wojtekreal, CRACOVIA KRAKOW, Mili [3 X] & ARO & Gorillaz [CShopSc] vs Maciek2 [P N] - 201 190.06%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Elmo[Wieiworak] napisał(a):

pewnie dlatego ze na nekkar jest wiecej noobow ktorzy nie pilnuja flot

Raczej na nekkar jest wiecej flot kupionych by zrobic na nich ST, tu raczej przetapia sie kupione floty. Niemniej mimo wszystko aktywniejszym uni jest nekkar, tutaj sporo graczy reprezentuje styl gry wiecznego urlopu. Gdyby wszyscy zaczeli grac bez urlopu, obstawiam ze wysyp ST na 68 bylby na podobnym poziomie co na nekkarze.
  • a wyszło bajecznie, cudnie, bosko ...

floty piękne poleciały ( ta włosia O_O Wow! hahaha )

% mega - w dodatku do seeka
    zysk również robi wrażenie

G R A T U L A C J E
    P A N O W I E

i do zobaczenia w leśniczówce
    ojjj... będzie co świętować !!!
    InSide u26 ForeveR
    BP corp Libra ON
    3 X u68 OFF

... Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a te niegrzeczne mają RAJ na ziemi ...
  • ^ZemstA^ napisał(a):

Rzeźnik drzew napisał(a):

Nekkar: 159 ST
    68: 103 ST

Po uwzględnieniu takiego samego progu ST Nekkarowi odpadają 32 starcia.

Nekkar: 127 ST
    68: 103 ST

Nie jest to jakaś powalająca różnica.

Aktywni:
    Nekkar: 1 126
    68: 1 372

Urlopy:
    Nekkar: 1 601
    68: 1 795

ciekawe jak wygląda to w %?? , liczył ktoś łącznie wszystkie ST tu i tam

Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę, że na Nekkar jest niższy próg ST. Ale to chyba nie miejsce na tą dyskusję :).
    Jeszcze raz gratulacje dla ARO i spółki :E
  • Nooo Panowie wyszło bardzo zacne ST!

Wypada pogratulować, bo akcja dopięta na ostatni guzik!

Czy to ST to tylko przedsmak?mam taką nadzieję i więcej graczy z u1 będzie otrzymywać małe lekcje jak się żyje na u68 :E

Jeszcze raz wielkie gratulacje dla wszystkich, stado gęsi ubite (szkoda że nie pewnej rybki, jak ktoś tu napisał...) Procent masakryczny...miłego przetopu!

Pozdro, ahoj!
    TOUGH GUYS DON'T DANCE

SOLO : 42087,3%

ACS : 88597,91%
  • No No klasyka ST w wykonaniu chłopaków z 3X :D

Gratulację się należą nie ma co. Czapki z głów...

Największa ilość GS spadła jak nie napiszę co...

Przetapiajcie i czekamy na kolejne mega ST w waszym wykonaniu...

Obrońcy miłego i spokojnego odpoczynku od OGame:)
    Ale człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać.
    Ernest Hemingway

21.07.2016r emerytura OGame!
    Uni 68 - OFF
    Uni 69 - OFF
    Hydra - OFF

• Hehe i farma padła ,co wy wymyślacie historyjki jaki to nie gracz z Maćka ,może był na innych uniach ,ale na uni 1 był zwykłą farmą , doszedł do koalki i zaczął klepać GŚ i tyle ,dla mnie to była zawsze farma ,a że nikt nie miał czasu i floty żeby zdjąć te GŚ na uni 1 ,to padł na 68 , piszecie też że koalka dostała psztyczka i wielki potencjał padł ,co wy wiecie o zabijaniu ludziska ,jaki potencjał padł haha ,potencjał został a padła farma ,nie widzę tu nikogo padającego z koalki co ma szybka flotę , Maciek jak by nie był w koalce to solo go robił YM ,a tu jest 3ech agresorów ,jak dacie radę zmiażdżyć prawdziwą flotę i prawdziwego flociarza z koalki to wtedy piszcie że uni 68 dało psztyczka uni 1 , a tak jak na razie trafiacie same farmy z uni 1 .

Oczywiście GRATULACJE dla 3 x ,piękna robota ,piękny % i piękny zysk , do tego koalka w reckach i to jest w tym najpiękniejsze ,bijcie ich dalej ;)

A obrońca , idź na loda :P
  • No nie można nie skomentować takiego RW
    Farma czy nie 6k gś w piach to jest coś i nie można tutaj polemizować na ten temat :D
    To nie u gamela :E
    Nawet na speedzie x5 by się tym jarali.
    No i jak już x osób wspomniało błędy się wykorzystuje, konta trzeba pilnować, jak np dzisiaj ja z fona z auta przy 160 km/h :E
    Flota najważniejsza :D
    Graty 3x za wlot na nie byle kim.
    Obrońcy odbudowy bo słyszałem, ze eko ma sowite, może tym razem pance kr i lm?

Best Win 107.510,48%
    Best Lost 120.069,42%
    Best ACS 107.510,48%
    Best Solo 12754%
    Zniszczyłem już ~~258? GŚ
  • DiDi2014 napisał(a):

ale fajniejsze jest to,że Nasza ''RYBKA'' tu się nie wpisała..
    pewnie cierpi gorzej niż obrońca :E
    ' a miały być takie orania '

:bicz1: :gszo:

Już któryś raz widzę określenie: nasza "RYBKA" - czy ktoś byłby uprzejmy uświadomić mnie o kogo chodzi? :).
    A o oraniach to jak widziałam przed uf pisali raczej nasi wrogowie więc wszelkie pretensje do nich ;).

Maćkowi spokojnej odbudowy, trochę się zejdzie bo nie zgodził się na pomoc sojuszu, ale da radę, to nie koniec świata ^^.
    I proszę przestać węszyć i polować na jego nowiuśkie dtki, nieładnie tak zaraz po złomie :P.
  • Dopiero teraz czas żeby odpisać. Zmusiliście mnie po półtora roku do zajrzenia w świat ogame :D

Fajnie widzieć że dalej w formie. Graty Krzychu, graty Wojtek! Piękne starcie i piękne %. Spełnia się to o czym rozmawialiśmy przed fuzją uni :D

Pozdro z emerytury :]
    The End

uni13 Bociek [GanjaBoys] - The End

uni31 Geronimo [BM & nXg] - The End

uni Q Bociek/Astrida [ZLY SEN] - The End

Uni68 Bociek [3 X] - The End

Jakieś 3,9kk % w 589 ST. ST > 1k%
  • RAFUS1973 napisał(a):

Hehe i farma padła ,co wy wymyślacie historyjki jaki to nie gracz z Maćka ,może był na innych uniach ,ale na uni 1 był zwykłą farmą , doszedł do koalki i zaczął klepać GŚ i tyle ,dla mnie to była zawsze farma ,a że nikt nie miał czasu i floty żeby zdjąć te GŚ na uni 1 ,to padł na 68 , piszecie też że koalka dostała psztyczka i wielki potencjał padł ,co wy wiecie o zabijaniu ludziska ,jaki potencjał padł haha ,potencjał został a padła farma ,nie widzę tu nikogo padającego z koalki co ma szybka flotę , Maciek jak by nie był w koalce to solo go robił YM ,a tu jest 3ech agresorów ,jak dacie radę zmiażdżyć prawdziwą flotę i prawdziwego flociarza z koalki to wtedy piszcie że uni 68 dało psztyczka uni 1 , a tak jak na razie trafiacie same farmy z uni 1 .

Oczywiście GRATULACJE dla 3 x ,piękna robota ,piękny % i piękny zysk , do tego koalka w reckach i to jest w tym najpiękniejsze ,bijcie ich dalej ;)

A obrońca , idź na loda :P
    Co ty wiesz o zabijaniu na u68... :D
    .
    ARO sukcesywnie kupowal konta czy to wieksze czy to mniejsze i je zlomowal w wiecej czy mnie sprytny sposob ale udawalo mu sie dostac za to krotkie bany [nie to co dawniej kasacja konta] system banowania/karania praktycznie nie istnieje wiec dla takich kreatur i nieudacznikow jak ARO
    to raj bo mozna kupic sobie konto i flote a poniej poszalec za antymaterie lecz umiejetnosci 0/czytaj farma z pieniedzmi.
    Znajomosc z 3X kupil tez sobie wiec chlopaki toleruja gnide [pewnie dopoki ma flote]ARO zona ma na imie Jasiu ? czy Ogame?....
    Niestety ale podejrzewam ze w tym wypadku ARO kupil to ST tak samo jak kiedys moje konto czy innych moich znajomych z sojuszu :D tak czy tak dzieki gnido 500zl nie chodzi piechotą .... 8-)

Gratulacje i pozdrowienia dla wojtasa i Mili..i znajomkow z dawnego sojuszu :P
    apol
    .
    ACS; Canaan i Killzone [BOSS] vs RasputiN [ARO] - 2475,55% + farming + zbiórka

Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez pprzemo66 ().

• gratulacje Wojtek i reszta ładnej akcji i % ,myślałem że już w to nie grasz ,jak wzięliście Aro do siebie to teraz połowę unii wykoście a tu nie ma już z kim fuzji robić ;) obrońcy sz/o albo odpoczynku ,co tam woli
    olx.pl/nakarm-psa/

TOP SOLO 1584% TOP SOLO 3696,63% TOP ACS 6763,88% TOP ACS 5546% TOP ACS 8275,52%

-jako że światło jest szybsze od dźwięku niektórzy ludzie wyglądają na oświeconych dopóty dopóki się nie odezwą-