A Dejva pamiętacie?
Z jednej z bardzo niewielu rozmów z Dejvem:
Dejv:
ciekawe czy mililion jeszcze żyje
Ja:
zyje
Dejv:
tez mial dosc filozoficzne podejscie do życia i czesto gadal o smierci swoich ziomeczko
balem sie ze moze miec to na niego zly wplyw , mimo ze zawsze mial twardy grunt pod nogami

Niestety, z moich kochanych Rejects nie wszyscy żyją, więc Barym dajcie jakieś znaki, żebym się bardziej nie martwiła.
Jeszcze 2 lata temu proponowałabym jakąś reunię, ale teraz OGame to już kupa, więc może nie.
Wasza pijana elfica. o/
Z jednej z bardzo niewielu rozmów z Dejvem:
Dejv:
ciekawe czy mililion jeszcze żyje
Ja:
zyje
Dejv:
tez mial dosc filozoficzne podejscie do życia i czesto gadal o smierci swoich ziomeczko
balem sie ze moze miec to na niego zly wplyw , mimo ze zawsze mial twardy grunt pod nogami

Niestety, z moich kochanych Rejects nie wszyscy żyją, więc Barym dajcie jakieś znaki, żebym się bardziej nie martwiła.
Jeszcze 2 lata temu proponowałabym jakąś reunię, ale teraz OGame to już kupa, więc może nie.
Wasza pijana elfica. o/
Multikonto megalomania 1/2 z b4el
Multikonto 2/2 z Denior
Multikonto 2/2 z Denior
[22:58] <Witcher> czy Cie szatan opuscil?!
?
Teraz tropy w poszukiwaniu szczątków legendarnego Baryma prowadzą w kierunku Nekkara...
troszeczkę lamię sobie na u68. Ze starych ludów to niewiele zostało. Gibon czasem się odezwie na gg, Laska (Tomek) też... grucor przewinie się czasem przez forum. Brzozę widziałem gdzieś na na jakimś 5x speed, chyba Quantum.

Mili 10 lat, elfi 9, rafi i ja 7. To znaczny % naszych żyć (u mnie mniejszy niż u Was :D) Pamiętacie pierwsze polskie ogame? Który to był rok? To było moje pierwsze zetknięcie z tą grą, forum w tedy inne ;-p 
mozna by było puscic ten temat w obieg, moze jeszcze odkopiemy kilka nicków