[190] DOBERMAN [Ronin] vs. Floki [OCB] ~ 8594.52% - TOP 1 SOLO

• Fidis

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Podsumowując bo nowe twarze się pojawiają - nikt tutaj nie płacze tylko pojawiają się komentarze za całokształt "radosnej twórczości" przy wykorzystywaniu ułomności regulaminu gry oraz niezbyt dobremu nadzorowi GO :) A teraz życzę krótkiego miłego odpoczynku :)

*Doberman* napisał(a):

Do zobaczenia za kilka dni, jak wrócę to wywołamy sobie kilkumiesięczną wojenkę i będziemy się bashować do woli :) Dobrej nocy wszystkim.

Mam nadzieję, że sam nie będziesz musiał siedzieć po nocach tylko ktoś z sojuszowych urlopowiczów Ciebie wspomoże (chociaż na Libra zdecydowanie lepiej się bawią).
    U29 - OFF
    Yildun- ON
  • Doberman bash za ilość wysłanych gs'ów??

hmmm Rysiu a czy to czasem nie Ty wysłałeś z mojej monówki GS na Raffiego w zbyt dużej ilości po czym poleciały bany również dla mnie :P

Oj nie ładnie Rysiu mieć pretensje o coś co się samemu robi...

A tak po zatem to gratulacje dla Dobermana za ST'eka bo naprawdę ciekawy :) urlop się na pewno przy okazji przyda :)

A dla Ryśka udanej i szybkiej odbudowy :) w końcu to tylko cyferki :)

pozdro
    40 razy w ST u35 łacznie 96495,45%
  • ..:: RYSIEK ::.. napisał(a):

Dziwne jest to że wałek na mnie ...

bash gs-ami to wałek ? nie rób z siebie pośmiewiska na forum :D :D :D

Bosman88 napisał(a):

hmmm Rysiu a czy to czasem nie Ty wysłałeś z mojej monówki GS na Raffiego w zbyt dużej ilości po czym poleciały bany również dla mnie

toc pisze by nie robil z siebie pośmiewiska :D

jeszcze raz graty Dobi :)
    ...a w sumie z tych hejtow można sie troche pośmiac :D

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez sorro03 ().

• Bosman88 napisał(a):

Doberman bash za ilość wysłanych gs'ów??

hmmm Rysiu a czy to czasem nie Ty wysłałeś z mojej monówki GS na Raffiego w zbyt dużej ilości po czym poleciały bany również dla mnie :P

Oj nie ładnie Rysiu mieć pretensje o coś co się samemu robi...

A tak po zatem to gratulacje dla Dobermana za ST'eka bo naprawdę ciekawy :) urlop się na pewno przy okazji przyda :)

A dla Ryśka udanej i szybkiej odbudowy :) w końcu to tylko cyferki :)

pozdro

Ryszard obsługiwał drugie konto? Przecież to SKANDAL, to jest OBRZYDLIWE.

Nie wiem jak można grać z takim oszustem w jednym sojuszu!!!

:ocb:
    ~650 ST na uni x1, #1 KFZ
  • Siadło nieziemsko, naprawdę.
    Akurat chciałem zobaczyć jaką flotą dysponuje top1 fidis, i te ilości zaskoczyły moje gały oczne. Tak trzymaj :)

Obrońcy na pewno zajmie odbudowa i lizanie ran, agresorowi wielkie GRATY

• Bracia i siostry!
    Nikt tu nie obslugiwal nigdy drugiego konta a Ryszard będzie odbudowany.Zaprawdę powiadam Wam .
    ~Ojciec Director

Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy
    swojej, z całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich, a Rozgłośnię
    Jego jak siebie samego.