077.700 kryształu.
Agresor przejął łącznie 5.360.467 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 25.707.444
Kryształ: 17.019.691
Deuter: -443.068
agresor zyskał łącznie 42.284.067 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -90.029.544
Kryształ: -45.486.991
Deuter: -11.983.932
obrońca stracił łącznie 147.500.467 jednostek.
Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
Wielki Admirał Thrawn siedział rozparty na wielkim tronie zrobionym ze szczątek flot pokonanych przez niego wrogów w centrum dowodzenia swego elitarnego krążownika Air Pink One. Fotel, choć majestatyczny uwierał Admirała w tylną, centralną część ciała na tyle mocno, iż większość jego powierzchni pokryta została różowym pluszem. Thrawn, na wzór wielkich władców ekstranetów zza Zewnętrznych Rubieży ubrany był w obcisły t-shirt w kolorze oczouderzającej żółci opinający jego perfekcyjnie zbudowane ciało. Gdyby nie niebieski kolor skóry z pewnością można by go było pomylić z zacnym Imperatorem Ryanem Goslingiem.
W prawej dłoni Wielki Admirał dzierżył swoją ulubioną zabawkę – gałkę sterowniczą Fallusa Czujników, którą często i z lubością strzelał na prawo i lewo w poszukiwaniu zagubionych flot nieszczęśników. Lewa dłoń władcy drapała za uchem majestatycznie rozłożonego na różowej, puchatej podusi wielkiego białego kocura z czarnym ogonkiem, którego imię budziło strach w sercach przeciwników – Pimpusia, Pana Pimpusia, co w chissiańskim dialekcie znaczyło „Tańczący na Kurhanach Wrogów i Srający Na Dywan”.
W szeregach admiralskiej armii dało się ostatnimi czasy wyczuć strach i niepokój. Wojownicze zazwyczaj wookie z ufarbowaną na różowo sierścią – Bardzo Dobrze Szkolone Maskotki (w skrócie oddziały BDSM – elitarna gwardia Thrawna) siedziały cicho niczym wielkanocne króliki. Nie było nawet mowy o żadnych rajdach celem zabijania dziewic i gwałcenia psów, co wookie po prostu uwielbiały. Po kajutach dało się słyszeć szepty, iż Admirał ma ostatnio kryzys złomowania i wszystko na co wylatuje spieprza mu sprzed nosa.
Jak się okazało jednak nie wszystko, bo bunkry nie spieprzają.
Zysk taki se suaby, + % z mojej floty w znacznej części, ale ST to ST :P.
Pozdrawiam Gendersów z Ursy, Roninki, KOU i Hanzę, buddy, Kruszynę oraz młodego188 :).
Dnia 27-05-2016 03:57:43 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Thrawn [Ronin]
Krążownik 3.781
Duży transporter 53
Lekki myśliwiec 100
Krążownik 1.000
Okręt wojenny 100
Recykler 150
Sonda szpiegowska 18
Bombowiec 30
Niszczyciel 200
Pancernik 50
Wyrzutnia rakiet 4.975
Lekkie działo laserowe 12.848
Działo Gaussa 100
Wyrzutnia plazmy 169
Mała powłoka ochronna 1
Duża powłoka ochronna 1
Lekki myśliwiec 30.131 ( -10.213 )
Okręt wojenny 1.582 ( -20 )
Pancernik 3.260 ( -23 )
Krążownik 3.625 ( -156 )
Agresor stracił łącznie 48.531.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 142.140.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 57.376.900 metalu i 28.077.700 kryształu.
Agresor przejął łącznie 5.360.467 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 25.707.444
Kryształ: 17.019.691
Deuter: -443.068
agresor zyskał łącznie 42.284.067 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -90.029.544
Kryształ: -45.486.991
Deuter: -11.983.932
obrońca stracił łącznie 147.500.467 jednostek.